Z Letter Tattoo Designs

Iščete črko Z na telesu? Potem ste prišli na pravo mesto, ker smo pripravili nekaj najboljših modelov tetovaž z črkami Z, ki jih lahko preučite, preden izberete pravega zase. Čeprav je zasnovana z eno črko, vam pomaga izraziti veliko čustev, ne da bi zasedla preveč prostora. Zato si mnogi pari in posamezniki namesto popolne fraze želijo tetovaže z eno črko.

Poglejmo ta članek, če želite izvedeti več o tem, kako si lahko naredite tetovažo črke Z v utesnjenem prostoru. Beri naprej!

20 izraznih tetovaž z črkami Z:

Mnogi ljudje raje naredijo tetovaže z eno črko, ker lahko v majhnem prostoru izrazijo veliko čustev. Poleg tega povezovanje ljudi s črko naredi tetovažo črke Z še bolj posebno za uporabnika.

1. Simpatična tetovaža z črko Z v bližini palca:

Simpatična tetovaža z črko Z v bližini palca

Ta oblika črke Z je precej preprosta in je lahko odlična možnost za ljudi, ki želijo dodati slog, ne da bi zavzeli preveč prostora. Nosilec je dobil to tetovažo v bližini območja okoli palca, kar ji daje precej dobro vidljivost. Tovrstni modeli so primerni za moške in ženske v mlajši starosti.

2. Tetovaža z črko Z s krono:

Z Letter Tattoo s krono

Kdo ne mara kraljevske krone? Če pa želite ljubezen do krone vključiti v tetovažo, je ta vzorec črke Z odlična izbira. Črka Z je vtisnjena s krepko pisavo, ki izstopa povsod, kjer jo vklesate. Poleg tega lepe in zapletene linije krone dodajo lepoto oblikovanja.

3. Edinstveno oblikovanje tetovaže z črko Z:

Edinstveno oblikovanje tetovaže z črko Z

Ta tetovaža z črko Z je lahko idealna, če iščete preprost, a lep dodatek k svoji zbirki body art. Uporaba dvojnih črt na nekaterih delih črke Z doda občutek sloga celotnemu videzu oblikovanja.

4. Z Letter Tattoo s 3D učinkom:

Z Letter Tattoo s 3D učinkom

Tetovažo lahko vgravirate na več načinov, vendar ta tetovaža črke Z s sivimi senčili v notranjosti daje črki 3d učinek. Kombinacija belih in črnih obrisov ustvarja vtisljiv vtis. Lahko poskusite z različnimi barvami, da izpolnite abecedo, da prilagodite tetovažo.

5. Tetovaža Flowery Z Letter:

Cvetlična tetovaža z črko Z

Ste ljubitelj narave in bi jih radi predstavili v tetovaži? Lepa vijolična barva se uporablja za prekrivanje spodnje polovice črke Z, kar ustvarja učinek skrivalnic. Po vaši izbiri lahko uporabite različne barvne kombinacije, tako da je osebno zase.

6. Tetovaža z črko Z za ušesom:

Z Letter Tattoo za ušesom

Območje za ušesom je lahko odlična izbira za tetoviranje z eno črko, saj zavzame malo prostora. Lahko se razmetavate ali pokrivate po svoji želji. Uporaba preprostih linij brez elementov ustvarja nezapleteno različico, primerno za moške in ženske.

7. Tetovaža blagovne znamke Z Letter na nogi:

Tetovaža blagovne znamke Z Letter na nogi

Odhod v lokale je ena izmed priljubljenih zabav mladih. Ta tetovaža z črko Z vas spominja na oznako, ki jo dobimo, ko vstopite na zabavo. Črka Z je postavljena v sredino kroga, napolnjenega z barvo, pri čemer ostane abeceda prazna, zaradi česar izstopa.

8. Smart Z Tattoo Design:

Smart Z Tattoo Design

To je še ena tetovaža črke Z, ki izgleda izjemno v predelu za ušesom. Edina razlika je v postavitvi dveh vodoravnih črt na sredino črke Z. Uporaba črnega črnila je precej standardna, vendar lahko za učinek eksperimentirate z različnimi barvami.

9. Nepozabna tetovaža Z Letter:

Nepozabna tetovaža Z Letter

Ta tetovaža črke Z je odličen način, da s pomembno črko Z predstavite nepozaben datum. Lepe črte in krivulje, ki se uporabljajo za vgraviranje črke Z, ustvarjajo vizualno privlačnost za opazovalca in uporabnika. Pod črko je lahko datum, ki je pomemben v vašem življenju.

