David Robert Joseph Beckham je nekdanji angleški nogometaš, ki je naslov prvaka osvojil v približno štirih državah. Je ena najbolj iskanih zvezdnic na svetu, poročen je z Victoria Beckham in ima štiri otroke.

David Beckham ima približno dvaindvajset tetovaž, ki so jih hvalili in kritizirali številni novinarji in avtorji. Beckham trdi, da ceni vsako tetovažo in pravi, da mu ni žal, da ima vsaj eno od njih.

beckhamove tetovaže

David Beckham tetovaže s pomenom:

Modeli tetovaže David Beckham so najboljši znaki, zato preberite, če želite izvedeti več o njegovih vročih (in včasih vprašljivih) tetovažah na rokavih in vseh posledicah tetovaže Davida Beckhama. Tukaj je nekaj najboljših modelov beckhamovih tetovaž, ki so bili vpisani na Beckhamu, ki je naveden v naslednjih nekaj odstavkih.

1. David Beckham zapestna tetovaža- ljubezen in ptice:

Tetovaža Davida Beckhama je natisnjena na levi roki in vsebuje napis “Naklonjenost”, napisano s sliko lastovke blizu nje. Ta tetovaža je bila natisnjena leta 2011, pomen tetovaže Davida Beckhama pa govori o podobi družinske ljubezni in zanesljivosti.

David Beckham zapestna tetovaža- ljubezen in ptice

Očitno najnovejši dodatek nove članice v družino Beckham, deklice Harper Seven, potrjuje tetovažo Davida Beckhama, kot je postavila na fotografiji, ki jo je Victoria objavila na Twitterju in je držala očetovo roko. Victoria je šla s fotografijo tetovaže Davida Beckhama s tvitom: »Harper obožuje očetovo novo tetovažo oboževanja. X VB. ” Lastovka je dobro znan oris tetovaže, ki sega do mornarjev, ki so s tetovažami govorili o tem, kako daleč so imeli na potovanju. Za Beckhamovo situacijo tetovaža lastovke govori o oboževanju in predanosti njegovi ljubki družini.

2. 99 Oblikovanje tetovaže na prstu Davida Beckhama:

99 Oblikovanje tetovaže na prstu Davida Beckhama

Davidova tetovaža vključuje številko “99”, napisano v preprostem temnem besedilnem slogu na desnem prstu, in simbolizira, kar David pravi, “je bilo zame spodobno leto”. Leta 1999 se je David poročil s svojo pomembno 16 -letno družino, Victoria, in istega leta je David dodatno pomagal Manchester Unitedu do evropske trojke, saj je v samotni sezoni osvojil Premier League, FA Cup in UEFA Champions League. Ker so njegovi otroci že odrasli in se je upokojil iz nogometne kariere, se mu zdi, da bi se David Beckham lahko počutil nekoliko nostalgično!

3. David Beckham Hand Tattoo -Victoria And Love:

David Beckham Hand Tattoo -Viktorija in ljubezen

David Beckham je med odhodom na Global Fund in British Fashion party odkril še eno tetovažo roke. Nova razširitev Davidovega kopičenja tetovaž se skoraj ne razlikuje od »Adoration«, ki ga je narisal na levi roki, vendar vključuje tudi njegovo pomembno ime »Victoria« na desni strani napisano s črnilom in s sliko lastovke ob njej. Tetovaža Davida Beckhama je bila natisnjena manj kot dva tedna po tem, ko je britanska manekenka in nogometna zvezda na svojem srednjem delu prikazala ogromno novo tetovažo, ki jo je očitno narisal z bonom za tetovaže, ki mu ga je Victoria podarila za svoj 38. rojstni dan.

4. David Beckham Sleeve Tattoo Design-edinstven “Praye For Me”:

Edinstveno oblikovanje tetovaže rokavov David Beckham

Beckham je imel na zunanji strani desnega zapestja izpisane besede “Petition God for Me”, med meglicami in različnimi slikami, ki sestavljajo tetovažo rokavov Davida Beckhama. Jasno je, da je bila tetovaža roke Davida Beckhama motivirana s spopadom iz Manchester Uniteda. in je bil napisan poleg drugega “tipičnega” dela, ki oba odražata “globoke nemire, ki jih čuti ob odhodu v L.A.” Drugi del tetovaže rokavov Davida Beckhama vključuje viteza templarja, ki ga simbolizira izrazit rdeč križ.

5. Tetovaža rimskih številk na desnem zapestju:

Tetovaža rimskih številk na desnem zapestju

Ta tetovaža je bila narejena leta 2006. Po tajni slovesnosti z Viktorijo prav tistega leta so se Beckhamovi odločili, da se bodo lotili nekaj ustreznih tetovaž. Te tetovaže z rimskimi številkami so bile označene kot datum slovesnosti, ki je bila 8. maja 2006. Veljajo tudi za zelo pomembne.

