Temni krogi nastanejo zaradi različnih razlogov, kot so poškodbe zaradi sonca, alergije, nespečnost in celo nosečnost. Obstaja veliko naravnih načinov za ozdravitev temnih kolobarjev. Uporaba vitamina K za temne kolobarje velja za najboljšo od vseh tretmajev. Izboljšajo krvni obtok v predelu okoli oči in zmanjšajo tudi vzrok vnetja.

Kako uporabljati vitamin K za temne kroge pod očmi

Kako uporabljati vitamin K za temne kroge:

Tu je nekaj najboljših metod in načinov zdravljenja temnih krogov z uporabo vitamina K,

1. Kapsule vitamina K za temne kroge:

Kapsule vitamina K za temne kroge

Dodatki z kapsulami vitamina K imajo odlične antioksidativne in protivnetne lastnosti. Preden se odpravite na zdravljenje s temi kapsulami vitamina K za temne kolobarje, se morate vedno posvetovati s svojim zdravnikom. Na voljo so v obliki kapsul in tablet. In odmerek lahko vzamete po zdravnikovem receptu. Vitamin K za temne kolobarje pod očmi, saj nam dopolnila pomagajo pri strjevanju krvi in ​​tudi za pravilno cirkulacijo krvi. Zato učinkovito deluje za temne kolobarje pod očmi.

2. Vitamin K na osnovi gela za temne kroge:

Vitamin K na osnovi gela za temne kroge

Vitamin K v kakršni koli obliki deluje tako dobro v boju proti temnim kolobarjem pod očmi. Na trgu je na voljo tudi veliko krem ​​na osnovi gela, katerih glavna sestavina je vitamin K. Uporabite lahko eno od teh. Navodila za uporabo teh gelov bodo navedena v opisu izdelka, ki se lahko glede na vsebino, ki je v njem, razlikuje od izdelka do izdelka. Kot univerzalno pravilo je treba ta vitamin K gel za temne kolobarje ali celo kreme nanesti pred spanjem in ga za najboljše rezultate pustiti čez noč na koži..

3. Krema z vsebnostjo vitamina K za temne kroge:

Krema z vsebnostjo vitamina K za temne kroge

Kozmetična platforma je razvila na stotine krem ​​in serumov, ki vsebujejo vitamin K, za zdravljenje temnih kolobarjev. Antioksidanti, prisotni v teh kremah, pomagajo popraviti poškodovano kožo in izboljšajo tudi slab pretok krvi okoli oči. Izdelke na osnovi kreme večinoma izberejo posamezniki s suho kožo. Po čiščenju obraza lahko s konicami prstov okoli oči nanesete eno najboljših krem ​​z vitaminom K za temne kolobarje. Lahko pa naredite nekaj nežnih božanja z masažo približno 10 do 15 minut. Ta postopek je idealen pred spanjem.

4. Olje, ki vsebuje vitamin K za temne kroge:

Olje, ki vsebuje vitamin K za temne kroge

To je tudi drug način izbire za zdravljenje temnih krogov pod očmi. Namesto gela ali kreme z vitaminom K za temne kolobarje pod očmi bi posamezniki z izredno suho kožo z občutljivostjo široko izbrali ta postopek olja vitamina K za temne kolobarje. Brez škodljivih kemikalij lahko ta organska olja uporabljate kadar koli čez dan. Na prste vzemite nekaj kapljic olja vitamina K in rahlo potegnite po predelu okoli oči. Masažo izvajajte približno 15 minut. Nato pustite olje, da prodre v kožo še 10 minut, nato pa ga sperite s toplo vodo.

5. Domači kompleti vitamina K za temne kroge:

Domači kompleti vitamina K za temne kroge

Zdaj lahko naredite tudi svoje domače pakete za zdravljenje temnih kolobarjev. Uporabite kapsule vitamina K kot osnovno sestavino v vseh pakiranjih. Kapsule prebodite in gel odstranite. Ohranite ta vitamin K za gel za podočnjake in naredite zelo enostavne domače pakiranja z različnimi sestavinami. Izbrati boste morali sestavine, ki so lahko dostopne, vendar imajo visoko vsebnost vitamina K. Nekatere so korenje, kumare, mandljevo olje itd..

Za paket korenčka lahko gel vitamina K zmešate s korenčkovo kašo. To postavite kot škatlo okoli oči. Pustite, dokler se ne posuši in nato sperite.

Za paket kumar lahko ta gel vstavite v kumarov sok. Naredite to tekočo masažo na temne kolobarje. To krožno dejanje izvajajte približno 15 minut. Pustite čez noč in pazite naslednje jutro.

Tako lahko gel vitamina K mešate v vseh domačih pakiranjih glede na sestavine, ki vam zelo ustrezajo, sicer pa lahko uporabite tudi razpoložljive gele in kreme. Vse najbolje deluje za temne kroge.