Samuraji so razred visoko discipliniranih in dobro usposobljenih bojevnikov, ki se odlikujejo v borilnih veščinah. So ena najboljših legij vojakov na svetu. Poleg mečevanja in borilnih veščin so bili samuraji tudi izjemno občutljiva človeška bitja, ki so jih temeljito izobrazili v umetnosti in poeziji. Tako so bili samuraji kombinacija najboljšega bojevnika in umetnika. Skozi leta so podobo samuraja poveličevali mediji, pa naj bo to v knjigah ali filmih. Danes smo tukaj, da se pogovorimo o samurajskih tetovažah, ki bodo pomagale pokazati ljubezen in naklonjenost do njih.

Samurai Tattoo Designs za moške

Samuraji niso nič drugega kot starodavni japonski bojevniki, ki so svoje življenje posvetili zaščiti domačinov. Simbolizirajo spoštovanje, plemenitost, pogum, moškost, moč itd. Te samurajske tetovaže za moške ne nosijo le Japonci, ampak zdaj celo postajajo znani v drugih azijskih državah, pa tudi v Angliji in Ameriki. Zato si priskrbite enega od trendovskih samurajev na telo in bodite ponosni ter spoštujte in spoštujte japonske bojevnike, ki so se odrekli življenju.

Bojevnik kitajskih in japonskih samurajskih tetovaž:

Danes so samuraji glavni del sveta tetovaž. Moč in moč, ki jih simbolizirajo, sta brez primere. Tukaj je 15 najboljših modelov samurajskih tetovaž skupaj s slikami in pomeni za moške in ženske.

1. Samuraj na hrbtu na tetovaži konja:

Popoln hrbet samuraj na tetovaži konja

Tovrstne tetovaže samurajskih bojevnikov bodo bolj verjetno izvajali vojaki na prvi črti. Konj tukaj simbolizira hitrost in moč, samuraj z mečem pa označuje začetek vojne. Ta slika tetovaže samurajev prikazuje tudi moč bojevnika, da doseže zmago in premaga zlo. Temna barva, uporabljena pri tetoviranju, daje čudovit učinek s sivimi senčili. Ta samurajska tetovaža je v glavnem narejena na hrbtu, da zagotovi pravilno vizijo.

2. Samuraj lobanje s tetovažo orla:

Samuraj lobanje s tetovažo orla

Ta slika tetovaže samuraja vključuje orla in samuraja z glavo lobanje ter lobanjami okoli nje. Orel je simbol zmage, lobanja pa predstavlja smrt. Tako ta tetovaža predstavlja zmago po smrti. Ta tetovaža daje majhen pogled na svet po smrti. Ta tetovaža prikazuje tudi zmago dobrega nad zlim. Rahlo temno modri odtenek daje večji učinek sliki, ki prikazuje pekel. Spoštuje se tudi bojevnikom, ki so izgubili življenje za domorodce.

3. Samurajska tetovaža s soncem in goro Fuji:

Samurajska tetovaža s soncem in goro Fuji

Tako kot samuraj predstavlja ponos in čast, sta sonce in gora Fuji dva pobožna elementa japonske kulture. Zato ta tetovaža japonskega samuraja velja za sveto umetnino. Sonce, ki pokuka z gore Fuji, tej tetovaži doda edinstveno privlačnost. Barvna kombinacija, uporabljena pri tetoviranju, privlači tudi ljubitelje barvnih tetovaž. Ta tetovaža ni osvojila le srca Japoncev, ampak jo gledajo tudi po vsem svetu.

4. Tradicionalna japonska samurajska tetovaža Kanji na roki:

Tetovaža japonskega samuraja Kanji na roki

Ta vrsta kanji samurajske tetovaže je s seboj ponosnejša. Znaki Kanji nosijo eno besedo, ki opisuje, kaj označuje samurajska tetovaža. Oba skupaj predstavljata svoja načela, zato sta bolj smiselna. Znaki kanji označujejo lastnosti samurajev, kot so ponos, čast, moč, spoštovanje itd. Zgoraj navedeni samuraji z mečem in kanji znakom so eden izmed njih. Barvna kombinacija tetovažo dvigne na drugo raven.

5. Zaščita samurajske tetovaže:

Zaščita samurajske tetovaže

Ta mojstrovina pritegne tudi ljudi, ki niso Japonci. Ta samurajska tetovaža tukaj simbolizira obrambo in kaže na vzdušje v tistem času. Ta tetovaža dobi jasen pogled na rokave ali hrbet. Zaradi različnih barvnih kombinacij bo ta tetovaža zelo privlačna. Samuraj z lobanjskim obrazom simbolizira moč in moč samuraja v boju proti zlu. Zato ta samurajska tetovaža predstavlja dejanski razlog, zakaj se štejejo za pobožne.

6. Umetniška tetovaža rdečega samuraja za celo telo:

Samuraj s tetovažo rdečega obraza

Vojak samurajev z rdečim obrazom razkriva jezo ali vrelo jezo. Nedvomno je strašljiva podoba in dobro odganja nezaželene poglede. Rdeči obraz samurajske tetovaže kaže na jezo. To tetovažo izvajajo ljudje, ki se zelo zlahka razjezijo. Siv odtenek na strani tetovaže označuje zelo jezne samuraje. Ta samuraj ima v sebi tudi plemenski kralj. Hrbet je idealen kraj za razkazovanje tovrstnih samurajskih tetovaž.

