To bi vas lahko šokiralo, toda ja, šminke pomagajo tudi pri zmanjševanju temnih kolobarjev in vam tako dajo izenačen videz. Z uporabo šminke za prikrivanje temnih kolobarjev lahko obraz pripravite na nadaljnjo ličenje, prav tako pa vam daje tisti brezhiben videz, če se želite izogniti trdovratnim slojem ličila na obrazu. Izbira barve šminke pa je odvisna tudi od vaše barvne polti in teksture kože.

Najboljši šminka za odstranjevanje temnih krogov:

Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali učinkovito in hitro prekriti temne kolobarje s šminko.

1. Zelena šminka za temne kroge:

Zelena šminka za temne kroge

Zelena barva se večinoma uporablja za kožo, na kateri so rdeče maskirne lise. Zeleno šminko za skrivanje temnih kolobarjev najprej nanesemo tako, da jo vtremo pod oči in nos, vogale ust in na vrh kapilar, ki so zlomljene. Postopek lahko zaključite tako, da ga prekrijete s finim korektorjem. Zelena prevleka za šminke se večinoma uporablja tudi na rdečih kožnih madežih, ki jih opazimo na licih deklet, za gladko teksturo kože.

2. Vijolična šminka na temnih krogih:

Vijolična šminka na temnih krogih

Ali ima vaša koža rumene odtenke ali pa ima rumenkasto obarvanje s sijočo kožo? Vijolična šminka za kroge pod očmi je najboljša za vaš ton obraza. Vijolična barva, če jo nanesete na temne kroge, ki tvorijo trdno plast, bi vam pomagala poenostaviti ton obraza s pomočjo korektorja ali svetle podlage. Lahko tudi zmešate vijolično barvo s svetlo roza, da imate čarobne učinke na temne kolobarje.

3. Oranžna šminka za temne kroge:

Oranžna šminka za temne kroge

Ne glede na to, ali se odločite za oranžno šminko ali oranžni korektor, vam bosta oba zagotovila želeni ton kože brez temnih kolobarjev. Oranžna šminka za prekrivanje temnih krogov pod očmi se večinoma uporablja za izginotje prvotnih modrih odtenkov na koži skupaj z modricami, trdovratnimi sencami, vidnimi žilami in tudi hiperpigmentacijo. Ko se nanese na kožo, daje popolno kožo brez napak.

4. Rdeča šminka za temne kroge:

Rdeča šminka za temne kroge

Rdeča šminka za prekrivanje temnih kolobarjev je med najstniki, ki imajo svetel ten kože, precej trendovska. Pomaga tudi pri takojšnjem odstranjevanju temnih madežev in madežev za dolgo časa. Za uporabo rdeče šminke mora uporabnik pokriti področja, kot so pod očmi, stranice nosu, nad očmi itd., Ki jih kasneje prekrijejo s korektorjem, ali podlago z rahlo mokro roko, da postane čvrsta in enakomerna videz.

5. Roza in modra šminka za temne kroge:

Roza in modra šminka za temne kroge

Roza in modra vam dajeta podoben barvni učinek kot vijolična. Roza se skupaj s temnimi kolobarji večinoma uporablja za topel ten kože. Roza šminka v kombinaciji z modro ali oranžno šminko za temne kolobarje daje ženskam rahlo temen videz lepo kombinacijo barv. Šminko nanesemo okoli oči in na ličnice, če uporabljamo temno šminko, in prekrijemo s korektorjem. Za boljše učinke mu lahko primešate tudi majhen del modre šminke.

Postopek uporabe šminke pod očmi za temne kolobarje ostaja enak. Vendar je odvisno tudi od tona kože, saj bi ženske s temnim odtenkom obraza in še vedno temnimi kolobarji potrebovale uporabo temnih šmink za krepko podobo. Podobno lahko ženske s svetlim odtenkom kože uporabijo svetle odtenke šmink za zmanjšanje temnih kolobarjev s čarobnim pridihom.