M Letter Tattoo Designs

Kdo je rekel, da morajo biti tetovaže velikega obsega? Začetne tetovaže so odličen primer, ko lahko z eno črko izrazite različne stvari. Lahko dobite preprosto horoskopsko znamenje do zapletenega vzorca s tetovažo črke M. Glede na vaše osebne želje lahko svoji začetnici dodate nekaj lepih dodatkov, kot so krone, rože, srca, krila itd., Ki dajejo vaši tetovaži oseben pečat.

Preberite, če želite prebrati nekaj najboljših modelov tetovaž M, med katerimi lahko izbirate, preden se dokončno odločite.

20 najboljših modelov tetovaž v obliki črke M:

Če ste se odločili za oblikovanje tetovaže črke M na svojem telesu, vam bo seznam, ki ga predstavljamo, dal edinstven vpogled v vaš pristop. Pojdite skozi ta članek za tetovaže, zaradi katerih izstopate, ne da bi se preveč trudili.

1. Tetovaža M Letter pri roki:

M Letter Tattoo pri roki

Dinamična kombinacija rdeče in črne je ena izmed priljubljenih barvnih izbir za tetovaže. Svetle in temne barve, uporabljene v tem dizajnu, so videti nekoliko sproščene in imajo privlačen videz. Srčkan trak, nameščen na eni strani črke, daje tetovaži igriv zaključek.

2. Enostavna začetna tetovaža M:

M Letter Tattoo pri roki

Če pri tetovaži iščete preprostost, je ta oblika odlična izbira. Srca so pogost dodatek k enočrkovnim abecedam z različnimi pisavami. Ta zasnova nima preveč zapletenosti in jo je mogoče hitro doseči, zato je ena izmed priljubljenih odločitev.

3. Tetovaža M Letter Heart:

M Letter Heart Tattoo

Vsi se spomnimo balonov iz otroštva in nanje imamo lepe spomine. Ta tetovaža ima ljubko deklico, ki seže do balona v obliki srca, pritrjenega na tetovažo črke M. Morda celo simbolizira veliko našega hrepenenja po tem, da bi sprejeli sanje, ki jih imamo vsi kot otroci.

4. Cvetlični modeli črk M s črkami:

Cvetlični M tetovažni modeli

Cvetlični vzorci so sestavni del telesa body arta. Velikost čudovite rože je povezana z majhno črko M, ki predstavlja spomin, ki ga imate za noto. Čeprav je ta tetovaža videti impresivno v enobarvnem tonu, lahko z različnimi barvami po vaši izbiri dobite malo pizzazza.

5. Izrazita tetovaža pisave M s srcem:

Ekspresivna tetovaža pisave M s srcem

Postavitev tetovaže ima bistveno vlogo pri njenem videzu. Ta majhna tetovaža z črko M v bližini palca je lahko čim preprostejša oblika in popolna izbira za prve udeležence. Osebno noto lahko dodate tako, da vklesate majhno rdeče srce.

6. Tatoo črk Majestic M Style:

Majestic M Style Letter Tattoo

Ta tetovaža je za tiste, ki si želijo tetovažo s kraljevskim videzom, vendar brez preveč napora. Tetovaža s črko M združuje lepoto srca in cesarski videz z zapletenim vzorcem krone, ki lepo zaključi oblikovanje. Ta oblika je primerna za ljudi vseh starosti in spolov.

7. Tetovaža z dvema črkama M na zapestju:

Tetovaža z dvojno črko M na zapestju

To je ena izmed očitnih izbir tetovaže za uporabnika, ki želi slog združiti s preprostostjo. Lahko tudi simbolizira začetnice dvojčkov, kjer je ena črka elegantna in elegantna, druga pa drzna in preprosta. Nosilec naredi zapestnico s črko M bolj očitno.

8. Elegantna M tetovaža s prsti:

Elegantna tetovaža s prsti M

Zodiakalni znak lahko predstavite z eno samo črko, tako da ga spremenite. Podvojen konec manifestacije črke M pomeni zodiakalno znamenje Devica ali včasih deklica. To lahko vtisnete na kateri koli prst, saj je majhen in primeren za oba spola.

9. Tetovaža z zvezdnato črko M pri roki:

Tetovaža z zvezdnato črko M pri roki

Ta tetovaža s črko M ima edinstveno lepoto, ki ji daje ustvarjalno prednost. Srce se lepo zlije z abecedo, dodatek začetkov na drugi strani pa oblikovanju daje astronomski občutek. To je tudi ustvarjalen način za vklesanje vaše najljubše črke.

10. Čudovita tetovaža abecede M:

Čudovita tetovaža abecede M

Če ste ljubitelj tetovaž, vendar ne želite iti skozi boleč proces, je lahko ta začasna tetovaža, narejena z Mehendijem, odlična izbira. Lepa črka M z majhnim metuljem, ki stoji na robu, daje dizajnu živahen in nagnjen k ženskam.

