V nekaterih tradicionalnih kulturah so verske tetovaže zelo priljubljene. Ljudje so ga že leta uporabljali, da so se opredelili in tudi drugim pokazali vero ali Boga, ki so mu izbrali slediti. Nekatere izmed najbolj priljubljenih verskih tetovaž so modeli tetovaž Bude. Najdemo jih večinoma med azijskimi kulturami, vključno z državami, kot so Kitajska, Tajska, Nepal in Indija.

modeli tetovaže bude

Pravo ime Bude je bilo Siddhartha Gautama in potem, ko je dosegel razsvetljenje, so ga ljudje povezovali z bogom podobnim bitjem; z nekom, ki ima vrhunsko znanje in veliko moč. Ljudje zato uporabljajo tetovaže Bude za označevanje bogastva, miru in blagoslova. So tudi simbol razsvetljenja in moči lastnega značaja. Najboljši modeli tetovaž Bude so navedeni v naslednjih vrsticah.

Edinstvene in smiselne tetovaže lorda Bude:

Modeli tetovaž Bude so postali sinonim za svetost in globok občutek bivanja, kar bi zagotovo povečalo občutek pozitivnosti med ljubitelji tetovaž. V zvezi s tem jim je na voljo ogromno možnosti, najboljše slike so prikazane spodaj.

1. Tetovaža zlatega Bude na roki:

Tetovaža zlatega Bude na roki

Sijajni kipi Bude so ves čas najljubši posameznikom po vsem svetu kot izredna podoba budističnih lekcij, tetovaža briljantnega Bude pa ima največ koristi od velikih odtenkov. Tetovaže Bude s sijočo zlato glazuro lahko označijo celo telo premišljenega zlatega Bude ali pa preprosto obraz. V vsakem primeru lahko vaš obrtnik za tetoviranje uporabi svetlobo in senčenje, kar dodatno okrepi njihovo najboljšo srečo in naredi vašo tetovažo sijočo.

2. Umetnost tetoviranja smejočega se Bude:

Taugh Art Buda se smeje

Med razjasnjevanjem Bude izstopa prijazen trebušasti Buda v obliki lončka, znan v kitajskih basni. Ta okvirna izbira je razumna za posameznike, ki iščejo brezskrbno upodobitev Bude, v nasprotju s posvetnim. Zaželeno je, da se to naredi na trebuhu, pri čemer je njegov trn ulov povezan s tistim na tekočem traku, kar daje vizualni užitek. Prav tako je mogoče nanesti tetovažo Bude na druge dele telesa, na primer na roko, ramo, bok, srednji del, nogo ali zapestje. To je eden od najbolj smešnih modelov tatujev Bude.

3. Oblikovanje tetovaže na kolesu Mandala:

Oblikovanje tetovaže na kolesih Mandala

Mandala Wheel, spominja na neskončno kolo rojstva in reinkarnacije v budizmu. Mandala je osupljiv načrt, ki razčlenjuje vesolje, poučevanje in vpogled, zato naredi čudovito, fascinantno in golo peščeno konfiguracijo za budistično tetovažo. Kljub dejstvu, da so videti temno in zatemnjeno, uporaba senčenja v tetovaži Mandala resnično pokaže značilne koščke orisa..

4. Tetovaža budističnih mantr na prsih:

Tetovaža budističnih mantr na prsih

Budistične napeve redno sestavljajo posebne mantre, ki so predelane ob upoštevanju končnega cilja doseganja razsvetljave, zato je izbira pomembne peticije za tetoviranje vzvišena izbira. Znana odločitev za budistično tetovažo prošenj so podobe mantre “Om Mani Padme Hum”, ki se uporablja sredi razmišljanja. Budistično peticijo lahko natisnete kjer koli na telesu, številni posamezniki pa jih imajo na notranji spodnji roki, srednjem delu ali navzdol po prsnem košu

5. Oblikovanje tetovaže Budinih odtisov:

Oblikovanje tetovaže Budinih odtisov

Druga edinstvena izbira med tetovažami Bude je konfiguracija, ki poudarja vtise Bude. Oris ima neverjetno ponudbo v svojem trudu, saj pomeni, da bi morali vzeti po poti, ki jo je prikazal Buda, in voditi obstoj poštenosti in dobrote. Njegovi bhakte in posamezniki po vsem svetu izkazujejo ljubezen do njegovih lekcij v različnih strukturah, eni izmed ki ima na sebi tetovaže Bude.

6. Barvite tetovaže Bude na hrbtu:

Barvite tetovaže Bude na hrbtu

Buddha Tattoo vedno predstavlja mir, zvestobo in molitev. Govori tudi o meditaciji in stoji kot sveti simbol za vse svoje privržence. Barvite tetovaže Bude niso le živahne na pogled, ampak vsebujejo tudi vse omenjene lastnosti. Jasno je, da so trenutno med priljubljenimi in so od mnogih prejeli odlične komentarje.