6. Victoria Tattoo na levi roki:

Tetovaža Victoria Left Arm

Beckhamova tetovaža na levi roki je bila narejena leta 2007. Gre za šest-palčno tetovažo, na kateri je prikazana njegova žena Victoria Beckham. To je bila rekreacija enega od Viktorijinih fotografij, ki mu je bil zelo všeč. Oblikovanje tetovaže je res videti zelo elegantno in lepo.

7. Tetovaža z latinsko frazo na desni roki Davida Beckhama:

Tatoo latinske fraze na desni roki Davida Beckhama

David Beckham je bil dodatno viden, kako je z obema rokama pomahal z drugo tetovažo spodnje roke. Na levi bočni roki tetovaža Davida Beckhama prebere edinstveno frazo v latinščini, ki pomeni »Tako ljubim in negujem«. Ta model tetovaže Davida Beckhama je natisnjen posebej pod njegovo tetovažo “Victoria” (ali natančneje, njegovo tetovažo “Victoria”.

8. Jezusova tetovaža rebra Davida Beckhama:

Tetovaža rebra Davida Beckhama

Ta tetovaža je bila narejena leta 2010. Vsebuje portret Jezusa na poti do križa. Napisan je bil, ko je umrl njegov dedek Joe West. Ta zasnova je temeljila na sliki katoliškega umetnika po imenu Matthew R. Brooks.

9. Tetovaža Jezusa in Harperja na levi zgornji strani prsnega koša Davida Beckhama:

Levi zgornji del prsnega koša Jezus in tetovaža Harper

Ta tetovaža je bila narejena leta 2011. Prikazuje Jezusov portret, ki je bil videti kot Beckhama, ki so ga kerubini dvignili iz groba. Ti kerubini so predstavljali njegove tri sinove in ko je na družinsko sliko prišla njegova hči Harper, je nad njo vklesal tudi njeno ime.

10. David Beckham Brooklyn Tattoo na spodnjem delu hrbta:

Tetovaža spodnjega dela hrbta Brooklyn

Beckhamova tetovaža na spodnjem delu hrbta je prvič šla skozi boleče igle. Narejen je bil leta 1999 in na njem je napisan Brooklyn. Na pogled je zelo privlačen, napisan je bil zelo elegantno in je nastal po rojstvu njegovega sina, ki mu je tudi ime Brooklyn.

11. David Beckham s tetovažo angela varuha:

Zgornji del tetovaže angela varuha

Beckhamova zgornja tetovaža na hrbtu je angel varuh, ki je bil narejen leta 2000. Ta tetovaža je bila zasnovana tako, da simbolizira zaščito imena njegovega sina Brooklyna, ki je nekaj centimetrov pod njegovim zgornjim delom hrbta. Tetovaža je pridobila veliko popularnost in pokazala tudi ljubezen, ki jo ima Beckham do svojega sina.

12. Victoria Tattoo na levi roki Davida Beckhama:

Victoria Tattoo na levi roki Davida Beckhama

David Beckham se je odločil za odkrito predstavitev svojega oboževanja za svojo sostorilko Victoria Beckham, tako da ji je ime vtisnil v levo roko. Tetovaža spodnje roke Davida Beckhama je bila natisnjena v sanskrtu in je bila namenjena le pregledu “Viktorije”. Na žalost je bila napačno napisana kot Victoria.

13. Kitajska tetovaža z levo rebrno kletko:

Kitajska tetovaža levega rebra

Ta tetovaža je bila narejena leta 2008. To je bil kitajski motiv, ki je pomenil »Smrt in življenje sta določila sestanke. Bogastvo in čast sta odvisna od nebes. ” To je bila ena najbolj klasičnih tetovaž Beckhama.

14. Tetovaža angelskih rokavov na desni roki Beckhama:

Tetovaža angelskih rokavov na desni roki Beckhama

Ta tetovaža je bila narejena leta 2004. Potem ko se je soočil z obtožbami o aferi z Rebecco Loos, je Beckham s to tetovažo opisal svoja čustva. Rekel je tudi, da ima vsak svoj način izražanja svojih misli, njegov način pa je skozi tetovaže. Na tetovaži je bilo napisano tudi “V obraz raznolikosti”.

15. Romeo Tattoo na zgornjem delu hrbta Davida Beckhama:

Romeo Tattoo na zgornjem delu hrbta Davida Beckhama

Beckhams Upper Back Tattoo je bil napisan leta 2002, ko se je od žene Victoria Beckham rodil njegov sin Romeo. Ta tetovaža je bila narejena tik nad skrbnikom, ki je bil do zdaj podprt z ogromnimi krili. Ta zasnova je bila kreacija Louisa Malloya, ki je umetnik tetoviranja iz Manchestera.

Jasno je, da je ljubezen Davida Beckhama do tetovaž le neskončna in vsaka od različnih tetovaž. na rokah nogometne zvezde je osnovni del oblikovanja tetovaže rokavov Davida Beckhama in govori o kritičnem delu njegovega življenja.