11. Ljubezenska tetovaža kursive črke M:

Ljubezenska tetovaža s črko M Letter

Če želite narediti tetovažo z eno črko, je na voljo več možnosti v obliki pisav, s katerimi lahko eksperimentirate. Pisane črke so nekatere izmed najboljših možnosti, ki jih ljudje izberejo, saj jih je enostavno prepoznati in zlahka doseči. Dodatek majhnega rdečega srca mu daje oseben pečat.

12. Čudovita tetovaža M Letter na roki:

Očarljiva tetovaža M Letter na roki

Izražanje ljubezni do staršev v obliki tetovaže je lahko zelo čustveno in sentimentalno. Ta očarljiva tetovaža mame, ki poudarja prvo črko M, je videti lepa, dodatek rdečega srca na koncu besede pa izraža vašo ljubezen. Ta tetovaža je idealna za moške in ženske vseh starostnih skupin.

13. Osupljivo oblikovanje tetovaže M Letter s krili:

Osupljivo oblikovanje tetovaže M Letter s krili

Krepki in temni toni, uporabljeni pri tej tetovaži, naredijo elegantno in dajejo 3d učinek, zaradi česar je ena izmed najboljših izbir za elegantno obliko tetovaže. Zapletena oblika kril na obeh straneh abecede in aureola na vrhu izgledata precej impresivno.

14. Simpatična tetovaža s črko M:

Simpatična tetovaža s črko M

Edinstven del te tetovaže je, da ima ena stran tanko črto in krepke črte na drugi strani skupaj z dodatkom srca. Oblikovanje črk M na trebuhu je lahko odlična izbira za skrivanje te zasnove. Ta tetovaža je spolno nevtralna in vsak jo lahko vgravira.

15. Ukrivljena črka M za tetovažo:

Ukrivljena črka M za tetovažo

Ločilo na koncu tetovaže male črke M lahko pomeni marsikaj. Lahko pomeni nekaj, kar se je končalo ali kot ločilo. Toda to ne pomeni, da ga ni mogoče uporabiti zaradi dekorativnih razlogov. Kurziv m izgleda privlačno in je primeren tako za moške kot za ženske.

16. Ljubezenska tetovaža z črko M z metuljem:

Ljubka tetovaža z črko M z metuljem

Ta tetovaža je popolna možnost za ljudi, ki želijo preprosti črki M. dodati naravne elemente. Dodatek čudovitega vijoličnega metulja ustvari ženski videz, zaradi česar je idealna tetovaža za ženske vseh starosti. Če pri tetovaži iščete svetlo in tekoče, je to lahko odlična izbira.

17. Masivni modeli tetovaž za črko M:

Masivni modeli tetovaž za črko M

Če ste ljubitelj obsežnih modelov in se ne bojite eksperimentirati, je ta tetovaža M črka popolna izbira. Pisava črke se odlično ujema s krono, ki je oblikovana in ji daje kraljevski videz. Moški imajo običajno raje tovrstne tetovaže, sivi odtenki znotraj črke pa olepšajo strukturo.

18. Oblikovanje tetovaže črke M v obliki zvezde:

M Letter Tattoo Design v obliki zvezde

Elegantna pisava, uporabljena pri tej tetovaži, je videti nežna, oblika zvezde v ozadju pa edinstvena in posebna. Sivkasto senčenje zvezde dvigne črko M, kar daje celotni strukturi lep zaključek. Ta tetovaža je primerna tako za moške kot za ženske.

19. Navadna tetovaža oblikovanja M:

Navadna M oblikovalska tetovaža

Ta tetovaža z črko M na vratu je lahko popolna izbira za ljudi, ki želijo ohraniti to tetovažo skrivnostno. Ta tetovaža je bolj nagnjena k dekletom, saj lahko svojo zasnovo prikrijete z lasmi glede na vaše potrebe, zaradi česar je postopek bolj oseben.

20. Oblikovanje tetovaže črk Halo M:

Oblikovanje tetovaže črk Halo M

Ta čudovita tetovaža s črkami M s krili je popoln način, da predstavite svojo ljubezen do svobode. Svetlo rdeča barva abecede izstopa, krila in oreol s črnim črnilom pa ustvarjajo angelski pridih tej zasnovi. To tetovažo lahko vgravirate na gleženj, zapestje in vrat.

Pregled:

Ta članek vam ponuja številne različice, ki jih lahko naredite za obliko tetovaže črke M, preden jih trajno vgravirate. Upamo, da boste na svojem seznamu našli pravo tetovažo po vaši osebni izbiri. Ne pozabite nam sporočiti, kako vam je ta članek pomagal pri izbiri.