Pokrivanje telesa s tetovažami je eden najnovejših trendov, opaženih v teh dneh. Moški in ženska sta si ga močno prizadevala in veliko jih je pokazalo izjemne rezultate. Znano je, da tetovaže celega telesa izgledajo modno, drzno in seksi.

Vendar pa je za potrditev s črnilom potrebno veliko potrpljenja in poguma, saj lahko tetoviranje celotnega telesa traja precej časa. Če pa je umetnik tetovaže perfekcionist, bo rezultat osupljiv.

tetovaža celega telesa

Poskrbite, da boste dobili obrise in tetovaže, ki odražajo edinstvenega posameznika. Oglejte si nekaj čudnega, a edinstvenega primera tetovaže za celo telo.

Slike tetovaže celega telesa:

Tetovaže celega telesa imajo na izbiro na stotine modelov, čeprav je le nekaterim izmed njih uspelo priti na naš top seznam. Tukaj je nekaj idej za tetovaže celega telesa za drzne, nezaslišane in pogumne.

1. Duhovno oblikovanje celotnega telesa:

Duhovno oblikovanje celotnega telesa

Ta tetovaža izgleda izjemno s svojimi duhovnimi podobnostmi. Prikazuje materinsko naravo Matere Marije, kjer jo vidijo pri držanju sveče. Če razmišljate o tem, da bi si nabrali celotno kopičnico in si celo telo zagotovili v tetovažo, potem je to pravi članek za vas. Lahko imate vso smer in pomoč, ki jo potrebujete, da vam pomaga pri razmišljanju o vseh delih tako radikalne misli.

2. Češnjeva tetovaža:

Češnjeva tetovaža

To izstopa med najbolj znanimi načrti tetoviranja pri ženskah in obstaja upravičen razlog. Češnjevi cvetovi so čudoviti in so odlični za prikaz ženskosti dame. Pogosteje so narejeni v živahnih živahnih odtenkih in ne v bledih barvah, glede na dejstvo, da imajo ta briljantno roza odtenek, ki na koži mladih žensk izgleda izredno. V japonski družbi je češnjev cvet podoba življenja, v kitajščini pa govori o ženski primarnosti, čaščenju in ženski odličnosti ter spolnosti.

3. Zvezdna tetovaža celega telesa:

Star tetovaža celega telesa

Bodisi kot samostojna tetovaža bodisi združena v drugem orisu, so zvezde eden najboljših načrtov tetoviranja za ženske. Spremenijo se iz majhne komaj očitne zvezde v zvezdnato trto po celem hrbtu. Ne glede na to, da so čudoviti.

Kot luč, ki se v zatemnitvi iskri, naj bi bile zvezde podobe resnice in zaupanja. Govorijo o bitki z zamegljenostjo in pričakovanjem na drug, boljši način, in jih redno vidimo pri posameznikih, ki so v svojem življenju doživeli nekaj ekstremnih časov. Tudi zvezde govorijo o veselju in naših željah.

4. Plemenska tetovaža celega telesa:

Plemenska tetovaža celega telesa

V japonskem slogu tetoviranja se uporabljajo številne podobe in simboli za prenos posebnega pomena, plemenske tetovaže na celo telo pa se lahko uporabijo za izražanje prepričanja osebe ali lastnosti. Pogosto lahko dekleta dobijo tudi številne modele plemenskih tetovaž, če obiščejo nekatera spletna mesta, ki so še posebej na voljo za dekletove tetovaže po celem telesu.

5. Navedi celotno tetovažo dekleta:

Citat Full Body Tattoo Girl

Če želite narediti svojo najljubšo tetovažo celega telesa, lahko uporabite nekaj tako neverjetnega, kot je uporaba vaših najljubših citatov. Pomagajo vam odražati vaše misli in vam omogočajo, da o svoji osebnosti govorite posredno. Izbirate lahko med številnimi modeli. Prav tako lahko s svojimi najljubšimi liki ali predmeti natisnete črnilo in mu tako dodate eleganten in inovativen videz.

6. Pavova tetovaža celega telesa za ženske:

Peacock tetovaža za celo telo za ženske

Pavove tetovaže celega telesa so čudovite na pogled. Prikazuje veličastno podobo plešečega pava z lepim in ogromnim perjem, ki pokriva hrbet. Je čudovit, privlačen, barvit in čudovit. Izberete lahko obliko, ki najbolj ustreza vaši osebnosti.

