Temni krogi pod očmi so znak zdravstvenih težav. Vas moški skrbijo podočnjaki in vrečke pod očmi? Želite trajno rešitev, kako se znebiti temnih kolobarjev pri moških? Spodaj je nekaj najboljših 9 načinov moškega vodnika za obravnavo temnih kolobarjev pod očmi.

Kako se znebiti temnih krogov pod očmi pri moških

Sestavine, ki se tukaj uporabljajo, so v celoti na zeliščni osnovi in ​​ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Poleg tega ste brez umetnih sestavin, kot so barve ali konzervansi.

Domača sredstva, da se znebite temnih krogov pod očmi za moške:

Najdemo tukaj z omenjenimi naravnimi sredstvi za odstranjevanje temnih kolobarjev pod očmi moških.

1. Masaža z mandljevim oljem:

Masaža z mandljevim oljem

V posodo vzemite nekaj kapljic mandljevega olja in vanjo potopite konice prstov. Nežno masirajte okrog oči s krožnimi gibi približno 15 do 20 minut. Nato mandljevo olje pustite na koži čez noč in ga umijte naslednji dan zjutraj. Ugotovili boste, da temni krogi izginejo v 7 dneh.

2. Ledene kocke čaja kamilice:

Ledene kocke čaja kamilice

Pripravite ekstrakt čaja kamilice in ga položite v pladnje za kocke ledu ter ohladite. Zdaj imate te ledene kocke, ki jih lahko uporabite tudi za zdravljenje temnih kolobarjev pod očmi. Začnite z enostavno masažo okoli oči okoli 2 minuti. To lahko storite dvakrat ali trikrat na dan.

3. Maska iz jogurta in limoninega soka:

Maska iz jogurta in limoninega soka

Vzemite potrebno količino jogurta in ga zmešajte z limoninim sokom. To pasto nanesite okoli oči in jo masirajte 10 minut. Pustite, da se embalaža posuši še 10 minut. Popolnoma sperite s toplo vodo.

4. Rezine kumar in kumarov sok:

Rezine kumar in sok kumar

Pripravite svež kumarov sok in ga nanesite kot tonik okoli oči. Vzemite dve rezini kumare in jo položite čez oči. Pustite čez noč. Naslednje jutro si umijte obraz. Naredite to vsak dan, da odstranite temne kolobarje pod očmi, da bi moški v enem tednu dosegli boljši rezultat.

5. Razdrobljeno jabolko z mlekom:

Jabolko z mlekom

Jabolka so tista, ki vsebujejo večino vitamina. Najbolje deluje tudi pri temnih krogih. Vzemite majhno količino zdrobljenega jabolka skupaj s svežim mlekom. To gladko pasto nanesite na področja okoli oči. Naredite nežno masažo. Izperite, ko se posuši.

6. Paradižnikovo-kurkumovo pakiranje limoninega soka Gramova moka:

Paradižnikovo-kurkumovo pakiranje limoninega soka Gramova moka

Pridobite enake mere paradižnikove mezge, kurkume v prahu in gramove moke. Sestavine zmešajte z nekaj kapljicami limoninega soka, da nastane pasta. Zmes nanesite na temne kroge pod očmi. Pustite, da se posuši 10 minut. Obrišite z mokro bombažno krpo. To zdravljenje temnega kroga za moške ponovite trikrat na teden.

7. Zdravljenje z izvlečkom zelenega čaja:

Zdravljenje z izvlečkom zelenega čaja

Pripravite svež zeleni čaj in pustite, da se ohladi. Ohladite ga v hladilniku. Nekaj ​​kapljic nalijte na vato in jo razpršite po celotnem območju temnih kolobarjev. Pustite čez noč. Umijte se naslednji dan zjutraj. Lahko ga ponavljate tudi 2 ali 3 -krat na dan ves teden.

8. Uporaba krompirjevega soka:

Uporaba krompirjevega soka

Krompir je zelo znan po svojih lastnostih proti porjavelosti na temnih krogih. Vzemite nekaj krompirjevega soka in ga nanesite na temne kolobarje pod očmi. Pustite čez noč. Očistite obraz po spanju. Uporabite ga vsak dan, da dosežete najboljši rezultat pri zdravljenju temnega kroga oči.

9. Čiščenje rožne vode:

Čiščenje rožne vode

Vzemite potrebno količino izvlečka vrtne vode, ki je zlahka na voljo na trgu. Nanesite ga na temne kroge pod očmi z vato. Pustite čez noč. Naslednji dan si umijte obraz. Uporabljate ga lahko ves dan večkrat, približno 2 tedna. Znebite se temnih krogov pri moških, ki so posledica pigmentacije.

Domača pakiranja in tonik podobni tretmaji so na kratko opisani, tako da jih lahko uporabijo vsi moški z različnim tipom kože. Poleg dobre prehrane in življenjskega sloga lahko z dobrim zdravjem moških odstranite temne kolobarje pod očmi, ki so bili obravnavani zgoraj. Nadaljujte s tem moškim tretmajem temnega kroga oči, redno in brezhibno. Odslej boste lahko vidno videli najboljše rezultate.