Koi tetovaže rib so izjemno ustvarjalne in inovativne za delo. Obstaja veliko modelov tatoo rib koi, med katerimi lahko sami izbirate s spleta, vendar smo za vas izbrali nekaj ožjega izbora, poglejte.

Koi ribe naj bi simbolizirale srečo in vztrajnost. Oglejte si pomene, ki jih predstavlja vsaka riba, nato pa se odločite, katero tetovažo bi radi okrasili. Z enostavnim iskanjem lahko s pomočjo tega članka naredite svojo tetovažo.

Neverjetni modeli tetovaže rib Koi s slikami:

Spodaj smo predstavili najbolj priljubljene modele tetovaže koi fish s podobami in pomeni za moške in ženske.

1. Zlata tetovaža rib Koi Ribe:

Zlata tetovaža rib Koi Ribe

Če iščete tetovažo, ki se sveti, blešči in jo je težko prezreti, bo najboljša možnost ta slika tetovaže Tattoo koi fish z zlato koi ribo. Če natančno pogledate svetlo upodobljene luske te ribe, bodo okrašene vodne lilije in celotna svetla in barvita avra upodobile najboljši del umetnosti te tetovaže. Običajno tetovaža rib koi vsebuje veliko, modro, brizgajoče vodno ozadje, kjer riba skoči iz vode in se v njej igrivo brizga. Rdeča riba Koi predstavlja ljubezen, moč, moškost, pogum in energijo. Velja za najmočnejšega in lahko plava proti močnim tokom. Modra predstavlja tudi moškost in plodnost.

2. Tradicionalna japonska tetovaža rib Koi:

Tradicionalna japonska tetovaža rib Koi

Koi je japonska beseda za krapa. Tatoo koi je tradicionalni simbol, ki ga Japonci uporabljajo leta in leta. Japonci so že od antičnih časov to obliko tetovaže rib Koi uporabljali kot svoj kulturni simbol za premagovanje stisk. Za tem ostaja zgodba, ki pravi, kako so te ribe plezale po slapovih z močnim tokom, in rečeno je bilo, da je odločeno, da bo doseglo vrh slapov, kar je ohranjeno in uspelo. Tradicionalni modeli pogosto vključujejo japonske javorjeve liste ali lotosove rože v kombinaciji z obliko.

3. Kitajska tetovaža rib Koi:

Kitajska tetovaža rib Koi

Koi tetovaže rib so bile na voljo v različnih stilih in oblikah. Vedno bodo kitajski modeli imeli svoj pomen, ki pravi, da je koi plaval proti toku rumene reke, da bi prišel do zmajevih vrat, in ko bodo prišli do zmajevih vrat, se bodo uglasili kot zmaj. To je razlog, zaradi katerega so mnogi ljudje pritegnili pomen tetovaže koi. To bo tudi navdih za trdo delo in doseganje. Izberite in pojdite s to tetovažo, če želite dobiti navdih in motivacijo.

4. Tetovaža simbola Koi Ribi:

Tatoo simbola Koi Ribi

Med velikimi kategorijami tetovaž, ki so na voljo, so bile te ideje za oblikovanje tetovaže koi rib edinstvene zaradi svojega oblikovanja in simbolike. Tisti, ki se niso zavedali te tetovaže rib Koi, jim bodo pomagali simbolizirati pogum, vztrajnost in ogromno moč volje. Seveda bi morala biti ta edinstvena tetovaža velik navdih za večino ljudi. Namenjen je bil ljudem, ki so rojeni pod soncem Pieces, da se ponašajo s ponosom Riba. To je eden izmed priljubljenih moških tetovaž koi rib.

5. Dragon Koi ribja tetovaža:

Dragon Koi tetovaža rib

Številne kitajske legende so navdihnile ideje o oblikovanju tetovaže koi rib z zmajem, saj je ta običajno rumene barve in plava gorvodno v rumeni reki, da se spremeni v zmaja. Ta tetovaža pomeni osebo, ki si prizadeva izpolniti svojo usodo sredi različnih ovir. Izgleda podobno črni koi, ker obstaja povezava s stiskami. Simbolizira tudi moč, pogum in pogum do izziva. Ta tetovaža se lahko izbere tako, da označuje nov začetek po žalu.

6. Umetniški modeli tetovaže Koi Fish:

Umetniški modeli tetovaže Koi Fish

Koi tetovaže rib izgledajo lepo v abstraktnih oblikah. Tukaj je še en, ki ga lahko razmislite. Ta je le lep in ga vtisne takšnega, kot je. Spreminjanje katerega koli dela te tetovaže bo ukradlo njen videz in učinek. Ko temu dodate še več, se njegova intenzivnost izgubi. Čeprav lahko dodate še eno ribo, obrnjeno proti drugi, bi to naredilo tudi fascinantno tetovažo. To je najboljša tetovaža koi rib za moške.

