Skoraj 60 odstotkov svetovnega prebivalstva je žetno tetovažo vključilo kot edino mesto, ki označuje tetovažo, povezano z njihovim življenjem. To je zato, ker je želodec, kot hrbet, ogromno prostora, ki lahko vsebuje precej veliko tetovažo, ki zadrži vse vaše občutke in zahteve.

Umetnost tetoviranja nima meja za izražanje. Pa naj gre za angelsko risbo ali plemensko oblikovanje tetovaže so simbol dolgoletne umetnosti, ki telo zdaj uporablja kot platno. Če ste opazili, da je umetnost v zadnjih letih nekoliko zbledela, saj digitalna doba zdaj zavlada, so zato tetovaže dokaz pozabljene umetnosti, ki je danes razširjena med skoraj polovico svetovnega prebivalstva, od katerih skoraj vsi podpirajo vsaj tine. tetovažo na svojem telesu.

Tetovaže na želodcu postajajo priljubljene med zvezdami, rokoborci, igralci itd., Kar prav tako pripomore k temu, da postane mlada med mladimi. Te tetovaže, ko so združene z drugimi simboli, dajejo drugačen videz.

Oblikovanje tetovaže trebuha za moške in ženske

Oblikovanje in slike tetovaže želodca:

Spodaj je podrobno omenjenih nekaj primerov, da navedemo 15 najboljših modelov tetovaže na želodcu-

1. Tetovaža želodca Lotus:

modeli želodčnih tetovaž

Te vrste želodčnih tetovaž so zelo priljubljene po vsem svetu, tako za moške kot za ženske. Lotos simbolizira čistost, popolnost in duhovnost v življenju. Zgornja tetovaža je bolj elegantna z uporabo različnih barv in temnih odtenkov različnih barv. Tetovažo spremljajo tudi začetnice z lepimi pisavami in glasbenimi notami, da postanejo privlačnejše. To je eden od popolnih modelov tetovaže za trebuh za dekleta.

2. Tetovaža želodca hobotnice:

Tetovaža želodca hobotnice

Te ženske tetovaže za želodec so zelo barvite in dajejo čudovit razgled. Simbolizirajo inteligenco, variabilnost, iluzijo, vizijo, skrivnost, kompleksnost itd. Hobotnica, ko odkrije nevarnost, se bori s polno močjo in inteligenco s skrivnostjo. Zato to tetovažo nosijo dame, ki so se pripravljene soočiti z vsako situacijo svojega življenja, ne glede na to, kako težka je situacija. Ta tetovaža s čudovito rdečo barvo ji daje čudovit videz.

3. Plemenska tetovaža temnega želodca:

Plemenska tetovaža temnega želodca

Ta plemenska tetovaža želodca je trendna med ljudmi, ki jih navdihujejo plemenska kasta in plemenski modeli. Oblike, uporabljene pri tej vrsti tetovaže, je prvotno uporabljala plemenska kasta za označevanje nekega simbola. Vedno so narejene iz geometrijskih oblik, zaradi česar so privlačnejše. Zgornja tetovaža je narejena iz temno črnega črnila s svetlimi odtenki v notranjosti, kar daje izjemen učinek.

4. Tetovaža želodca s kano:

Tetovaža želodca s kano

Tovrstni modeli dekliških tetovaž na želodcu temeljijo na modelih kane ali lahko rečemo modeli mehandi. So široko črni le s temno črno barvo, da postane privlačnejša in privlačnejša. Ukrivljeni modeli dajejo edinstven učinek na želodec. Za njeno lepoto se izvaja tudi prebadanje in obesijo metulja, ki pokaže, da je metulj z drevesnimi vejami. Takšne tetovaže pogosto izvajajo študentke, igralke ali zaposlene ženske, saj dajejo glamurozen učinek na zabavah itd., Dajejo seksi videz. to je lepa tetovaža za trebuh za ženske.

5. Cvetlična tetovaža na želodcu:

Tetovaža cvetnega želodca

Tetovaža cvetnega želodca je še ena ženska tetovaža, ki je odličen dodatek za želodec katere koli dame. Zapletena vez cvetja skupaj z nežnim videzom daje zelo močno kombinacijo lepote in moči. Cvetoče rože dajejo čudovit videz s temnimi in svetlimi odtenki. Ta tetovaža je lahko izdelana tudi v različnih barvah in ima 3D učinek.

6. Tatoo želodca v londonskem stolpu:

Tatoo želodca z londonskim stolpom z uro

Tovrstne tetovaže pogosto najdemo na trebuhu, pasu ali spodnjem delu hrbta popotnikov. Ljudje si tudi tetovirajo nepozabna mesta, kjer bi se njihovo življenje lahko močno spremenilo. Zgornja tetovaža kaže ljubezen osebe do Londonskega mosta po obisku tam, zato je London Clock Tower podpisala, da bo nepozaben. Temnejša barva s svetlimi odtenki, ki dajejo vodno podobo, jo naredi privlačnejšo.

