Cvet lotosa je v azijskih tradicijah velikega pomena. Modeli tetovaže Lotus so zelo priljubljeni in iskani. Pomeni simboliko in vsebuje veliko globljega pomena. Lotusove tetovaže lahko natisnejo moški in ženske, tatoo pa izgleda dobro na katerem koli delu telesa. Tatoo lotosovih cvetov pomeni boj, spremembe in rast v življenju. Ima tudi velik duhovni pomen. Modele tetovaže Lotus pogosto spremljajo tetovaže koi rib.

Kot pomemben simbol je bil cvet lotosa simboliziran čistost, nov začetek in novo upanje za življenje, dolgoživost, vzdržljivost in božansko lepoto. Kot ljubitelj tetovaže lotosovih cvetov lahko dobite veliko modelov, saj ti niso bili le lepi, ampak tudi smiselni. Zaradi pomena, ki ga ima, je bil nagrajen za najboljše mesto v toliko kulturah in upodobljen tisočekrat.

Najboljši modeli in znaki tetovaže cvetja Lotus

Cvet lotosa je postal simbol številnih stvari. Tukaj vam bo prihranjen običajen dolgotrajen uvod, ki bo prišel naravnost v tetovaže. Dobi neverjetno zbirko najbolj očarljivih tetovaž lotosovih cvetov, v kateri boste zagotovo uživali. Takoj začnite.

Fantastične tetovaže cvetja lotosa s slikami:

Tu so najbolj privlačni modeli tetovaže cvetja lotosa za fante in ženske s slikami in njihovimi pomeni. Najboljšega lahko zberete tukaj.

1. Tetovaža hindujskega lotosa:

Hindujska tetovaža Lotus

Tetovaže lotosovih cvetov so oblikovane z elegantnimi privlačnimi barvami, njihove sence pa imajo simbol Ohma, ki predstavlja v predani kulturi hindujcev. Pravzaprav je bil zasnovan z 8 cvetnimi listi in okrašen z barvami vijolično roza črnila. Če pogledamo te modele, se počuti bolj neverjetno kot drugi modeli. Globoko implicira duhovne koncepte, za katere je značilna božja ljubezen.

2. Tetovaža cvetja lotosa na prsih z lobanjo in krili:

Tatoo cvetja lotosa na prsih z lobanjo in krili

Lotosova tetovaža z rožnato barvo običajno oživi lobanjo in krila iz smrti. Videti je, kot da je nekaj zraslo na vrhu nečesa drugega, kar je bilo nekoč mrtvo in je podobno, da bi mu prineslo odrešenje. Lobanja, uporabljena pri tej tetovaži, je bila ponovno odkrita, saj je narejena iz živahnih barv. Ne glede na oblikovanje tetovaže s podobo lobanje bo edinstveno, kar preseneti druge, ki si jo ogledajo.

3. Koi Fish Lotus Flower Tattoo Oblikovanje:

Koi Fish Lotus Flower Tattoo Design

Tukaj je klasična tetovaža lotosa skupaj s koi ribo. To je zelo priljubljen dizajn na Japonskem in Kitajskem. Namesto modre lahko uporabite črno in jo kontrastirate z drugo barvo. S povečanjem tega dizajna obstaja velika nevarnost, da bo videti nenavadno in grdo. Priporočljivo je, da uporabite tanke črte in ohranite kompaktno velikost. To je eden izmed najbolj priljubljenih modelov tetovaže cvetja lotosa za ženske.

4. Dizajn tetovaže dvojnega lotosovega cvetja z ribami:

Dvojno oblikovanje tetovaže cvetja Lotus z ribami

Tu je še ena priljubljena oblika, kjer sta dve koi ribi in ozadje je dobro pobarvano. Barvna kombinacija dopolnjuje motiv, že začrtano ozadje pa bo tetovaži dodalo globino, kompozicija pa bo videti tudi napolnjena. Vse barve lahko spremenite glede na vašo polt in kraj, kjer jo želite postaviti. Ta vrsta zapletenih tetovaž lotosovih cvetov v teh dneh postaja vse bolj priljubljena.

5. Privlačne tetovaže cvetja lotosa:

Privlačne tetovaže cvetja lotosa

To je nekaj geometrijskih modelov lotosa, ki so prav tako zelo povpraševani. Če jih povečate in napolnite s svetlimi barvami, bo videti briljantno in nedvomno privlačno. Poskusite se odločiti za barve, ki opredeljujejo vaše značilnosti, da boste svoji tetovaži dodali večji pomen in ohranili krepke črte. To lahko storite, ker gre za geometrijske vzorce in omogoča takšne spremembe.

6. Ročno oblikovanje lotosove tetovaže:

Ročno oblikovanje lotosove tetovaže

Odločite se lahko tudi za klasično barvno tetovažo lotusa z ravnim učinkom. Je zelo preprost in čeden. Globino lahko dodate tako, da senčite tetovažo in uporabite več tonov. Označite ga s tankim črnim obrisom, ta oblika pa je prilagodljiva tudi glede na to, kam ga želite postaviti. Ta luštna oblika tetovaže lotosovega cvetja bo videti dobro kjerkoli, še posebej zelo privlačna za roke.

