Tetovaže sirene so simbol ženske lepote, spolnosti in ljubezni. Prvič so jih nosili mornarji v osemnajstem stoletju, ki so trdili, da so priča tem čudovitim in mitskim bitjem, ki so med plovbo plavala po morskih skalah. Privlačni in osupljivi na pogled so jih pogosto povezovali z grško boginjo Afrodito -boginjo ljubezni, plodnosti in ženskosti. Sirene so skrivnostna in navdušujoča pol-riba pol-ženska, ki že nekaj let navdušujejo ženske. To zanimanje se je razvijalo že kar nekaj časa in se je odrazilo v obliki tetovaž. Tetovaže morskih deklic so v teh dneh dobile precej popularnost in nekaj idej je bilo podanih v naslednjih nekaj odstavkih.

Dizajn tetovaže sirene

Tatoo sirene je najbolj uveljavljena vrsta tetovaž. Sredi leta 1900 so jo mornarji praktično izkoristili. Tetovaže morskih deklic so večinoma razširjene glede na dejstvo, da osnovni temelji črnila izvirajo iz časa. Smiselno je, da bi se prilegali večini navtičnih obrisov tetovaž, še posebej, ker se domneva, da so neverjetno ljubka bitja. Tetovaže morskih deklet izstopajo med najbolj čudnimi in očarljivimi načrti tetoviranja, ki uporabljajo to ljubko legendarno žival kot bistveno sestavino.

Lepe tetovaže sirene skupaj s slikami:

Sledijo izjemni modeli tetovaže sirene s pomeni in podobami za moške in ženske.

1. Super podrobna tetovaža sirene:

Super podrobna tetovaža morske deklice

To je izredno pomembna točka izdelave. Ta sirena je pravljično upodobljena, a ko prideš do njenega repa, je vse skupaj le nebeško opazovati. Ogledati si je lahko ogromno, ribe, zaklade v sredini, njen zvit rep, oceanske ježke in zračne žepe. Tako se poveže z kosom. Če boste le pozorno pogledali, boste tudi videli čoln, ki je poleg tega izjemno natančen. To je le osupljiv kos tetovaže morske deklice, ki je odlično pritrjen na stegno.

2. Materinska tetovaža sirene:

Materinska tetovaža sirene

Ni nujno, da vse tetovaže morskih deklic opisujejo sirene v slogu boginje. Ta očarljiv kos preproste tetovaže morske deklice prikazuje mamo in deklico, ki drug drugemu dajeta čudovit mali kljuk na ustnice. Redno ne vidite upodobljenih morskih deklet, vendar je ta le luštna. Negujem košček rezila ali škrge za ušesi in brez napora tega kaže le naklonjenost matere hčerki.

3. Mala tetovaža morske deklice:

Mala tetovaža sirene

Majhen slog tetovaže sirene, ki vedno ostane zimzelen, je stil pin-up. Utrdite pin-up z načrtom morske deklice in bivanjem in dobili boste resnično kul tetovažo v običajnem slogu. Tako so tetovaže izgledale nazaj, preden so postale standardne, in res mi je všeč. Grabež se izvaja v črni in rdeči barvi, pri čemer se večini senčenja prihrani sama sirena. Tovrstne tetovaže sirene se lahko razmetavate na zapestju in rokah.

4. Tetovaža japonske morske deklice s sidrom:

Japonska tetovaža sirene s sidrom

Sirene so zelo pomemben del japonske kulture. Sledimo jim lahko v starodavne kulture, kjer so naseljevali obale in skale različnih oceanov. So čudovita stvaritev in se lahko uporabijo za izdelavo briljantnih modelov. Kjer ste naredili tetovažo, se boste zanašali na velikost, ki jo potrebujete, tetovaže morskih deklet pa se ponavadi spreminjajo iz majhnih in enostavnih v ogromne in v veliki meri zrnate. Za malo morsko deklico ga lahko nosite na rokavu, roki ali celo na nogi. Te večinoma vključujejo edinstveno morsko deklico in morda le še eno sliko.

5. Tetovaža Mersail Scale na bokih:

Tetovaža Mersaid Scale na bokih

Kar zadeva tetovaže v obsegu, obstaja tudi precejšnja izbira. Videli smo nekaj majhnih lepih kosov in tudi kos cele noge. Te lestvice tatujev morskih deklet se začnejo višje na telesu kot drugi, udoben pas. Valovi oblikujejo prelom med človekom in ribo. Pod valovi lahko vidimo začetek lestvic, tokrat v temi in zatemnjenih odtenkih. Privlačnost tega je, da se tam končajo ali nadaljujejo z razdaljo do stegna? Tu in tam so majhna notranja dejstva najboljši čas.

6. Tetovaža male sirene Ariel za dekleta:

Na tem svetu je več ljudi, ki med ustvarjanjem tetovaže sirene radi vključijo Ariel. Je ena najboljših stvaritev Disneyjevega sveta in je po videzu zelo lepa. Resnično je dragocena izbira pri oblikovanju tetovaž. Sirene, ja, te male, ljubke živali z dolgimi lasmi in ljubečimi očmi, hodijo s človeštvom že od davnih časov.

Mala sirena Ariel Tattoo za dekleta

Asirska legenda pripoveduje pripoved o boginji Atargatis, ki se je spremenila v morsko deklico, saj je bila kriva in v zadregi zaradi umora, ko je spodrsnila svojega človeškega ljubljenčka. Skočila je v jezero in polovica njenega telesa se je od pasu spremenila v ribo.