7. Animirane tetovaže rib Koi:

Animirane tetovaže rib Koi

Animirane tetovaže koi rib, kot je ta, so tudi dobra možnost, če želite narediti kaj drugega ali eksperimentirati z oblikami. Ta način vam omogoča, da uporabite katero koli barvo, ki jo želite, spreminjanje pa ne vpliva na videz te tetovaže koi. Prilagodljivost je glavna prednost te vrste tetovaže.

8. Koi ribja tetovaža spodnjega dela hrbta z lotosom:

Koi tetovaža spodnjega dela hrbta z lotosom

Tudi ta se nekoliko razlikuje od običajnih tetovaž in omogoča kakršno koli spremembo, ki jo želite narediti. Črno -bele tetovaže izgledajo dobro, čeprav jih prikažete. S tem lahko eksperimentirate. To je eden najbolj zahtevnih modelov tetovaže rib in koi za dekleta in ženske.

9. Par tetovaže rib Koi:

Tatoo rib Koi

Tukaj je najboljši dizajn tetovaže koi rib, in to je vse o barvi. Uravnotežite ga z različnimi odtenki in toni, da dobite ta videz. Če ni modre barve, uporabite temnejše odtenke, na primer vijolično ali rjavo. Uporabite lahko tudi maroon, vendar naj bo ta majhen in kompakten.

10. Tatoo rib Koi v slogu Ribi:

Tatoo rib Ribolov v slogu Koi

Če želite nekaj preprostega, kar ni na težji strani in ima malo barve in linij; lahko uporabite to. Je enostaven, a zelo svetel in se prilega kjer koli in kakor koli želite, da ga prilagodite. Spreminjanje njegove barve ali velikosti ne bo škodilo, ker je ta oblika tetovaže koi ribe abstraktna.

11. Vodne tetovaže rib Koi:

Vodne tetovaže rib Koi

Abstraktne tetovaže dobro izgledajo vsem. Tukaj je še ena koi riba, ki jo z lahkoto sedite kjer koli. Uporabite krepko črto in vzorce, če želite temu dodati še več in ga ohraniti v enem samem tonu in barvi. Abstraktne tetovaže najbolje izgledajo v eni barvi.

12. Cvetlična tetovaža Koi Fish:

Flower Koi tetovaža rib

To je zelo barvita možnost. Če imate radi barve in imate raje svetlo in živo tetovažo, potem morate razmisliti o oblikovanju. Koi lahko pobarvate v različne barve, zato je izbira popolnoma vaša. Ta animirani videz je enostavno dobiti, videz pa se pri stiskanju ali povečanju tetovaže ne bo spremenil.

13. Barvita Koi tetovaža:

Barvito oblikovanje tetovaže rib Koi

To je zagotovo poskus za tiste, ki želijo tetovažo, ki pokriva dobro površino in je privlačna. Oblikovanje tetovaže koi fish je treba prilagoditi glede na to, kje jo želite postaviti, barva pa igra tudi pomemben dejavnik, ker je sestava težka. Prednostno uporabite barve, ki ustrezajo vašemu tonu kože in velikosti glede na to, kako široka so vaša ramena.

14. Rumena umetnost rib Koi:

Rumena koi riba Art

To je zelo kreativen dizajn za tetovažo roke. Je preprost in čeden dizajn, ki ne uporablja preveč linij ali vzorcev, a bo z lahkoto zadrževal pozornost gledalca. Po želji lahko dodate podrobnosti in vzorce. Dodate lahko tudi barve po vaši izbiri. Vendar se prepričajte, da ta tetovaža ni velika. Njegova lepota je v kompaktni velikosti in prevelika povečava ne bo vplivala na enak učinek na sliki.

Zadnje misli:

Skratka, prikaz tetovaže koi rib lahko pomeni povečano bogastvo in veliko sreče. Pri izbiri dizajna, ki bi vam lahko prinesel srečo, morate skrbno preveriti modele in poiskati pomoč strokovnih umetnikov. V nasprotnem primeru lahko odraža veliko bolj negativen pomen, kot bi si kdaj mislili. Sreča te ribe koi bi bil dovolj dober razlog, da bi si katera koli oseba lahko blizu postavila te čudovite tetovaže krapa. Če si tetovirate koi ribe, ste lahko prepričani, da je vedno tako. Na splošno riba zmajev Koi predstavlja premagovanje vseh ovir in doseganje vašega cilja. Običajno je tetovirano, da predstavlja novo poglavje v življenju ali ponovnem rojstvu.