7. Črno -bele tetovaže Bude z rokavi:

Črno -bele tetovaže Bude z rokavi

Črno -bele tetovaže Bude izgledajo preprosto in preprosto, čeprav govorijo jezik lepote, miru in ljubezni. Tisti, ki si želijo narediti preprost, a eleganten videz, bi morali resnično uporabiti to obliko tetovaže zase.

8. Oblikovanje tetovaže cvetličnega Bude:

Oblikovanje tetovaže cvetličnega Bude

Tetovaže Bude niso priljubljene le pri moških, ampak tudi pri ženskah. Tetovaža Floral Buddha je ena izmed njih. Čudovite so in zelo lepe na pogled. Preprosto vsebuje podobo Bude, obdanega s cvetjem. Najbolje ga je nositi na hrbtni strani ramen. Izstopa, izgleda čudovito in zelo prijetno.

9. Tetovaža simbolov Bude:

Tetovaža simbolov Bude

Tatoo simbolov Bude pomeni simbole, ki se uporabljajo za povezovanje z Budo. Ljudje, ki sledijo budizmu, so to uporabili. Govori veliko modrosti in je resnično eden najboljših modelov Bude, ki jih je bilo mogoče videti v zadnjih nekaj letih. To je eden najboljših modelov tetovaž Bude.

10. Modeli tetovaže Bude na drevesu Bodhi na rami:

Modeli tetovaže Bude na drevesu Bodhi na rami

Bodhi Tree Buddha Tattoo izgleda čudovito na koži. To je res odličen dizajn za tetovaže. Imajo veliko pomena in pomena, saj je bilo drevo Bodhi, pod katerim je Buda prejel razsvetljenje. Nosijo ga mnogi, všeč pa je tudi več. To je najboljši dizajn tetovaže Bude.

11. Tetovaža na kolesih Dharma za dekleta:

Dharma tetovaža na kolesih za dekleta

Kolo Dharma je še ena znana in spustna odločitev med tetovažami Bude, ki je podoba naukov Bude in dodatno same religije. Kolo ponuja osupljivo nepredvidljivost orisa, zaradi česar je osrednja točka za razmislek.

12. Oblikovanje tetovaž meditacije Bude za celo telo:

Oblikovanje tetovaž meditacije Bude med celotnim telesom

Tetovaža Bude po celem telesu daje posamezniku zelo eleganten in izrazit videz. Je zelo priljubljen in ga lahko uporabljajo številni ljudje. Ljudje, ki so trdni privrženci Bude, bi se morali res lotiti tega oblikovanja, saj jim bo to dalo zelo religiozen in duhoven videz.

13. Tradicionalni modeli tetovaže Bude pri roki:

Tradicionalni modeli tetovaže Bude pri roki

Tradicionalne tetovaže Bude so tiste, ki predstavljajo Budin obraz. Je predstavitev vere in zvestobe do drugih in tudi pridiga ideologijo, ki ji sledi Buda.

14. Modre tetovaže z rokavi Bude:

Tetovaže z rokavi modrega Bude

Tetovaže modrega Bude so svetle, barvite in živahne. Pomenijo čistost in poštenost. Ker najprej pomislijo na tetovažo Bude njegova podoba, jo lahko uporabimo za to, da bo tetovaža videti neustrašna in drzna. Modra tetovaža Bude je zelo edinstvena in neverjetna na pogled.

Poglej več: Slike tetovaže Carpe Diem

15. Modeli tetovaže Lotus Buddha:

Modeli tetovaže Lotus Buddha

Buda je bil pogosto povezan z lotosom. Zato je lahko oblikovanje tetovaže Bude skupaj z lotosom odlična izbira. Govori jezik moči in čistosti. Na koži izgleda neverjetno in je tudi zelo priljubljen med budistično množico.

Več modelov tetovaž:

Najboljši modeli tetovaž Bude 1

Najboljši modeli tetovaž Bude 2

Najboljši modeli tetovaž Bude 3

Najboljši modeli tetovaž Bude 4

Najboljši modeli tetovaž Bude 5

Najboljši modeli tetovaž Bude 6

Najboljši modeli tetovaž Bude 7

Najboljši modeli tetovaž Bude 8

Najboljši modeli tetovaž Bude 9

Najboljši modeli tetovaž Bude 10

Tetovaže Bude so namenjene podvajanju lekcij tega neverjetnega globokega pionirja in trenerja. Tetovaže niso samoumevne le privržencev budizma, pač pa veliko število posameznikov, ki verjamejo v dokončno resnico življenja, da je treba premagati vsa trpljenja in privlačnosti življenja, da bi dosegel fazo odrešenja. ali nirvana. Te tetovaže lahko simbolizirajo brezmadežnost. Budistična družba in okvir prepričanj je tisti, ki je poliran in ljubljen po vsem svetu.