Tetovaže z rokavi vam ponujajo različne modele, med katerimi lahko izbirate. Dajo dobro območje za izražanje simbolike tetovaže z vzorci, kot so cvetlični, plemenski, polinezijski, zmajski itd. Oblikovanje tetovaže s pol rokavi vključuje samo polovico roke, to je samo od ramen do komolcev.

Najboljši modeli tetovaž s pol rokavi za moške in ženske

15 najboljših in elegantnih tetovaž s pol rokavi:

Tukaj je nekaj najboljših tetovaž s polovičnimi rokavi, ki bi vam z enim samim pogledom lahko prišle v srce.

1. Ptičja tetovaža za pol rokava:

Ptičja tetovaža za pol rokava

Barvita ptica za tetovažo s polovičnim rokavom daje drastičen videz, ki ga ženske pogosto narišejo. Zasnova vključuje ptico, vrtnico in ključavnico lobanje s ključem. Tetovaža je simbolizirala svobodo, smrt, ljubezen, zvestobo, upanje itd.

2. Hogwartsov dizajn s pol rokavi:

Hogwarts oblikovanje s pol rokavi

Navdih za serijo Harry Potter! Tetovaža z roko za moške s polovičnimi rokavi je odlično območje za portretiranje modelov, ukradenih iz serije, kot je zasnova šole Hogwarts. Zasnova lahko nosi tudi vašega najljubšega junaka iz filma.

3. Tiger tetovaža s pol rokavi:

Oblikovanje tetovaže tigra s pol rokavi

Nevarne živali so bile vedno glavna izbira za moške tetovaže s pol rokavi. Med njimi so tigri večinoma izbrani skupaj z lepoto narave s pisanim pridihom, ki predstavlja moč, nepremagljivost in moč.

4. Odnesi me s tetovažo s pol rokavi domov:

Take Me Home Halto Sleeve Tattoo

Rad rišeš ljubkega hudiča! Zakaj ga ne nanesete na telo! Da, ta občutljiva in sladka tetovaža je osvojila srce več ljudi. Hudič je obarvan z rdečo barvo, na deski pa stoji na deski. Nosi tudi sporočilo; odpelji me domov, kar mi pride na misel že na prvi pogled.

5. Zmajeva tetovaža s pol rokavi:

Dragon Half Sleeve Tattoo

Kategorija kul tetovaže s pol rokavi vključuje tudi zmajev vzorec. Tetovaža nosi nevarno videti zmajevo tetovažo z gorečim pogledom. Zmajeva zasnova kaže na čarobne moči, domišljijo, plemenitost, vztrajnost itd.

6. Črno -siva tetovaža lobanje za pol rokava:

Črno -siva tetovaža lobanje za pol rokava

3D tetovaže so tetovažam lobanje dale novo nevarno definicijo. Tetovaža s pol rokavom z lobanjo, ki izhaja iz roke, daje negotov videz z obrobo rezervnih delov v črno -sivi senci. Zasnova vključuje tudi vrtnico in divje steblo.

7. Volk s tetovažo z narekovaji za pol rokava:

Tatoo Volk s citati za polovični rokav

Ljubitelji umetnosti nosijo tetovažo s pol rokavom, ki vsebuje tako drzne narekovaje kot nočni scenarij. Tetovaža nosi volka, ki se ponoči vleče proti nebu s citati na nebu, ki delujejo kot občutek ali prepričanje uporabnika. Ta je znan med dekleti.

8. Ganapati tetovaža s pol rokavi:

Ganapati tetovaža s pol rokavi

Želite svojemu pogledu dati verski pridih! Ideje za pol rokav tetovaže Ganpati vam ponujajo različne vzorce, da jih natisnete. Tatoo je precej znan med mladimi, kjer Lord Ganpati prihaja z različnimi pozami, kot so sedenje, ples, tetoviranje obraza itd. Ko pride čas Ganapati, takrat mladi radi oblikujejo boga Ganpatija v različnih položajih.

9. Brezovo drevo s tetovažo strele za pol rokava:

Brezovo drevo s tetovažo strele za pol rokava

Oblikovanje rokavov s tetovažo polovične roke, ki pokriva brezove gozdove in strele z neba, daje uporabniku domiseln videz. Črno nebo z belimi strelami in rdeča breza naokoli predstavljajo moč, negovanje, energijo, vzdržljivost itd. To je ena kul oblika med mladimi.

10. Portretna tetovaža s pol rokavi:

Portretna tetovaža s pol rokavi

Portretne tetovaže so najboljši način, da svojo ljubezen ali občutke posvetite nekomu med tetovažami s pol rokavi. Roke dajejo velik prostor za zelo lepo predstavitev obraza osebe. Če je črno -sivo črnilo, oživi. Oblikujete lahko tudi svojo osebno fotografijo partnerja; v tem vzorcu oblikovanja dobite nekaj slik skiciranja.

11. Tribal Lion Tattoo za pol rokava:

Tribal Lion Tattoo za pol rokava

Plemenske tetovaže s pol rokavi, oblikovane s podobo leva, dajejo rokam močan videz. Levovo glavo na glavi naredijo s temnim črnilom v krivuljah po plemenskih vzorcih. Tetovaža prikazuje občutke, kot so moč, moč, vodstvo, športnost itd. Če imate odnos, potem s tem dizajnom pritegnete pozornost.

12. Tetovaža s pol rokavi Phoenix:

Phoenix tetovaža s pol rokavi

Prevleka s polovičnim ročajem Phoenix daje gledalcu barvit in čudovit videz. Feniks predstavlja padec in ponovno rojstvo človeka, nesmrtnost, regeneracijo, zvestobo itd.

13. Tetovaža s polovičnim rokavom v steklenički:

Tetovaža s polovičnim rokavom v obliki steklenice

Dizajn tetovaže, ki nekomu razkrije pravo ljubezen, je srce na tetovaži steklenice za pol rokava. Tetovaža nosi srce, ki je zaklenjeno v steklenički z oznako ena ljubezen na njej, ki kaže pravo ljubezen do nekoga.

14. Tetovaža z regratom za dojenčke in pol rokavov:

Otroški regrat tetovaža s pol rokavi

Cvetlična tetovaža s polovičnim rokavom, narejena z izdelavo otroka z regratovim cvetom, daje privlačen videz. Ženske ali dekleta pogosto nanesejo tetovažo. Tetovaža vsebuje tudi ime in datum, povezan z osebo, ki ji je tetovaža namenjena.

15. Sveta geometrijska tetovaža s pol rokavi:

Sveta geometrijska tetovaža s pol rokavi

Svete geometrijske tetovaže so najboljši modeli za oblikovanje majhnih pol rokavov. Obarvan v temno črni barvi, je oblikovan z geometrijskimi oblikami, ki povzročijo oblikovanje metulja in dve očesi v sredini.

Tatoo s pol rokavi je najboljše mesto za tiskanje najboljšega in želenega dizajna. Poleg vseh teh je mogoče zaslediti še druge modele, keltske, ribe, golobice, volkove, vesolje, Jezusa itd. Če uporabljate običajne telovnike ali ste ljubitelj fitnesa, poskusite s tovrstnimi tetovažami, da boste navdušili svoje prijatelje ali partnerje. Pridobite nekaj preprostih ali večbarvnih tetovaž s pol rokavi, da sprejmete dobre komentarje; v tem slogu edinstvenega vzorca boste dobili več možnosti. Glede na vaš poklic, kot je glasbenik, lahko poskusite z ustreznim oblikovanjem strokovnih oblikovalcev tetovaž.