Tatoo kolibri običajno izraža osebnostne lastnosti ali lastnosti osebe. Pomemben je po energiji in vnemi za življenje. Kolibri so prikazani tudi kot simbol ljubezni in privlačnosti do nasprotnega spola. Pomeni tudi željo po življenju in ljubezni do življenja. Tukaj je nekaj tetovaž za tiste s podobno vnemo in življenjskim žarom. Sprehodite se.

Tetovaže kolibri

Oblika in pomen tetovaže kolibri:

nekaj različnih zbirk ročno izbranih tetovaž kolibrij v različnih oblikah, ki vas bodo zagotovo vodile pri izbiri popolnega sloga.

1. Največje ljubezenske ptice:

Ultimate Love Birds

Lep kolibri se lahko za nekaj trenutkov pojavi v vašem domu, zaradi česar se počutite srečni, kljub dejstvu, da jim boste ob naključju pozabili nekaj hrane in če se bodo počutili bolj varne in ne izčrpane, se bodo spremenili v dosledne goste. Zaradi sestavnih delov so lahko tetovaže kolibri sestavljene z različnimi podobami miru, kot je golob. Kolibri lahko prav tako simbolizirajo obzirnost, veselje in fascinacijo, zato na ta način nekaj ljudi v razmerju pogosto razmišlja o dvojnih tetovažah kolibri – usklajeni kolibri govorijo o njihovem odnosu. Obstajajo tudi drugi ljudje, ki v tetovažo vključijo ime. Ime je lahko ime njihovega sočutja ali prijatelja ali družinskega člana.

2. Plemenski modeli tetovaž kolibri:

Plemenski modeli tetovaž kolibri

Za eleganten in nenavaden videz bi morali razmisliti o plemenskih tetovažah kolibrih. Upoštevati je treba številne plemenske primere in na ta način v fazi določanja ne bi smeli imeti težav. Lahko poskusite z letečim bitjem v britanskem plemenskem načrtu, vendar s prilagojeno podlago, da ga sprostite. Ko je konfiguracija videti, je videti super. Plemenske tetovaže so še posebej privlačne, če so v enem dolgočasnem črnilu ali v mešanici svetlejšega senčenja za zgornjo polovico krilatega bitja in temnejšega senčnega smešnega osnovnega dela. Ker je plemenski slog trenutno najpogostejši, boste verjetno odkrili obrise, ki ga utrjujejo na različne načine. Ko je postavljen s temnimi plemenskimi primeri okoli in znotraj njega, kolibri izgleda bolje. Sestavina jih izboljša za moške, saj dajejo idealno pariteto. To je eden najboljših modelov tatoo kolibri za ženske.

3. Barvita tetovaža kolibri:

Barvita tetovaža kolibri

Tu izstopamo med najlepšimi vrstami kolibri, turkizno grlato nogo. Sicer se nam zdi, da ta posebno privlačna krilata žival živi v Južni Ameriki, sicer imenovana Bog v zabuhli nogi. Le nekaj znanih primerov je bilo vzetih iz narave in tistih, ki so bili pred več kot 100 leti. Trenutno v bistveno ogroženi oddaji nekateri teoretizirajo, da bi to vrsto zagotovo lahko izbrisali. Ta slika oblikovanja tetovaže Kolibri lahko govori o življenju in vitalnosti, neprekinjenem naporu in ročnem delu. Morda ste tak posameznik, ki si prizadeva dokončati stvari ali narediti boljše v zvezi s tem. Tetovaža lahko grenko govori o katerem koli elementu.

4. Hranjenje tetovaže kolibri na hrbtu:

Hranjenje tetovaže kolibri na hrbtu

Za razliko od drugih ptic kolibri ne sesajo s kljunom, temveč uporabljajo jezik, ki je vilice, za sesanje nektarja. To so lepi primeri oblikovanja tetovaž kolibri, ki jih je bolj zabavno orisati. Lahko poskusite novorojenca med letom v zanašanju in s svojim računom na žarišču cvetja. Še več, razmislite o vključitvi zanimivosti v krila na dnu udarca in s hrbtom navzgor. Prav tako lahko rep postavite pod njegovo telo. Če želite izboljšati dokončan dotik, lahko vključite pikapolonico, metulja ali čebelo.

5. Umetnost tetovaže kolibri z elegantnimi pikami:

Classy Dot Work Kolibri Tattoo Art

S trendovskim delovanjem pik, tetoviranjem kolibri, ki je danes v trendu, boste morda opazili, da ta kos nekoliko ni enak tistemu, kar ste navajeni videti. Ker Mera pik očitno. Namesto standardnega zbiranja majhnih pik je ta obrtnik vključil to tetovažo kolibri, ki je imela ogromne madeže, kar ji je dalo osupljiv vintage občutek. Če potrebujete večjo tetovažo, jo lahko položite na ramena, spodnji del hrbta, zgornji del hrbta, ramena in hrbet. Preden izberete kolibrija, si oglejte nekaj fotografij in razmislite, kako lahko prilagodite tetovažo. Poskusite biti čim bolj inovativni.

6. Barvna majhna tetovaža kolibri pri roki:

Majhna tetovaža kolibri na roki

To je sladka izbira za tiste, ki obožujete risanke! Tatoo ptice, ki ga želite, v animirani različici! Prednost animirane različice je, da se lahko svobodno igrate z različnimi barvami in odtenki, ne da bi to izgledalo grozno. Torej, če želite, je to dobra izbira za tetovažo roke ali lopatice. To je najboljši majhen model tetovaže kolibri za moške.

