Zasnova telovnikov jopičev je navdihnila modna industrija leta 1920. Običajno so jih pozimi nosili na prizadetih območjih, ker so imeli topel dotik telesa. Jakne iz telovnika so na splošno narejene iz finega usnja, vendar jih je zaradi spreminjajočega se trenda oblikoval v žametu in krznu, ki mu prinašajo moden pridih. S spremembo na modnem trgu so zdaj narejene tudi za ženske.

Najboljši jopiči za moške in ženske

Elegantni modeli jopičev za moške in ženske v modi:

Sledi nekaj modelov jopičev, ki jih morate to zimo vključiti v svojo garderobo.

1. Jakna iz krzna brez rokavov za zimo:

Jakna iz krznenega telovnika brez rokavov

Želite imeti to zimo eleganten videz, ne da bi nosili svežnje oblačil! Pridobite moško jakno iz krznenega telovnika. Jakna je narejena iz bombažnih tkanin s krznom v notranjosti. Jakna ima tudi krzneni ovratnik za zaščito vratu pred hudim mrazom.

2. Jakna brez rokavov s kapico:

Jakna brez rokavov

Usnjeni telovniki so dolgo časa v trendu. Bogat vzorec za iste je usnjena jakna za moške telovnike z obliko brez rokavov, pritrjena s pokrovčkom. Jakna je narejena iz usnja in prevlečena s finim bombažnim materialom, ki ji doda toploto.

3. Funky telovnik:

Funky telovna jakna

Moški modni jopič je zelo priljubljen med hrošči, rock zvezdami in zlasti rokoborci ali ljudmi, ki živijo z nevarnostjo. Jakna je izdelana iz bombaža in usnja v različnih barvah, kar daje okostju obliko, ko je veriga zadrgana.

4. Jakna z dolgim ​​telovnikom:

Jakna z dolgim ​​telovnikom

Potem je jakna ženskih telovnikov pred kratkim dobila nov dizajn s pomočjo usnja ali platna. Jakna je dolga za drugačen videz. Za moden videz se pogosto nosi ob priložnostnih ali oblekah. Jakna ima široko odprtino za vrat, ki daje videz V oblike.

5. Usnjeni telovnik z dolgimi rokavi:

Usnjeni telovnik z dolgimi rokavi

Iščete nekaj preprostega za vaš zimski nakup! Pridobite preprosto usnjeno jakno za ženske iz usnja. Jakna ima tudi polne rokave, kar je zelo koristno za zimske vetrove. Za prefinjen videz se precej nosi na kavbojkah in kravjih škornjih.

6. Jakna s kapuco:

Jakna s kapuco

Jakne z dolgimi rokavi in ​​kosmato, a preprosto pritrjeno kapo so znane kot jopič s kapuco. Jakne so na voljo za moška in ženska oblačila. Narejena je iz usnja in je na voljo v različnih barvah in modelih, ki pritegnejo pozornost.

7. Telovnik s krznenim ovratnikom:

Krzneni telovnik z ovratnikom

Ženski jopič iz usnja in okrašen z vzorcem besnega vratu pogosto uporabljajo najstniki in službene ženske. Usnjeni telovnik ima dva ovratnika trikotne oblike, ki dajeta učinek oblečene majice brez ovratnika.

8. Elegantna jakna za kolesarske telovnike:

Eleganten kolesarski telovnik

Jakne so pomemben del kolesarske opreme. Usnjena jakna ima obliko telovnika. Pritrjen je tudi na več srebrnih čarov za eleganten statve, zlasti za kolesarje in boksarje itd. Pleteni so iz svetlega krzna od znotraj, kar pomaga osebi, da je toplo od znotraj.

9. Odprti usnjeni telovnik:

Odprti usnjeni telovnik

Odprti usnjeni jopiči so široko dostopni za regije z blagim zimskim vetrom. Jakna je narejena iz usnja in ima gumbe, ki bi se mešali med seboj. Za pravi videz jih v bistvu nosijo oblačila Jean, Capri ali druga zahodna oblačila.

Jakne s telovniki se pogosto pojavljajo pri mladih moških in ženskah. Obstajajo tudi različni drugi vzorci, ki bi vam med mnogimi pomagali doseči osupljiv in privlačen videz. Jakne telovnike pogosto nosijo vojaški in mornariški častniki. Za profesionalni videz je na trgu na voljo tudi malo uradnega dizajna jopiča.