7. Dizajn tetovaže cvetja Lotus Flower:

Oblikovanje tetovaže cvetja Lotus Flower

Ta animirana tetovaža je zelo primerna za roke in trebuh. Temu preprostemu oblikovanju dodajte več brstov in listov in na vašem telesu bo izklesano zelo ustvarjalno umetniško delo. Označite s svetlimi toni v ozadju. To bo odmaknilo dolgočasen pogled. Dodate lahko tudi več podrobnosti in jih razširite ob straneh, ne da bi ovirali videz.

8. Majhna tetovaža cvetja lotosa peš:

Majhna tetovaža cvetja lotosa peš

Ta tetovaža za noge je zelo privlačna in tudi enostavna za nošenje. Večinoma se dekleta radi razmetavajo s to vrsto čudovite tetovaže lotosa kjer koli na telesu. Je tudi zelo klasičen in srčkan. Na tej sliki je mali lotos lepo tetoviran na gležnju.

9. Lowe Back Lotus Flower Tattoo Oblikovanje:

Lowe Back Lotus Flower Tattoo Design

To abstraktno tetovažo morate izbrati za spodnji del hrbta! Zasnova je tako dobro narisana in izvedena, da se bo popolnoma prilegala vašemu hrbtu. Poleg tega lahko linije popestrite in tetovažo nekoliko povečate, če želite, lahko pa dodate tudi nekoliko manjše podrobnosti. Dodajanje abstraktnih listov na dnu bo dodalo tudi določeno količino oblikovanja.

10. Večbarvne tetovaže cvetja lotosa na nogi:

Večbarvne tetovaže cvetja lotosa na nogah

Ta tetovaža lotosovih cvetov je bila zasnovana z večbarvnimi črnili, ki bodo večinoma všeč ženskam in ne moškim. Izgleda lepo med vsemi drugimi oblikami vseh tetovaž lotosovih cvetov, ki so na voljo. Tetoviranje z bolj ustvarjalnimi barvami bo res čudovito in bo pritegnilo občinstvo. Modeli tetovaže Lotus so bili veliko uporabljeni zaradi svojih impresivnih načrtov vzpostavitve kraljevske nadvlade.

11. Modeli tetovaže želodca Lotus:

Modeli za tetoviranje želodca Lotus

Modeli tetovaže lotosa v želodcu bodo tetovirani v želodcu. Te vrste lotosovih tetovaž bodo seksi, saj je cvet lotosa genialno natisnjen z nekaj okrasnega dizajna, da jih izboljša in izgleda lepše od drugih. Cvetni listi lotosovega cvetja bodo videti zelo graciozni.

12. Oblikovanje tetovaže Fish Lotus:

Oblikovanje tetovaže ribji lotos

Ta tetovaža lotosa z ribami bo vsakemu posamezniku popolnoma pomagala, da stoji sam. Zaradi tetovaže iz modre vode in rožnato obarvane rože bo slika koi, uporabljena v tej tetovaži, iz nje izstopila. Ozadje te tetovaže je bilo oblikovano tako, da ima svetlo modro vodo in sivo ribo skupaj z rožnato barvo lotosa.

13. Modeli tetovaže s prstnim lotosom:

Modeli tetovaže s prstnim lotosom

Res neverjetno je imeti zelo zelo majhen lotos na prstu, pa tudi na majhnem prstu. Pravzaprav je natančnost, ki je bila uporabljena za vnos te slike v majhen prostor, res neverjetna s trdnimi in preprostimi črnimi črtami. Če imate takšno drzno tetovažo, potem bo izbira tega sloga tetovaže popolna.

14. Črna tetovaža Lotus Flower:

Črna lotosova tetovaža

Za razliko od običajne barvne in podvojene podobe rože, bo ta stilizirana tetovaža pritegnila pozornost in spoštovanje. Dobro podrobna in kompaktna oblika je osnovna zahteva za dobro tetovažo. Ta izpolnjuje vse, kar potrebujete od tega. Tudi ta oblika bo videti dobro povsod, kjer jo želite vtisniti na svoje telo. Razširitev ne bo škodila njegovemu videzu, vendar pazite, da ga ne stisnete preveč.

15. Graceful Satored Lotus Flower Tattoo Design:

Prefinjeno oblikovanje svetega lotosovega cvetja

Zasnova svetega lotosovega tetovaža, kot je prikazano zgoraj, bo enkrat zelo elegantna, če bodo tetovirane in jo je mogoče razlikovati, saj je narejena iz svetlo roza cvetnih listov in osrednjega dela v rumeni barvi. Ta poseben dizajn je izviral iz Azije in ga najbolj poznajo vsi ljudje po vsem svetu. V kitajski medicini in kulinariki se bo ta cvet lotosa večinoma uporabljal.

Na voljo so številni modeli tetovaž lotosovih cvetov in lahko izberete takšnega, ki izraža vašo osebnost in občutke. Če preprosto nosite to tetovažo, lahko svetu pošljete sporočilo, ki dobi moč, upanje in duhove, samo da vas spomni, da nikoli ne rečeš, da umreš, da bi zdržal.