D Letter Tattoo Designs

Vsak človek je drugačen in tudi njihov okus za oblikovanje tetovaž se razlikuje. Čeprav so tetovaže črke D enojne črke, lepo izražajo močna in globoka čustva. Namesto, da bi dobili ujemajočo se tetovažo, mnogi pari dobijo partnerjevo začetnico, kar ji daje globlji pomen. Ti modeli črk D črke so običajno subtilni, vendar imajo za uporabnika veliko sentimentalnega pomena.

Te začetne tetovaže so lahko tudi lepa predstavitev nekoga, ki vam je pri srcu. Poglejmo v tem članku nekaj najboljših možnosti oblikovanja, preden ga trajno nanesemo.

20 D črkovni tetovažni modeli s pomeni:

Čeprav lahko kot tetovažo dobite preprosto črko D, lahko po želji dodate tudi različne simbole, kot so rože, krona, krila itd. Predstavljamo vam nekaj možnosti oblikovanja, skozi katere se lahko odločite, preden se odločite.

1. Zapletena tetovaža oblikovanja črk D:

Zapletena tetovaža oblikovanja črk D

Če ste ljubitelj zapletenih vzorcev za tetovaže črk d, je ta oblika lahko odlična izbira. Mala črka d ima krepke črte in ima po črki tanke trte s čudovitimi listi. Čeprav je ta oblika videti izjema s črnim črnilom, lahko uporabite več barv za ustvarjanje izboljšanega videza tetovaže.

2. Dvojno abecedna tetovaža:

Dvojno obložena abecedna tetovaža

Običajno najdemo tetovaže, napolnjene s črnim črnilom, zato je ta tetovaža z črko d črka edinstvena in uporabnika izstopa. Klasičen in retro zaključek oblikovanja je odličen šport in najbolje izgleda, če ga položite na roko, gleženj. To tetovažo lahko pustite takšno, kot je, ali po želji dodate druge elemente.

3. D abecedno oblikovanje tetovaže z glavo risanke:

D abecedno oblikovanje tetovaže z glavo risanke

Risanke so bile del našega otroštva in nikoli ne bodo izginile iz našega življenja. Disney pride na misel, ko pomislimo na risanke, in ta oblika Disneyjeve tetovaže črk d je odlična izbira za tiste, ki želijo izraziti svojo ljubezen do njih in svoje spomine na otroštvo.

4. Tetovaža z majhno črko D v kaligrafski pisavi:

Tetovaža z majhno črko D v kaligrafski pisavi

Z različnimi pisavami, ki so na voljo v tetovažah, je kaligrafija ena standardnih in kraljevsko pisanih pisav. Abeceda zaradi drznega in elegantnega zaključka omogoča, da uporabnik naenkrat izžareva lepoto in slog. Vrat je idealen kraj za graviranje te tetovaže, ki vam vedno daje možnost, da se prikrijete glede na situacijo.

5. Čarobno oblikovanje tetovaže črke D na pasu:

Čarobno oblikovanje tetovaže črke D na pasu

Pas velja za enega od čutnih delov telesa, nekateri pa raje tetovirajo na tem področju, da bi mu dali osebni pomen. Elegantna črka d na pasu izgleda privlačno in jo običajno izberejo ljudje, ki so dovolj drzni, da pokažejo to področje svojega telesa.

6. Črno -bela abecedna tetovaža D pri roki:

Črno -bela D abecedna tetovaža pri roki

Ta tetovaža z črko d ima dvojne črte, vendar je razlika v notranjem območju abecede napolnjena s črnim črnilom. To daje črni črno -beli učinek, imenovan gradientni učinek, in izgleda fantastično tako za moške kot za ženske. Črno črnilo lahko zamenjate tudi z drugimi barvnimi možnostmi za drugačen in živahen videz.

7. Elegantna tetovaža z črko D:

Elegantna tetovaža z črko D

Če iščete slog pri oblikovanju tetovaže črke d, je to odlična izbira. Drzne in tanke črte abecede so videti lepe in primerne za vsakogar, ne glede na starost. Razen če želite oblikovalskemu vzorcu dodati še nekaj elementov, s to zasnovo morda ne boste mogli veliko eksperimentirati.

8. Lepi tetovažni črki D modeli z listi:

Lepi tetovažni črki D modeli z listi

To je oblikovanje tetovaže capital d, ki ima dvojne črte brez polnjenja. Čeprav se to morda zdi običajno, posebnost te tetovaže prihaja iz listov, ki so prisotni na navpični črti črke d, podobno plezalki, pritrjeni na črko, ki nas spominja na naravo. V vse elemente tega vzorca lahko dodate barve in mu tako zagotovite realističen zaključek.

9. Črka D s tetovažo s krono:

Črka D s tetovažo s krono 9

Krone so pogost pogled, ko gre za enočrkovne tetovaže. Črka d je v kurzivi relativno standardna; posebnost prihaja, ko je na glavo črke d postavljena lepa krona, ki ji daje kraljevski zaključek. Črni obris krone je napolnjen s sivimi senčili, ki so v nasprotju s krepko črko d.