7. Celotno oblikovanje tetovaže lobanje za ženske:

Oblikovanje obraza za celotno telo lobanje za ženske

Odlična ideja za tetovažo celega telesa je tetovaža lobanje. Različni vzorci, modeli skupaj z nekaj drugimi naravnimi elementi, kot so vrtnice in metulji, bodo naredili tetovažo privlačno za oko. Tradicionalno bo japonska tetovaža lobanje predstavljala spremembo, ki je smiselna, saj je smrt največja sprememba, ki jo človek lahko doživi.

8. Pravljične tetovaže celega telesa:

Pravljične tetovaže celega telesa

Pravljična tetovaža celega telesa vsebuje like, ki ste jih morda prebrali v pravljicah. Če uporabite svoje najljubše risane junake iz Disneyjeve dežele, bo vaša tetovaža srečna in vesela. Vendar je ta tetovaža izredno ženstvena in jo večinoma opazimo pri ženskah.

9. Moška tetovaža zmaja na celotnem telesu na hrbtu:

Moška tetovaža zmaja na celotnem telesu na hrbtu

Dizajn tetovaže mora biti vedno edinstven, tako da izstopa med množico. Tetovaža zmajevega telesa precej dobro pokriva to delo. Zapleteni modeli in uporaba sijoče zlate in črne barve vam bodo dali zelo inovativen in eleganten videz.

10. Tradicionalne japonske tetovaže na celo telo:

Tradicionalne japonske tetovaže na celo telo

Tradicionalne japonske tetovaže običajno krasijo zapleteni, različni in barviti vzorci. To so resnično nekatere najboljše tetovaže, ki so bile odkrite do danes. Je priljubljen del japonske body arta in deluje tudi kot body body. Tradicionalne tetovaže so zelo pogoste in se nanašajo na vero v duha.

11. Indijska tetovaža celega telesa:

Indijska tetovaža celega telesa

Indijska tetovaža celega telesa je zelo drugačna in edinstvena ideja. Vsebuje različne like hindujske mitologije, močan simbol »om« hinduizma, bogove in boginje, modrece, pošasti in druge napredne mitske like, ki so igrali zelo pomembno vlogo v starih hindujskih besedilih in verzih.

12. Črna barva tetovaže na celotnem telesu:

Črna barva tetovaže za hrbet celotnega telesa

Ženske, ki imajo radi tetovažo na hrbtu, lahko preizkusijo to tetovažo, saj je tako lahko njihova lepa in privlačna. Črna barva, uporabljena pri tej tetovaži, bo ženskam pomagala izpostaviti lepoto hrbta. To se bo razlikovalo od drugih vrst tetovaže.

13. Cvetlični dizajn tetovaže za celo telo za dekleta:

Cvetlični dizajn tetovaže za celo telo za dekleta

Tetovaže s cvetjem celega telesa izgledajo zelo ženstveno in lepo. Postali so zadnja modna izjava za dekleta v teh dneh. Za oživitev vaše tetovaže lahko uporabite različne rože po vaši izbiri ali morda eno posebno rožo skupaj z več drugimi vzorci.

 

14. Azijska tetovaža celega telesa za pare:

Azijska tetovaža celega telesa za pare

Tetovaže so danes znane in ljudje kažejo veliko zanimanje za nanašanje tetovaže na svoje telo. Zlasti pari so pokazali zanimanje za tetovaže na telesu obeh. Zanje bo zgornja prikazana popolna tetovaža najboljša izbira, saj je bila ta narisana v azijskem slogu, ki izgleda drugače in elegantno.

15. Tiger tetovaže celega telesa:

Tiger tetovaže celega telesa

Tiger je divja žival in je znan po svoji lepoti in moči. So privlačna bitja, ki imajo v gozdovih veliko avtoriteto in moč. Tetovaža celega telesa, ki prikazuje sliko renčajočega tigra v džungli, polni dreves, grmovja in grmovja, bo zagotovo videti osupljivo in živahno.

Če razmišljate o tetoviranju celega telesa, lahko s tem člankom dobite številne modele tetovaž na celo telo. Ko boste končali z branjem, se boste dobro spoznali s podrobnostmi procesa pridobivanja tetovaž po celem telesu na moških in ženskah. Torej, začnite tukaj! Toda izberite tetovažo z določenim pomenom, ne glede na to, ali gre za pomen za osebo ali umetniško vrednost same tetovaže.