Marshall Bruce Mather III, znan tudi kot Eminem, je eden najbolj priznanih in nadarjenih raperjev na svetu. Ni samo raper, ampak tudi pisec pesmi, producent in igralec. Dobil je več nagrad in bil ocenjen kot eden največjih umetnikov vseh časov. Ima milijone in milijone oboževalcev po vsem svetu in ljudem je bilo njegovo delo v preteklih letih zelo všeč. Ne samo njegov talent, ampak tudi njegove tetovaže so bile v velikem povpraševanju. Vsak od njih ima v svojem življenju poseben pomen. Nekateri najboljši modeli tetovaž Eminem do sedaj so zapisani v naslednjih odstavkih.

Tetovaža Eminem

Slike Eminemovih tetovaž:

Iščete dobre modele tetovaž Eminem, ki jih uvrščajo ljubitelji seksi zvezdnice in body arta? No, tukaj je avenija, kjer najdete dizajn tetovaže Eminem, ki pomeni, o katerem sanjate! Nadaljujte z branjem in poiščite najnovejšo tetovažo Eminem, ki ustreza vašim željam!

1. Tetovaža zombija Eminem:

Eminem Zombie Tattoo

Številni oboževalci se zanimajo za nošenje nove tetovaže Eminem, ena izmed množičnih tetovaž pa je Zombie tattoo, ki so jo nosili različni ljudje različnih starosti. Morda boste uživali v razumevanju te tetovaže, saj se bo to na vašem telesu razlikovalo od običajnih slik, saj se vam bodo sanje uresničile. Te tetovaže so obarvane s temnimi barvami, ki gledalcem dajejo grozljiv občutek, a medtem ko si tetovirate telo, se prepričajte, da vam bo dalo samozavesti in poguma.

2. Zapestna tetovaža z Eminemovim Slim Shady 3. albumom:

Zapestna tetovaža z Eminemovim Slim Shady 3. albumom

Slim shady je bila prva Eminemova pesem, ki je dosegla prvo mesto v Združenem kraljestvu in je prejela več nagrad ter nagrado Grammy za najboljšo solo izvedbo. Ideje za tatoo Eminem predstavljajo veselje do zmage za tanki senčni album Eminema. To tetovažo je naredil trdoživi oboževalec Eminema. Pobarvan je bil s temno črno zasenčeno barvo, večbarvna črnila pa se lahko uporabljajo tudi za tetovaže. To temno črno zasenčeno črnilo bo dalo edinstven videz.

3. Eminem Tattoo v telesu svojega oboževalca:

Eminem Tattoo v telesu svojega oboževalca

Zgornjo tetovažo nosi eden od njegovih oboževalcev kot poklon Eminemovim hip-hop pesmim, ki govorijo o ljubezni, uporu, stiski srca in strahu mladosti. Oboževalci Eminema so uživali v kateri koli od njegovih tetovaž, vključno z nekaterimi njegovimi tetovažnimi citati in besedili iz pesmi. Če ste tisti, ki si želite narediti tetovažo Eminema, uporabite kateri koli poseben slog tetovaže, ki ga je imel na telesu.

4. Eminemova tetovaža obraza za praznovanje:

Eminemova tetovaža obraza za praznovanje

Eminemova remiksirana tetovaža je predstavljena kot njegov tanki senčni album, ki je bil remiksan in imenovan “The Hills”, ta video pa še bolj ponazarja to jelko. To je lahko velik hit album med vsemi pesmimi Eminema. Ta tetovaža ponuja remiksan videz Eminemovega prvotnega obraza, ki je povezan z remiksom albuma Slim Shady. Ta tetovaža je pobarvana z rjavkasto rdečo barvo in jo lahko tetoviramo v roki ventilatorja Eminema, kar daje edinstven videz.

5. Tetovaža Eminem z vodno barvo s svojo fotografijo:

Vodna barva Eminem Tattoo s svojo fotografijo

Ta estetsko prijetna tetovaža z akvarelom telesa spominja na abstraktni navdih. Ta akvarelna tetovaža je nekoliko temnejša od običajnih tetovažnih linij, saj daje živahen videz. V tem dizajnu tetovaže je Eminemov obraz natisnjen na hrbet njegovega oboževalca; to je lahko umetnost z več akvarelnim črnilom. Za oblikovanje te tetovaže se uporabljajo kontrastne barvne kombinacije, ozadje te tetovaže pa je pobarvano z Eminemovim nebom z drevesom in daje edinstven videz v primerjavi z drugimi modeli tetovaž.

6. Eminemova tetovaža njegove hčere:

Eminemova tetovaža njegove hčere

Eminemova hči Hailie Jade mu je zelo dragocena. Njeno ime je dobil na roki kmalu po rojstvu na božič leta 1995. Tetovirano je navpično, ima zelo tanko pisavo in je bilo vpisano od komolca do zapestja. Ta tetovaža je zanj zelo pomembna, saj je stala kot znak ljubezni in naklonjenosti hčerki. To je ena najboljših tetovaž Eminema.

