Zvezdne tetovaže ne pomenijo nujno globokega pomena. Na splošno igrajo dodatne vloge pri oblikovanju tetovaž. Lepota zvezd je lepota nebes, zato so tetovaže zvezd običajno izbrane zaradi svoje estetske privlačnosti. Lahko jih naredimo majhne in preproste ali velike in barvite. Veliki grozdi zvezd dajejo videz čudovitih galaksij in te podobe, natisnjene na vaši koži, povzročajo, da ste videti kot poštena deklica ali čeden gospod.

Najboljši modeli zvezdnih tetovaž za moške in ženske

Tudi takrat se za tetovaže zvezd na splošno odločajo ženske. Ni veliko moških, ki bi lahko odnesli zvezdniško tetovažo, vendar so lahko videti bolje kot drugi.

Najboljši modeli zvezdnih tetovaž za moške in ženske:

Tukaj podajamo 15 najboljših modelov zvezdnih tetovaž za moške in ženske ter slike in pomene za vaše razumevanje.

1. Tatoo Rihanna Stars za dekleta:

Tetovaža Rihanna Stars za dekleta

Tok zvezd, nekaj velikih, nekaj majhnih, izgleda kot sijoča ​​galaksija, kjer dežujejo zvezde. Celoten videz je čaroben in lep za dekleta. Zvezde lahko ohranite črne in preproste ali pa jih obarvate, tako da bodo videti bolj živahne!

2. Zvezda spodnjega dela hrbta s tetovažami s spiralnimi vzorci:

Zvezda spodnjega dela hrbta s tetovažami s spiralnimi vzorci

Samo zvezde izgledajo lepo, lahko pa jih naredimo še boljše, če jim dodamo okraske, kot so spiralni vzorci. Ti modeli tetovaže izgledajo odlično napisani na pasu ali spodnjem delu hrbta. Kot vsi drugi modeli, izgledajo odlično v črni barvi, pa tudi v drugih barvah.

3. Zvezde z besedami tetovažne umetnosti pri roki:

Zvezde z besedami Tatoo Art pri roki

Zvezde imajo v sebi eteričen zrak. So čarobne in nezemeljske. Danes vemo, da so zvezde, ki jih vidimo na nebu, podobne našemu soncu, le daleč stran. Ko pa ljudje v starih časih niso bili tako dobro opremljeni s tem znanjem, so tkali fantastične zgodbe o zvezdah. Nekako z leti fantazije, tkane okoli zvezd, še vedno niso umrle. Še vedno ležijo izven našega dosega, razpršeni v neznano, in to jim daje njihovo dragoceno enigmo. Tako so z nekaterimi besedami najbolj opazni okraski zvezde.

4. Zvezde v obliki neskončnosti:

Zvezde v obliki neskončnosti

Zvezde ležijo izven našega dosega, le njihova svetloba seže do nas skozi neskončnost. Torej, kateri boljši predmeti predstavljajo neskončno od samih zvezd? Tatoo lune in zvezde v obliki simbola neskončnosti je tako lep na pogled in hkrati zelo pomenljiv. To je ena najboljših in enostavnih tetovaž zvezd za dekleta.

5. Oblikovanje tetovaže zvezd in src:

Oblikovanje tetovaž zvezd in src

Zvezde in srca sta dva najpogosteje uporabljena okrasja v tetovažah. Tako je dizajn s samo srci in zvezdami, čeprav ni pomemben, vsekakor čudovit na pogled.

6. Zapestna zvezda, prežeta s spiralami:

Zapestna zvezda prežeta s spiralami

Ta oblika tetovaže zapestne zvezde ima bolj abstrakten plemenski videz. Zaradi dodatnih spiral in kodrov znotraj zvezde je videti kot nek arhaičen simbol. Ta videz lahko izboljšate s natančnim senčenjem in uporabo pravilne barve.

7. Pomorske tetovaže zvezd:

Pomorske tetovaže zvezd

Navtična zvezda se nanaša na zvezdo podobno obliko, ki ima značilnost kompasa. Ta zasnova je kot nalašč za navdušene jadralce in druge z globoko ljubeznijo do morja. Morje in zvezde delita tisto enigmo, ki izhaja iz neznanega.

8. Simpatični modeli tetovaže lune in zvezd:

Simpatični modeli tetovaže lune in zvezd

Kjer so zvezde, mora biti luna! Ljubke zvezde in lunin dizajn bi sestavljale risanko, ki je videti v luni z očarljivim izrazom in svetlo rumene zvezde, ki jo obdajajo. lahko narediš obratno in povečaš zvezde z izrazi na obrazu!

