Yin Yang je kitajski simbol, znan tudi kot simbol Tai-Chi. To je največji dosežek kitajske filozofije in je odgovoren za to, da je Kitajska postala znana v smislu raziskav, znanja in razvoja. Ta simbol ima dve plati. Črna se imenuje Yin, bela pa Yang.

Edinstveni modeli tetovaže Yin Yang

Zanimivo pri Yin Yangu je, da sta oba nerazdružljiva; ne morejo ostati drug brez drugega. Ko govorimo o tetovažah Yin Yang, so te dni postale zelo priljubljene in jih vidimo skoraj povsod. Zdi se, da so nova modna izjava za mlade, saj se število vsakodnevno povečuje. V primeru, da iščete nekaj kul in modnih modelov tetovaž Yin Yang, smo za vaše udobje našteli nekaj najboljših.

Različne vrste tetovaž Ying Yang:

Tatoo Yin Yang je ena najboljših možnosti, da svetu pokažete svojo naravo. Prikazuje obe plati človeške narave. Tudi pomen tega simbola je odvisen od ekosistema.

1. Tetovaže sester Yin Yang:

Tetovaže sester Yin Yang

Ljubezen sester, ki je nikoli ni mogoče ločiti. Simbol Yin Yang ima dve strani, ki jih imajo tudi sestre. Obe sestri prevzameta nasprotno plat življenja in skrbita drug za drugega v vseh življenjskih poteh, dve sestri na nasprotnih nogah napišeta tetovažo Yin Yang in ju združita, da naredita popolno tetovažo Yin Yang. Lahko tudi upodobimo ti dve sestri z nasprotno naravo, ki se združita in naredita eno celostno zasnovo. Ljubezen sester tukaj v tej tetovaži Yin Yang doda sončen dan in zvezdno noč na obeh straneh.

2. 3D tetovaža Yin Yang:

3D tetovaža Yin Yang

Zgornji dizajn spada pod 3D modele. Umetniki imajo široko paleto modelov tetovaž. 3D modeli so danes zelo priljubljeni med mladimi. Oblikovanje ustvarja iluzijo dejanskega umetniškega dela, za katerega lahko vidimo, da ima dejansko svoje plati. Ta oblika yin yang 3D je narejena z modrim črnilom in sivim črnilom, ki je vtisnjeno z rdečim, belim in črnim črnilom, tako da daje 3D učinek. Ta ljubek dizajn ima iskrivo senco, zaradi katere oko čuti svojo gladkost in sijaj.

3. Tetovaža sirene Yin Yang:

Tetovaža sirene Yin Yang

Ta čudovit dizajn, ki veže dve sireni, zaradi česar simbol yin yang kaže, da sta obe strani vesolja vključeni tudi v abstraktni svet. Barva sirene in zbledela sirena prikazujeta obe strani medalje. Pomeni srečen del življenja in tudi žalosten del. Vidimo lahko majhne ribe, ki spremljajo morske deklice, barvne ribe z zbledelo morsko deklico in črne ribe za pisano morsko deklico nam kažejo, da je v vseh žalostnih in srečnih časih življenja vedno upanje.

4. Neverjetna skrivnostna tetovaža Yin Yang:

Neverjetna skrivnostna tetovaža Yin Yang

Zgornja tetovaža yin yang je tako skrivnostna. Oblikovanje na obeh straneh yina in yanga se razlikuje od črno -belih delov, ki dejansko pripadajo istim modelom, vendar obrnjeni z odtenki. Cvetlični, a geometrijski dizajn v tej tetovaži je odličen primer oblikovanja likovne umetnosti. Temne in svetle strani lahko v tem vzorcu neverjetno prikažemo. Dame ga bodo z veseljem oblikovale na hrbtu.

5. Ribe, ki izdelujejo tetovažo Yin Yang:

Ribe, ki izdelujejo tetovažo Yin Yang

Tu so ribe lepo natisnjene s črnilom, ki simbolizirajo pomen yin yang. Tako yin kot yang stran tetovaže je sestavljena iz modre barve, ki prikazuje hladno stran in rdeče, ki prikazuje vročo stran barvnega kolesa in tudi nasprotne strani življenja. Senčila, ki pokrivajo celotno zasnovo, dodajo iskrico tetovaži. Ta tetovaža se lahko naredi na zapestju ali celo na rami. Ženske bi raje črnile kot moški, saj imajo ženske radi barve rib.