7. Rdečelasa tetovaža sirene na stegnu:

Dolgi, živahni in živahni lasje so ena od mnogih značilnosti morske deklice. Rdečelaska tetovaža morske deklice, obdana z barvitimi mehurčki, je videti naravno lepa in svetla. Te tetovaže sirene so razširjene med tistimi damami, ki zaupajo v usodo in srečo. Na voljo so številni načrti za tetovaže sirene za moške in ženske.

Rdečelasa tetovaža sirene

Mesto za takšne tetovaže mora biti kritično. Preden si nanesete načrt tetovaže sirene, morate določiti mesto telesa in oris. Tovrstne tetovaže sirene lahko nosite na nogah in hrbtu ter na drugih delih telesa.

8. Oblikovanje tetovaže plemenske sirene

Plemensko oblikovanje tetovaže sirene na strani

Ta tetovaža sirene za moške in ženske je izjemno ostra mešanica modela sirene in velikega starega plemenskega sloga. Namig tukaj izvira iz načina oblikovanja obrisov morskih deklic v motivaciji, ki izvira iz plemenskih tetovaž. Večstranska kakovost slike prebudi vaše zanimanje in vas mora znova pogledati in odkriti mitski kačji obraz, prekrit v dolge lase živali. Izjemno primeren za strokovnjake in posameznike, ki se nagibajo k razmišljanju o težkih filozofskih poizvedbah.

9. Dvojna tetovaža sirene za ženske:

Tetovaža, ki prikazuje dve morski deklici, ki skupaj spita v oceanu, ko sta obkrožena z različnimi vrstami rib, bo zagotovo videti čudovito. V sebi nosijo element ustvarjalnosti in na pogled izgledajo privlačno in bogato. Sirene govorijo o očarljivi in ​​ekstra običajnosti. Toda tetovaže morskih deklet so malo zmedene in zahtevajo več prostora kot različne tetovaže.

Dvojna tetovaža sirene za ženske

Tako se nekaj ljudi izogne, da bi dobili obsežen načrt tetovaže sirene. Kakor koli že, nekako na tem svetu obstaja širok spekter posameznikov, ki dodatno cenijo, da na svojem telesu dobijo celoten izmerjen ali ogromen oris tetovaže sirene. Tetovaže morskih deklet so čudovite in izgledajo odlično na ženskem telesu To je eden od odličnih modelov tetovaž sirene za ženski hrbet.

10. Monokromatske tetovaže dvojnih siren za hrbet:

Monokromatske tetovaže dvojnih siren za hrbet

Ta bedna ženska je narejena po večini tekočih zelenih in rumenih. Všeč mi je, da so repne lestvice narejene na mestih in ne na liniji, kot je večina. Odtenki so prijetni, vendar izgleda, kot da je bila žrtev hudega napada na paintball. V veliki večini cenim to stališče, videti je skoraj tragično, premaknjeno v nasprotni smeri sveta. Nedvomno je ena najboljših tetovaž sirene za dekleta.

11. Barvita tetovaža morske deklice:

Barvita tetovaža morske deklice

Sirene so bitja prepričevanja, neodvisnosti, skrivnosti in ustvarjalnosti. Imajo svoj čar in imajo ogromno moči. Pisana in razkošna tetovaža morske deklice z zvezdami, ki ji sežejo okoli vratu in sedi v čutni drži, bo zagotovo naredila vašo tetovažo navdušujočo in umetniško.

12. Oblikovanje tetovaže stare šole sirene:

Oblikovanje tetovaže stare šole sirene

Oblikovanje tetovaže stare šolske sirene je nastalo v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so mladi jadralci poskušali športiti ta spektakularna bitja. V teh dneh so moške nosili tetovaže morskih deklic, vendar je nadur začel pritegniti pozornost žensk. Ti modeli tetovaže sirene imajo simbole, kot so sidra, vrvi, ladje in morske zvezde.

13. Vintage tetovaža sirene na rami:

Vintage tetovaža sirene na rami

Že več tisoč let so morske deklice priznane kot mitska bitja. Več starodavnih kultur se je povezalo z očarljivimi in privlačnimi morskimi deklicami, ki zapeljejo mornarje s svojimi pesmimi, videzom in drugimi čutnimi načini. Tetovaža, ki z različnimi barvami in držo razkrije zapeljivo naravo morske deklice, bo zagotovo videti čudovito. To je preprosta tetovaža morske deklice, ki daje čudovit videz vašemu telesu.

14. Črna tetovaža sirene peš:

Črna tetovaža sirene peš

Tatoo morske deklice je močan prikaz ženske lepote. Opisali so jo kot figuro, ki ima globok pogum in moč. Zaradi svoje drzne narave je bila povezana tudi z besedami, kot sta ustvarjanje in intuicija. Dobro oblikovana tetovaža črne sirene lahko na zelo lep in vznemirljiv način zajame vse te lastnosti.

15. Tetovaža havajske sirene na roki:

Tetovaža havajske sirene na roki

Ko govorimo o starinskem pomorstvu, nam najprej pridejo na pamet morske deklice. Znano je, da sirene od ljudskega izročila do kratkih zgodb privabljajo mornarje s svojimi pesmimi in čudovitim videzom. Dizajn tetovaže havajske sirene, ki vsebuje sliko morske deklice z dolgimi lepimi ključavnicami, ki ji padajo na prsi, je privlačen za pogled. Zaradi prisotnosti precej rdečih vrtnic bo tetovaža videti še bolj živahna in barvita.

Ti modeli tetovaž sirene so že dolgo priljubljeni in so odločitev obeh spolov.