7. Tetovaža obraza samuraja z rokami in krvjo meča:

Samurajski obraz z roko in krvjo meča

Sklonjeni samurajski obraz, ki z rokami meča kaplja v krvi, razkriva poraz, s katerim se sooča samuraj, ko spozna, koliko človeštva je s svojo močjo uničil. To je ohlajajoča slika in naredi odlično tetovažo. Ta tetovaža simbolizira tudi zmago bojevnika, potem ko se je hudo poškodoval v krvi. Odtenki, uporabljeni v tetovaži, jo oživijo. To tetovažo večinoma izvajajo vojaki in militanti.

8. Japonski zmaj in samurajska tetovaža:

Japonski zmaj in samurajska tetovaža

Japonski zmaj s samurajskim bojevnikom je odličen dizajn tetovaže. Povečuje moč sporočila, ki ga prikazuje tetovaža. To je ena najboljših kombinacij zmajeve in samurajske tetovaže, ki kaže na pogum in moč, isto pa je nakazal tudi samurajski bojevnik. Tako je ta mojstrovina lepa kombinacija ostre vojne in zmage, ki je v njej dosežena.

9. Tetovaže bojevnika samurajev z besedami Kanji:

Samurajski bojevnik z besedami Kanji

Samurajski bojevnik s sporočilom v japonski obliki pisanja, torej kanji, je odlična podoba. Tetovaža najbolje izgleda na vaših bicepsih. Podrobnosti bojevnika naredijo tetovažo zapleteno, čeprav bolj izvrstno. To je tako odlična podoba kot katera koli slika samuraja.

10. Samurajsko oblikovanje tetovaže lobanje s čelado:

Oblikovanje tetovaže samurajske lobanje s čelado

To je edinstvena mešanica funkcionalnosti z resno zgodovino samurajev. Lobanja v tipični samurajski obleki izgleda kul in prenaša sporočilo o moči in moči! Lobanja označuje smrt in nevarnost. Zato ta tetovaža pomeni nevarnega zmagovalca vojne. Lepo rdeče sonce daje tetovaži čudovit učinek. Ta vrsta lobanje s samurajskimi tetovažami predstavlja pogumno in bojevniško ladjo.

11. Samurajske tetovaže s pol rokavi za moške:

Samurajske tetovaže s pol rokavi za moške

Vojak samuraja v akciji predstavlja sliko, ki ustavi srce. Predstavljajte si takšno podobo na svojih bicepsih. Lahko dodate prah, ki leti v vetru ali krvi ali druge takšne okraske na vrhu bojevnika. Ta zasnova najbolje prikazuje samuraje in razkriva vso njegovo spretnost in odličnost. Zato je odlična izbira, če iščete tetovažo, ki govori za vas.

12. Samuraj v Kanjiju tetovaža s črkami na hrbtu:

Samurai In Kanji Lettering Tattoo In the Back

“Kanji” je ime črk, ki jih Japonci uporabljajo za komunikacijo. Odlična samurajska tetovaža je dobiti simbol kanji za samuraje kot svojo tetovažo. Izgleda skrivnostno in skrivnostno, saj večina ljudi, ki gledajo vanj, ne morejo ugotoviti, kaj pomeni. Hkrati pa vam daje pogum, za katerega ste upali, da vam ga bo posodil.

13. Skupina samurajskih tetovaž na nogah:

Skupina samurajskih tetovaž na nogah

Ta tetovaža samurajskih bojevnikov postaja vse bolj priljubljena, saj prikazuje različne bojevnike v času vojne. Različne geste na obrazih samurajev kažejo na težke situacije, s katerimi so se soočale med vojno. Viden je tudi kot portret različnih znanih bojevnikov japonske kulture. Zaradi različnih barv je izvedba privlačnejša.

14. Samurajsko oblikovanje tetovaže obraza:

Samurajsko oblikovanje tetovaže obraza

Tetovaža s samo samurajskim obrazom zadošča tudi za izražanje poguma in nasilja, ki ga prikazuje samuraj. Izraz obraza je ključni element in ga je treba izbrati pametno. Izraz je tisto, zaradi česar celotna tetovaža govori. Zato se lahko odločite za agresivnega, če se želite nasilnega pogleda, ali pa si privoščite miren pogled, če želite prikazati modrost samuraja.

15. Oblikovanje tetovaže obraza Samurai Warrior z briljantnimi očmi:

Oblikovanje tetovaže obraza Samurai Warrior z briljantnimi očmi

Celotna lepota tega dizajna je v lepoti oči, ki jo vidite skozi masko. Zasnova je preprost samuraj, oblečen v oklep in samo njegove oči pokukajo skozi odprtino v čeladi. Čustva v očeh izražajo vse, kar je bil namenjen samurajem. To je ena najboljših samurajskih tetovaž za vse, ki se radi razmetavajo z drznimi tetovažami.

Zgoraj omenjene tetovaže so znane tetovaže v kategoriji modelov samurajskih tetovaž. Te tetovaže samurajev pogosto izvajajo najstniki, militanti in vojaki, da izrazijo svojo moč.