6. Srčna tetovaža Yin Yang:

Srčna tetovaža Yin Yang

Ste se kdaj spraševali, kako lahko ustvarite tetovažo Yin Yang, ki je v primerjavi z ostalimi prijetno drugačna? Če ste že, ste verjetno spregledali srčno tetovažo Yin Yang. Ta zasnova je precej preprosta, čeprav je zaradi oblike srca zanimiva in lepa na pogled.

7. Kitajsko oblikovanje tetovaže Yin Yang:

Kitajsko oblikovanje tetovaže Yin Yang

Nekateri bi radi posegli po tradicionalnem videzu. Kitajski dizajn tetovaže Yin Yang je zanje najboljši. Dajejo vam drzen videz in povečajo čar tetovaže. Te tetovaže lahko naredite le s pomočjo strokovnjaka. Nekdo, ki je zelo usposobljen, lahko temu dizajnu dodeli izviren in veličasten videz.

8. Oblikovanje tetovaže Dragon Yin Yang:

Oblikovanje tetovaže Dragon Yin Yang

Zmaji so zelo pomemben del kitajske kulture in zgodovine. Pomembno jih je zapomniti po svoji naravi, jezi in močnem statusu. Tetovaža, ki prikazuje podobo jeznega zmaja, ki kremplja simbol Yin Yang, je videti inovativno. Zaradi zmaja je zaradi zmaja še bolj privlačen.

9. Tetovaža Dragon Vs Tiger Yin Yang:

Dragon Vs Tiger Yin Yang tetovaža

Odlična ideja za tetovaže Yin Yang je zmaj proti tigru. Izgledajo res lepo in predstavljajo močno predstavitev kitajske kulture in mitologije. Ta oblika je dinamična in jo lahko nosijo tako moški kot ženske.

10. Cvetlično oblikovanje tetovaže Yin Yang:

Cvetlično oblikovanje tetovaže Yin Yang

Če želite, da bo vaša tetovaža Yin Yang videti izjemno, predstavljivo in spektakularno, bi bila odlična ideja cvetlični dizajn tetovaže Yin Yang. Je zelene barve, lepo oblikovan in vsebuje element ustvarjalnosti.

11. Oblikovanje tetovaže ognja in vode Yin Yang:

Oblikovanje tetovaže ognja in vode Yin Yang

Tetovaže Yin Yang so res kul za tiste, ki bi radi pokazali svojo zlobno in angelsko plat. Veličastno videti ogenj in voda Yin Yang tetovaže je odlična izbira tukaj. Je lepo oblikovan in je zelo moden in trendovski na pogled.

12. Citirano oblikovanje tetovaže Yin Yang:

Citirano oblikovanje tetovaže Yin Yang

Tatoo Yin Yang, ki prikazuje ta tradicionalni kitajski simbol, obdan z lepo izjavo, izgleda odlično. To je odličen dizajn tetovaž za ženske, saj jim daje zelo ženstven videz.

13. Oblikovanje tetovaže Yin Yang:

Oblikovanje tetovaže Yin Yang

Edinstven dizajn za tetovaže Yin Yang je dizajn tetovaže z odtisom. So edinstveni, drugačni in zelo privlačni. To bo verjetno pritegnilo veliko pozornosti in vam prineslo nekaj komplimentov.

14. Scenic Yin Yang Tattoo Design:

Slikovit dizajn tetovaže Yin Yang

Tatoo Yin Yang, ki je napisan v umetniškem slogu, bo zagotovo videti čudovito. Prisotnost dveh različnih pokrajin, ene, ki prikazuje sončni zahod, in druge, ki prikazuje romantično lepoto noči, je očarljiva in privlačna za oko.

15: Umetniško oblikovanje sončnega Yin Yanga:

Umetniško oblikovanje Sunny Yin Yang

Simbol Yin Yang je izdelan s pomočjo sončnih žarkov. Prvotni simbol Yin Yang je narejen znotraj sonca in žarkov, ki prihajajo iz njega. Narejen je na hrbtu moškega hrbta. Deklica bo prav tako rada naredila isti dizajn na pasu ali v sredini trebuha. Ta tetovaža je natisnjena z globokim črnim črnilom in odtenki svetlobnega črnila.

Kitajska tradicija zelo dobro uči svet s čudovito mislijo, ki je implicirana z resnico življenja, pravzaprav resnico vesolja ali povedano celo v nebeških telesih. Obstajata dve plati vsakega vidika življenja. Dobro in slabo, ljubezen in sovraštvo, svetlo in dolgočasno. Tetoviran simbol bi bil eden najboljših modelov, ki jih lahko izberemo. Zato pojdite po tetovažo z vgraviranim univerzalnim dizajnom.