10. Pismo Z z rdečim obrisom:

Z pismo z rdečim obrisom

Običajno vidimo tetovaže, vgravirane s črnim črnilom; zato je lahko ta rdeča barva, uporabljena v tej črki Z kot oris, možnost, ki ni na voljo. Vzorec lahko pustite takšnega, kot je, ali ga napolnite z barvo po vaši izbiri. Odvisno od velikosti, ta tetovaža izgleda dobro na teletu, zapestju, vratu.

11. Dizajn tetovaže Bright Z Letter:

Svetlo oblikovanje tetovaže z črko Z

Če ste ljubitelj svetlih in živih barv v svoji tetovaži, je ta oblika lahko odlična možnost. Z uporabo svetlo rdeče barve za črko Z abeceda izstopa z vijolično obarvanim ozadjem. Moški ponavadi raje te vrste modelov kot ženske.

12. Tetovaža par črk Y in Z:

Tetovaža par črk Y in Z

Ta tetovaža vključuje dve črki, zaradi česar je primerna možnost za pare, prijatelje ali partnerje. Ker so črke, uporabljene pri tej tetovaži, precej preproste in ne zasedajo veliko prostora, mnogi ljudje raje uporabljajo te vrste tetovaž. Predstavlja čudovito vez med parom.

13. Tetovaža par črk Z:

Z črka par tetovaža

To je še ena tetovaža z črko Z, primerna za zaljubljene pare. Skupnost med dvema črkama, vključno s srcem na koncu pisma, je lahko zelo velika. Lahko eksperimentirate z nekaj barvami, da napolnite srce in mu dodate osebno noto.

14. Enostavno oblikovanje črk Z:

Preprosta oblika črk Z

To pismo Z bi lahko izgledalo precej preprosto, vendar hipsterska kultura uporablja te modele, ker so estetsko prijetni. Torej, če iščete briljantno, a jasno možnost za tetoviranje, je ta modra izbira. Ta zasnova je lahko dobra tudi, če ste prvič pri tetoviranju.

15. Ustvarjalno oblikovanje tetovaže Z:

Creative Z Tattoo Design

To je edinstven in eleganten dizajn, vgraviran na vratu, ki ustvarja eleganten zaključek. Krivulje, uporabljene na koncu črke Z, so lahko videti zmedene, a hkrati privlačne. Lahko ga gledamo tudi kot pisanje črke Z v načinu povedavanja.

16. Oblikovanje tetovaže Magical Z Letter:

Magical Z Letter Tattoo Design

To je edinstven način predstavljanja črke Z in elementov, ki predstavljajo vaša prepričanja in osebnost. Črka Z je v sredini v rdeči barvi in ​​izstopa ob ozadju črne zvezde in kroga. Celotna tetovaža doda skrivnosten videz in izgleda izjemno na ramenih.

17. Barvita tetovaža z črko Z:

Barvita tetovaža z črko Z

Ta oblika črke Z je lahko izjemna izbira, če ste ljubitelj barv in ste naveličani črnih tetovaž. Če imate zbirko body arta, je to lahko poseben dodatek. Uporaba barvnega črnila namesto črnega naredi tetovažo bolj privlačno in nenavadno.

19. Tetovaža z črkami Z s tankimi črtami:

Z Letter Tattoo s tankimi črtami

Ta tetovaža z črko Z je sestavljena iz tankih potez in je zelo enostavna za izvedbo. To lahko storite tudi v širših potezah, če vam je do tega. Čeprav je ta preprost, lahko poljubno dodajate elemente, ne da bi pri tem izgubili pomen zasnove.

20. T Tattoo s srcem:

T Tattoo s srcem

To je še en primer preproste črke Z, ki izgleda lepo, če je narejena učinkovito. Dodajanje različnih odtenkov barv abecedi močno vpliva na videz tetovaže. Dodajanje srca na koncu abecede prispeva k personalizaciji tetovaže.

Zadnje misli:

Ali te tetovaže z črko Z niso impresivne? Lahko ste praktični ali pa se odločite za ustvarjalno pot s tetovažami črke Z, omenjenimi v tem članku. Predstavite svoje izkušnje in zgodbe tako, da izberete obliko, ki je primerna za oblikovanje. Upamo, da so vam tetovaže, predstavljene v tem članku, pomagale pri dokončni izbiri.