 7. Mavrični barvni kolibri:

Mavrični barvni kolibri

Ne glede na njihov neumni videz so kolibri med najmočnejšimi pernatimi bitji v skupini vseh živali. Kot dokaz svoje ostrine kolibri rutinsko napadajo večje silovite vrste, na primer sojke in celo višje ptice. Različne vrste kolibri se pogosto križajo med seboj, zaradi česar so nekatere vrste izjemno prepoznavne zaradi velikega števila mešanih pasem, ki so zdaj prisotne. To je eden najboljših pisanih tetovaž kolibri.

8. Simpatično oblikovanje tetovaže kolibri tricep:

Simpatično oblikovanje tetovaže kolibri tricep

Kot navajajo ženske, nič ni bolj seksi kot oseba s tetovažami triceps. S poudarjanjem moške moči blizu domišljijskega sloga bodo te manifestacije zavladale vašemu sosedskemu salonu! Kvintesenco čudovite moškosti pogosto spremljamo posebej na rokah, zato je to izjemno mesto za prikaz črnila; v vsakem primeru večina moških prostor uporablja le vnaprej. Tako so tetovaže tricep končale podcenjene dragulje, ki so nazadnje prevzeli daljnosežno zahvalo, ki si jo zaslužijo. Kakšno presenetljivo območje za to skromno tetovažo kolibri. Na splošno smo bili veliki oboževalci tetovaž tricep in ta čudovita mala krilata žival točno kaže, zakaj. To je neverjetna mala tetovaža kolibri.

9. Oblikovanje tetovaže kolibri:

Oblikovanje tetovaže kolibri

Kolibri je izjemen nastanek narave, saj lahko pernato bitje lebdi v zraku tako, da hitro zamahne s krili, kar dodaja čarobnost njegovi izjemni prisotnosti, saj so kolibri izjemno inovativne narave in se ne predajo, dokler naloga ni Dokončano. Zato veljajo za glasnike, zato njihova tetovaža prikazuje, da kolibri sporočajo ljubezen bližnjim in dragim..

10. Lepa kolibri z dolgo tetovažo:

Kolibri z tetovažo z dolgim ​​repom

Lahko bi delali tudi z zelo svetlimi odtenki, kot je ta. Modeli in vzorci so lepi in zelo dobro ujamejo aktivno ptico. Za to morate imeti standardno velikost, da bo vidna in razumljiva. V nasprotnem primeru bi bil zelo majhen videti nejasen in nejasen. Lahko uporabite druge barve po vaši izbiri.

11. Tetovaža hibiskusa, metulja in kolibri na rami:

Tetovaža kolibri na rami

Vzorci, ki napolnijo to ptico, popolnoma dopolnjujejo obliko. Zaradi majhnih kompaktnih vzorcev je tatoo zelo privlačen. To bi bilo lepo za vaše lopatice ali zgornji del trebuha. S to tetovažo lahko pokrijete celotno rezilo. Zaradi prostora bi tetovaža izstopala. Če želite, uporabite drugo barvo za poudarjanje.

12. Barvite tetovaže kolibri na zgornjem delu hrbta:

Oblikovanje tetovaž kolibri na zgornjem delu hrbta

Abstraktna zasnova deluje tudi brez kraje življenja. Vsekakor zmanjšuje živahnost, če pa na tetovaži ne želite veliko barve, je to res dobra izbira. Preprosta ulovljena v akcijski tetovaži jasno razkriva lepoto malega bitja. To je ena izmed popolnih tetovaž kolibri za dekleta.

13. Oblikovanje tetovaže kolibri s črnim črnilom:

Oblikovanje tetovaže kolibri s črnim črnilom

Ta stilizirana različica je prav tako privlačna. Uporabite lahko katero koli barvo, razen črne, če se vam zdi dolgočasno. Svojo velikost lahko tudi spremenite, ker je tetovaža zelo prilagodljiva glede prilagoditve. Če mu omogočite brezplačen pogled, bo le še svetlejši. To je eden izmed neverjetnih modelov črnih kolibrij.

14. Majhen cvet na zgornji roki tetovaža kolibri:

Tetovaža kolibri zgornje roke

Ta luštna tetovaža, ki poka v barvi, je idealna, če ste pisana oseba. Čeden in lep dizajn tetovaže dopolnjuje uporabljene odtenke. Popolnoma bi se prilegalo vaši nadlakti in bi v polnem prikazu pritegnilo le še več pogledov na svetlo tetovažo.

15. Majhna tetovaža kolibri na zapestju:

Majhna tetovaža kolibri na zapestju

To je zasnova za cenjene zrele modele. Zasnova ustreza mirnemu umu in kljub temu ne dopušča, da bi gorečnost izginila. Barve lahko spremenite po lastni izbiri.

Več modelov tetovaž:

Oblikovanje tetovaž kolibri 1

Modeli tetovaže kolibri 2

Oblikovanje tetovaž kolibri 3

Modeli tetovaže kolibri 4

Oblikovanje tetovaž kolibri 5

Oblikovanje tetovaž kolibri 6

Oblikovanje tetovaž kolibri 7

Oblikovanje tetovaž kolibri 8

Oblikovanje tetovaž kolibri 9

Oblikovanje tetovaž kolibri 10

Danes je lahko pomen tetovaže kolibri neomejeno raznolik pri vsakem posamezniku in njegovi tetovaži. Ta mala krilata žival ima tako veliko očarljivih lastnosti, da je vse prej kot težko razumeti, zakaj se hitro spreminja v mainstream izbiro, ko tatoo izgleda daleč naokoli. Del bolj znanih posledic tetovaže kolibri je ta, da je ljubeč do zabave, ima visoko mero vitalnosti, ima sposobnost izjemne živahnosti, imperativnosti, ponovne vzpostavitve, vztrajnosti, energije, naklonjenosti, sreče in izredno zabavna duša.