7. Tetovaža želodca izven zakona:

Tatoo želodca izven zakona

Če menite, da se želite razlikovati od ostalih, je to najboljša tetovaža, ki je primerna za katero koli področje vašega telesa in jo lahko uporabljajo tako moški kot ženske. Ta tetovaža kaže spoštovanje do žensk. Lepe ženske oči ji dajejo privlačen videz skupaj s čudovitimi pisavami. Ta tetovaža je lahko izdelana tudi v različnih barvah.

8. Serpentinska tetovaža na želodcu:

Serpentinska tetovaža na želodcu

Tetovaža kače, čeprav na prvi pogled izgleda negativno, je pravzaprav sklicevanje na dejstvo, da ste zelo vsestranska oseba, zato je odlična tetovaža, vendar potrebuje profesionalnega umetnika, da se učinkovito izvleče. Na mnogih mestih kače obravnavajo kot božje glasnike in jih zato častijo. So simbol moči, smrti, blaginje itd. Ta vrsta tetovaže je virusna na Kitajskem in Japonskem.

9. Tetovaža Heart On Wings:

Tetovaža Heart On Wings

Spet zelo ženstvena tetovaža trebuha je ta tetovaža odličen način, da se brez skrbi razmetavate s svojo ženskostjo. Tetovaža je resnično izvrstna in za to potrebuje usposobljenega umetnika. Lahko se tudi igrate z barvami in si privoščite tetovažo po meri, ki je tudi še en popoln dizajn.

10. Eagle Belly Tattoo:

Eagle Belly Tattoo

Tetovažo z orlovim trebuhom lahko naredijo tako moški kot ženske in je odličen primer trdnosti in elegance oglasa. Tatoo z orlovim želodcem ne zahteva predhodne razlage in je resnično spektakularen, a zelo težko ga je dobiti.

11. Tetovaža želodca z metuljem:

Tetovaža trebuha metulja

Ženske sprejmejo tetovažo metulja v želodcu, da bi dodatno razširile lepoto ženske. Ženska je resnično lepa, če na najboljši možen način skrbi zase in kaj bi bolje označilo preobrazbo kot metulj, ki je popoln simbol preobrazbe. To je eden najboljših modelov tetovaže za želodec za ženske.

12. Tetovaža gotske vrtnice:

Gotska tetovaža vrtnic

Gotska vrtnica je bolj plemenska kot katera koli druga želodčna tetovaža in je popolna tetovaža za drzno in močno žensko, da lahko družbi pokaže, da ni nič manj močna. Vrtnica pomeni lepoto, zato ima tetovaža pridih ženstvenosti.

13. Tetovaža kače in bodala:

Tetovaža kače in bodala

Ta vrsta tetovaže postaja priljubljena med različnimi moškimi tetovažami želodca. Ta tetovaža simbolizira zdravljenje in medicino, zato so tovrstne tetovaže bolj virusne med zdravniki ali osebami istega poklica. Barve, uporabljene pri tetoviranju, skupaj s senčenjem dajejo čudovit učinek. To tetovažo pogosto nosijo moški, večinoma v Ameriki in Afriki. Prav tako dajejo 3D učinek, če se izvajajo samo s črnim črnilom. To je priljubljena tetovaža trebuha za fante.

14. Prebadanje trebuha s tetovažo metulja:

Piercing trebuha s tetovažo Butterfly

Ženske sprejmejo tetovažo metulja v želodcu, da bi dodatno razširile lepoto ženske. Ženska je resnično lepa, če na najboljši način skrbi zase in kaj bi lahko bolje označilo preobrazbo kot metulj, ki je popoln simbol preobrazbe.

15. Tetovaža želodca Phoenix:

Tetovaža želodca Phoenix

Phoenix je bil že dolgo priljubljen kot priljubljena oblika tetovaže in povsem naravno je, da si morate narediti tetovažo želodca s feniksom, če čutite ogenj v svojem srcu, ki se širi kot feniks. Feniks pomeni moč in ga lahko dobijo tako moški kot ženske. Tetovaža, izdelana v različnih barvah, daje čudovit videz. To je eden najboljših modelov tetovaže za trebuh za moške.

Tako ne samo dekleta, ampak tudi fantje nosijo takšne tetovaže, da pokažejo svoja čustva, moč ali samo za modo. Takšne tetovaže, ki so narejene po pravilni izbiri glede na barvo in teksturo, dajejo privlačen učinek. Dekleta vanj združijo tudi piercing, da dobijo zapeljiv videz. Takšne tetovaže imajo tudi različne pomene, če jih združimo s simboli, kot so srce, ptice, narekovaji, imena ali začetnice itd. Torej, če iščete trendovske tetovaže na trebuhu, uporabite nekaj idej iz zgornjih tetovaž in pojdite v trend..