Tudi najlepše ženske privlačnih obrazov morajo svoje temne kolobarje skriti z ličenjem. Razlog za temni krog je lahko veliko, vključno z dedno, hudo utrujenostjo, zdravstvenimi težavami in pomanjkanjem spanja, stresom in še veliko več. Če se ne zdravi pravočasno, je lahko najslabše in lahko vpliva na vaš videz. Obstajajo izdelki na kemični osnovi, s katerimi se lahko znebite temnega kroga, vendar za ljudi z občutljivo kožo ne bodo delovali. Zanje so edina razpoložljiva možnost domača sredstva. Domačo masko za oči za temne kolobarje je enostavno pripraviti in je tudi učinkovita.

Maske za oči za temne kroge pod očmi

Najboljše maske za oči za temne kroge pod očmi:

Spodaj je navedenih nekaj učinkovitih mask za obraz.

1. Maska za oči iz listov krompirjeve mete:

Maska za oči iz listov krompirjeve mete

Kako narediti:

Vzemite 1 krompir in mu odstranite lupino. Naribajte ga in dajte v mešalnik s 5-6 listi mete. Dodajte toliko vode, da postane kot tanek sok.

Kako se prijaviš:

V ta sok namočite bombažno blazinico in jo stisnite, da se znebite odvečnega soka. Ta bombaž postavite v hladilnik. Ko ga potrebujete, ga vzemite iz hladilnika in ga položite na oči ter ga pustite tam 20 minut. Odstranite ga in si umijte obraz. To lahko storite vsak dan, da dosežete najboljši rezultat. To je ena najboljših mask za oči za temne kolobarje.

2. Maska iz korenja Aloe Vera:

Korenčkova maska ​​iz aloe vere

Kako narediti:

Vzemite 1 beljakovino, 1 žlico naribanega korenja in 1 žličko. aloe vera. Združite vse 3 sestavine v posodi in jih premešajte, dokler niso penaste.

Kako se prijaviš:

To mešanico nanesite s čopičem okoli oči in jo pustite 15-20 minut. Sperite ga z vodo in nanesite vlažilno kremo. To lahko uporabite 2 -krat na teden, da dosežete najboljši rezultat. Je učinkovita in najboljša maska ​​za oči za temne kolobarje pod očmi.

3. Kavna maska ​​za oči:

Kavna maska ​​za oči

Kako narediti:

Skuhajte skodelico kave z 1 žličko kave v prahu in pustite, da se ohladi. Nato ji dodajte 1 žlico medu in 1 žlico olja vitamina E. Vanj za nekaj časa potopite nekaj bombažnih blazinic. Odstranite jih in nežno stisnite, da odstrani odvečno kavo. Te blazinice postavite ločeno v sendvič vrečko in shranite v hladilniku.

Kako se prijaviš:

Odstranite jih, kadar koli jih potrebujete, in jih položite na oči ter se sprostite 15 minut. Odstranite ga in si umijte obraz z vodo. To lahko storite vsak dan, da dobite dober rezultat. Je hladilna maska ​​za oči za temne kolobarje.

4. Paradižnikova maska:

Paradižnikova maska ​​za temne kolobarje

Kako narediti:

Vzemite 1 žlico paradižnikovega soka in ga zmešajte s ½ žličke limoninega soka.

Kako se prijaviš:

To mešanico nanesite okoli oči in jo pustite tam ter se sprostite 10 minut. Umijte obraz z vodo. To lahko storite 2 -krat na dan 2 do 3 tedne. To je najboljša maska ​​za podočnjake za temne kolobarje in najboljše rezultate lahko vidite v enem tednu.

5. Maska iz muškatnega oreščka in mleka:

Maska iz muškatnega oreščka in mleka za temne kolobarje

Kako narediti:

Vzemite ½ čajne žličke muškatnega oreščka v prahu in ga zmešajte z dovolj mleka, da postane gladka pasta.

Kako se prijaviš:

To mešanico nanesite pod oči in pustite 20 minut. Nato si umijte obraz z mlačno vodo. To lahko naredite 3 -krat na teden, da dosežete boljše rezultate. To je dobra maska ​​za oči za temne kolobarje.

To je nekaj koristnih domačih sredstev za temne kolobarje. To je zaskrbljujoč problem, ki vpliva na vaš videz. Zato nikamor ne hodite, vse sestavine so na voljo samo doma. Prav tako so varni za uporabo.