9. Majhna zvezdna tetovaža peš:

Mala zvezdna tetovaža peš

Modeli majhnih zvezdic so zelo pogosti in so običajno natisnjeni na notranji strani zapestja ali na gležnju ali nekje peš. Lahko se nanese na katero koli površino telesa, vendar je majhen, najbolje izgleda v zgoraj omenjenih delih. Njegov črn in preprost pogled na tetovažo in vašemu videzu doda le kanček uporništva.

10. Krilati zvezdni tetovaži:

Krilate zvezde

Zvezda z veličastnimi krili na obeh straneh je zgodba, ki jo še ni treba povedati. Ta tetovaža razkriva mistično plat vas, če ste se odločili za idejo tetoviranja. Pogosto bi bila podlaket ali zadnja rama idealno mesto za tetoviranje. To so popolni modeli zvezdastih tetovaž za dekleta in jih lahko vedno dodate malo življenja z vključitvijo barv v njih, podobno kot tukaj, oblikovanje tetovaže.

11. Shooting Star tetovaže za stopala:

Shooting Star tetovaže za stopala

Zvezdne tetovaže za ženske niso boljše od tega. Tatoo padajoče zvezde spremlja dirkaško zastavo, ki galantno plava za zvezdo, kar bi lahko bila popolna utelešenje za dirkača v vas. Raztrgan biceps s tetovažo zvezde z dirkaško zastavo bi vam povedal o vaši nikoli umirajoči strasti do dirkanja. Začinite to tetovažo z malo barve, le obdajte zvezdo in naredite to tetovažo za oči.

12. 3D trojno vgrajeno oblikovanje zvezdastih tetovaž za moške:

3D trojno vgrajeno oblikovanje zvezdaste tetovaže

Pomeni tetovaže zvezd se od osebe do osebe razlikujejo in čeprav nekateri verjamejo v en koncept, je lahko za druge povsem drugačen pomen. Klasičen primer takšne dvoumnosti je mogoče videti v tej tetovaži, ki prikazuje tri zvezde, vse v 3D teksturi, ki pokrivajo področje prsnega koša, poosebljajoč bolj grob, a eteričen občutek. Zaradi zemeljskega občutka te tetovaže se danes počutite bolj utemeljene in prisotne. Ta zvezdna tetovaža je popolnoma primerna za fante, ki imajo radi zvezde in nebo. To je ena najboljših zvezdnih tetovaž za moške.

13. Enostavni vzorci tetovaže plemenskih zvezd z globokimi mejami:

Enostavno oblikovanje tetovaže z globokimi obrobami

To je primerna tetovaža, ki popolnoma uteleša pravi pomen preprostih, a krepko oblikovanih zvezdnih tetovaž. Na tej tetovaži vidimo običajno tetovažo plemenskih zvezd z močnimi obrobami, ki simbolizirajo, kako močni ste v resnici. Meje kažejo sestavo vaše moči, zato je ta tetovaža zelo preprosta, a hkrati pooblaščena. To je popolna tetovaža, ki jo morate dobiti, če iščete prvo tetovažo.

14. Oblikovanje tetovaž narave in zvezd:

Oblikovanje tetovaže narave in zvezd

Ponovno uporabljamo naravo kot znak mirovništva, ptice in zvezde se združujejo, da osvetlijo čudesa, ki nam jih narava lahko ponudi. Ta tetovaža jasno prikazuje dve športni ptici, ki se zabavata in se zabavata, ko vidna zvezda med njima tu in tam umakne nekakšim svojeglavim zvezdam in ustvari popolno zvezdniško noč. To je popoln nočni prizor, ki prikazuje mir.

15. 3D tetovaža z razpokano kožo:

3D oblikovanje tetovaže z razpokano kožo

Ta odlična 3D tetovaža je popolna poslastica, če veste, kdo jo lahko bolje izvede. Tatoo kaže, da so vse vaše ideje vgrajene globoko v vas in ljudem pokaže, da mislite, kaj govorite in kaj čutite. To je popolna tetovaža, ki združuje zapletene modele s preprostostjo.

Pregled:

Zvezdne tetovaže so pogosto najboljša možnost za začetnike in so vedno dobra rešitev za nekoga, ki želi drugim vsebinam svoje tetovaže prikazati pomen. Vsaki tetovaži prihaja pomen, na kar se lahko vse nanaša.