7. Pisava za tetovaže, zaščitena pred Eminemom na roki:

Eminem Proof Tattoo Font na roki

Ta dokaz tetovaže je bil narejen leta 2006 v mesecu aprilu. Narejen je bil v spomin na Eminemovega najboljšega prijatelja Proofa, ki je bil ustreljen. Ime “Proof” je bilo napisano na njegovi podlakti v navpičnem položaju z ognjem. To je bil poklon njegovemu najboljšemu prijatelju, nekomu, ki je imel v svojem srcu posebno mesto. To je ena izmed odličnih tetovaž Eminema.

8. Eminemova tetovaža plemenske zapestnice:

Plemenska zapestnica Eminem Tattoo

Tetovaža plemenskih zapestnic je ena najboljših, ki jih je izdelal Eminem. Je zelo preprosta in čedna oblika, nahaja se na levem zapestju in ne vsebuje nobenega pomena ali simbola. Tetovaža se ponaša z odličnim okusom Eminema in pohvali njegovo izbiro.

9. Tetovaža Slot Me Eminem na desnem zapestju:

Razrežite me Eminemovo tetovažo na desnem zapestju

Tetovaža Slit Me Eminem je na desni strani zapestja. Na tetovaži je preprosto napisano “Slit Me”, ki ima podčrtaj, ki kaže smer do zapestja. Uporabljena pisava je latinsko angleška in predstavlja pomen Eminemove preteklosti, njegovega motenega življenja in samomorilnih nagnjenj.

10. Tetovaža pisave Eminem D na desni roki:

Tetovaža pisave Eminem D na desni roki

“D” Eminem Tattoo pomeni Dirty Dozen, kar je ime Eminemove posadke. Tetovaža je vpisana na obe roki. Na desni roki je “D”.

11. Eminem stric Ronnie R.I.P tetovaža z rokavi:

Eminem stric Ronnie R.I.P tetovaža z rokavi

To tetovažo je Eminem naredil po tem, ko je leta 1991. umrl njegov stric Ronnie. Je precej velike velikosti, saj se začne od rame in konča na zapestju. Tetovaža izgleda zelo umetniško, saj je bila uporabljena podoba velike gobe z lobanjo, obdano z zgradbami.

12. Rot in Pieces Eminem Tattoo na želodcu:

Tetovaža Eminem Rot in Pieces na želodcu

Tetovaža Rot in Pieces Eminem je bila natisnjena na njegovem popku. To je bilo storjeno, ko je Marshall s svojo ženo Kim preživljal grobo fazo. Na tetovaži je odprt grob s Kimovim imenom, napisanim na nagrobnem kamnu. To je odraz Marshallovih misli; kako grozno je bil, ko ga je Kim zapustila.

13. 12 tetovaža Eminem na levi roki:

12 Eminemova tetovaža na levi roki

Številka 12 je vpisana na levo roko Eminema. Torej, ko združi roko skupaj, pri čemer je D napisano na enem zapestju, 12 pa na drugem, stoji kot D-12. To je res odlična ideja za izdelavo tetovaž.

14. Tetovaža oči Eminem:

Tetovaža oči Eminem

Eminemova tetovaža telesa vključuje portret njegovega prijatelja skupaj z očmi, tetoviranimi na rokah. Ta rap zvezdnik se je poklonil tudi svojemu življenjskemu prijatelju tako, da je z očmi natisnil nadlaket, pa tudi druge tetovažne slike, ki učinkovito simbolizirajo boje skozi vse življenje.

15. Hailie Jade in Bonnie & Clyde tetovaža na roki:

Hailie Jade in Bonnie & amp; Clyde Tattoo na roki

Ta tetovaža je portret Eminemove hčerke Hailie s čudovitimi vrtnicami pod njo in besedami Bonnie in Clyde, ki ji jo je namenil.

Eminem je z viharjem prevzel svet glasbe z izidom svojega znanega prvega albuma; Slip Shady LP in njegov hit singl “My Name Is”. Oboževalci so Eminema na splošno šteli za enega največjih raperjev vseh časov in danes. Tetovaže Eminema častijo ljudi v njegovem življenju, ki so zanj zelo pomembni, in ga spominjajo, kako daleč je prišel v zabavni industriji. Trenutno ima Eminem najmanj 15 tetovaž, od katerih ima vsaka svoj pomen ali spomin.

Zgoraj so podrobne informacije in vzorčne slike Eminemovih tetovaž, vključno z njegovimi najnovejšimi dodatki, vse tetovaže pa ni naredil isti umetnik, toda kolikor nam je znano, so večje, kot so portreti Hailie Jade in stric Ronnie, naredili tatoo umetniki Mr. Cartoon. Eminem je večkrat prišel na naslovnice, tako da je svoji zbirki dodal veliko novih tetovaž.