Bratje in sestre imajo najpomembnejši odnos. Lahko sta drug drugemu najboljši prijatelj, vodnik in zaščitnik. Načrtujemo tetovažo, toda tetovaža za brate in sestre, potem pride do pomena, smiselna tetovaža povezuje brata in sestro. Ko imaš brata ali sestro, niti prijatelja ne potrebuješ. Stojijo poleg nas, kadar koli jih potrebujemo. Da bi izrazili takšen občutek za svojega brata ali sestro, si ljudje celo izklesajo tetovaže sorojencev na svoji koži.

Modeli tetovaže za brata in sestro

Tetovaže brata in sestre za brate in sestre:

V tetovaži brata ali sestre lahko najdete različne vrste modelov. Podrobneje razmislimo o vsakem izmed njih.

1. Ustrezne tetovaže bratov in sester:

Ujemanje tetovaže bratov in sester

To je ujemajoča se tetovaža brata in sestre, ki se izvede peš, kjer se nariše pero in napiše mala in velika sestra. Prikazuje ljubezen in vezi med obema sestrama. Ta tetovaža bratov in sester bo trajna in tako bo tudi njihova ljubezen. Takšno zasnovo lahko preizkusite tudi na roki.

2. Brat in sestra tetovaže:

Brat in sestra tetovaže

Ta tetovaža brata in sestre je izrezana na zadnji strani prsta. Tako oblikovano orožje je na vsakem prstu narisano rdeče in modre barve. Tetovaža na prstu odraža odnos med bratom in sestro. To daje močan ukaz njihovim občutkom.

3. Bratine tetovaže:

Brat Citati tetovaže

Ta posebna sporočilna tetovaža je narisana na moški podlakti. Ta tetovaža brata prikazuje sliko rokovanja med dvema bratoma, celo tetoviranje je narejeno s tetovažo. To kaže, da je tvoj brat vedno z vami. Postali boste samozavestni, saj vas bo brat vedno ščitil.

4. Sladke tetovaže sorojencev:

Sladke tetovaže sorojencev

To je preprosto neverjetna in sladka tetovaža brata in sestre. Na roki sta narisana dva drobna medvedka in oba v različnih barvah. Zdi se, kot da se vidita in se smejita. To so lahko bratje in sestre, ki se drug drugemu nasmehnejo. Preizkusite to zasnovo, če želite preizkusiti kakšno drugačno tetovažo tipa risanke.

5. Tetovaže sestre in brata zombija:

Tetovaže sestra zombi in brat

Gre za tetovažo sestre in brata z zombijem, kjer mlajša sestra drži svojega starejšega brata z vrvjo. To kaže, da sestra noče izpustiti svojega brata, zato ga zaveže z vrvjo. Tako so ljubke vse male sestre. Brat in sestra lahko poskusita takšno obliko, če hočeta šokirati svoje starše.

6. Puzzle Piece Border Tetovaže:

Puzzle Piece Tetovaže

Tu je narisana slika puzzle igre, ki se med seboj usklajujeta. To so štirje kosi tetovaž za sestre, ki se med seboj povezujejo s srcem. Ta del izpolnjuje prazen del vseh. To je vez med sestrami; sestra je vedno kot prijateljica. Deklica svoje srečne in žalostne trenutke deli s svojo sestro in ta oblika si zasluži boljšo predstavo.

7. Tetovaža brata in sestre na zapestju:

Tetovaža brata in sestre na zapestju

Ta tetovaža brata in sestre se izvaja na zapestju. Prikazuje, da sta eden in samo drug za drugega. Močna vez med bratom in sestro jim pomaga v mnogih pogledih spodbujati in navdihovati. Če želite preprost način za posodobitev svojega brata in sestre, poskusite s tem dizajnom pokazati svojo vez z bratom in sestro.

8. Pol tetovaže bratov in sester:

Tetovaže sorodnikov na pol metuljev

Ta sestrska tetovaža se medsebojno dopolnjuje. Na obeh rokah je narisana oblika polovičnega metulja, ki je, če sta skupaj, videti popolna. Tako je ena sestra nepopolna brez druge sestre. To zasnovo lahko poskusite tudi s svojim bratom, vendar ga morate vprašati, preden načrtujete ta slog. Ampak izgleda lepo, poskusite to.

9. Rumeče tetovaže bratov in sester:

Rumeče tetovaže bratov in sester:

To je tetovaža brata in sestre, ki kaže, da si lahko bratje in sestre delijo vse med seboj. Naj bo to ljubezen, jeza in celo boj. Včasih se lahko bratje in sestre celo precej borijo in ropotajo kot ta tetovaža. Ta oblika je najbolj primerna za podlakti.

10. Sidrne tetovaže bratov in sester:

Sidrne tetovaže bratov in sester

Ta tetovaža za sestro ima sidro, vezano z vrvjo, lok pa je vezan na sidro. Ta lok nad sidrom je vrhunec te tetovaže. Redko najdemo sidro z lokom in je poseben dizajn tetovaže.

11. Neskončne tetovaže bratov in sester:

Neskončne tetovaže sorodnikov

To je tetovaža sestre brata, narejena s črnim črnilom. Pri tej tetovaži so vsi vozli med seboj povezani, kar kaže, da so bratje in sestre povezani vse življenje. Obstaja neskončen vozel, ki ima ljubezen za vedno. Privoščite si to obliko na hrbet ali roko, to je ležeren videz, vendar smiselna tetovaža.

12. Tetovaže dvojčka ali sestre:

Tetovaže dvojčka ali sestre

Ta tetovaža odraža ljubezen sestre dvojčice. To so sestrske tetovaže, kjer se ljubezen med sestrami tušira. Tu dekle uživa v Jhulli in uživa neodvisnost. Tukaj sta obe tetovaži enaki, tako da lahko sestri na svoji roki oblikujeta isto tetovažo, kar daje ustrezno pozornost vaši sestri.

13. Tetovaže povezovanja bratov in sester:

Tetovaže povezovanja bratov in sester

To je tetovaža brata in sestre na obeh nogah. Tu brat in sestra držita eno vrvico in sta pritrjena drug na drugega. Ta niz medsebojno povezuje brate in sestre, v resničnem življenju pa jih povezuje njihova vez. Ta je najbolj smešen, a najbolj nor način oblikovanja edinstvenega vzorca tetovaže sorojenca.

14. Družinske tetovaže bratov in sester:

Družinske tetovaže sorodnikov

To je tetovaža polno družinskega brata in sestre, na kateri je narisana podoba vseh treh sester. Vse tri sestre se držijo za roke in uživajo v svoji družbi. Tri sestre skupaj tvorijo srečno družino. Ko se izogibate svojemu domu, vas bo ta oblika spomnila, da je vaša družina in družina vedno z vami. Poskusite to in začutite ta način.

15. Tetovaže sestrinske ljubezni:

Sisterly Love Tattoos

To je tetovaža za sestre, kjer so si tri sestre med seboj naredile tetovažo. Tetovaža je izrezana po abecedi in na koncu je narisano majhno srce. Sestrinska ljubezen se odraža v tej tetovaži.

Bratje in sestre ostanejo povezani med seboj vse življenje. Ljubezen je tista, ki povezuje njuno srce. Ljudje imajo srečo, če imajo sorojenca, s katerim lahko ustvarijo veliko lepih spominov.