10. Črka D s srčnimi tetovažami:

Črka D z vzorci tetovaže srca

Srca in tetovaže gredo z roko v roki in ljudje, ki so navdušeni zbiralci tetovaž, to vedo. Toda ta tetovaža izjemno združuje lepoto oblike srca in osebni pomen črke d. Videti je, kot da je črka d v srcu, kar je lahko podobno občutku uporabnika glede oblikovanja tetovaže.

11. Slike s krepko črko D:

Krepko črko D črke tetovaže slike

Vrat je popoln in pogosto izbran prostor za tetovažo z eno črko. Drzne in debele črte te čudovite tetovaže izžarevajo eleganco do uporabnika. Čeprav je vzorec preprost, postavitev daje dizajnu ves učinek. Po želji lahko uporabite tudi različne barve.

12. Tetovaža abecede D z letečimi pticami:

Tetovaža abeceda D z letečimi pticami

Ptice predstavljajo kulturne in estetske vidike življenja in so za nas zelo pomembne. Ptice predstavljajo svobodo, izbirajo pa jo ljudje, ki ljubijo in spoštujejo svojo neodvisnost. To je način, da izrazite svojo ljubezen do neomejenega leta v obliki tetovaže črke d s pticami kot medijem.

13. Tetovaža s črko D z zvezdico na gležnju:

D črkovna tetovaža z zvezdico na gležnju

Zvezde so znani in čudoviti elementi, dodani vašim tetovažam, ki izboljšajo celoten videz tetovaže vaše črke d. Zvezde običajno predstavljajo znanje v temi ali božanskem vodstvu ali včasih zvezdo vodilko. Lahko pomeni tudi eleganten dodatek k vaši enojni črki, ki ji daje trajen zaključek.

14. Izdelana tetovaža s črko D, usklajena z naravo:

Izdelana tetovaža s črko D, usklajena z naravo

Ta oblika je lahko popolna izbira, če ste pozorni na zapletene in občutljive modele tetovaže s črko d. Ta velika črka d je prekrita s čudovitimi in barvitimi trtami in rožami, ki oblikujejo naraven in cvetlični zaključek. Abeceda ima polnilo črnega črnila, okoliški elementi pa so napolnjeni s kombinacijo barv. Čeprav bi lahko ta oblika izgledala ženstveno, si lahko ta tetovaža privošči ne glede na spol.

15. Ideje za tetoviranje črke D za pare:

Ideje za tetovažo črka D za pare

Nekaj ​​tetovaž je zelo priljubljenih med ljubitelji, partnerji ali celo najboljšimi prijatelji. Preproste začetnice imajo moč predstavljati količino ljubezni, ki jo lahko dva človeka delita, in jo opisati večno. To je lahko odlična možnost za ljudi, ki imajo radi preproste modele brez drugih vzorcev.

16. Modeli tetovaže D Letter na strani zapestja:

D Letter Tattoo Designs na strani zapestja

Ta oblika črk d črke predstavlja naravo z dodajanjem metulja, ki ga mlada dekleta in ženske pogosto izberejo. Metulji niso le lepi, ampak tudi opisujejo proces preoblikovanja. Ta oblika izgleda preprosto v preprostem črnem črnilu, vendar jo lahko spremenite z različnimi barvnimi možnostmi.

17. Črka D Tattoo s srcem:

Črka D Tattoo s srcem

To je še en par tetovaž, kjer sta dve abecedi postavljeni v srce, kar daje romantičen pomen. Srce je napolnjeno z rdečo barvo in je dovolj veliko, da ustreza dvema abecedama srednje velikosti. Kurzivna pisava črk izgleda elegantno, dodatek rdečega srca pa celotnemu dizajnu daje oseben pečat.

18. Tetovaža s sadnim črko D:

Tetovaža s črko D s črko D

Ta oblika črk d črka je umetniška predstavitev več stvari na lep način. Ta oblika izgleda kot srce, jabolko in črka d iz drugega zornega kota. To je odlična možnost oblikovanja tetovaže za tiste, ki želijo izraziti vaš občutek, hkrati pa ohraniti črko d diskretno. Ta oblika izgleda odlično, če je vgravirana na zapestju.

19. Edinstvene pisave D za tetovaže:

Edinstvene pisave D za tetovaže

Če ste bili v gostilni, ste morali naleteti na žig, podoben tej tetovaži črke d. Ta simbol predstavlja tudi demokratično stranko, številni podporniki pa so jo vgravirali. Toda perspektiva uporabnika je pomembna, saj gre za vašo tetovažo na telesu. Tudi uporaba različnih barv lahko doda živahen videz.

20. Črka D s tetovažo s krono:

Črka D s tetovažo krone

To je še ena tetovaža črke d z majhno krono na vrhu abecede, primerna za vsakogar. Ker sta velikost krone in črka lahko vgravirani v majhni in srednji velikosti, najbolje izgleda na zapestju, gležnju in hrbtu vratu. Krona je podobna tisti, ki jo najdete na igralnih kartah. Lahko ga pustite s črnim črnilom ali izberete tudi peneče barve.

Pregled:

Ljubezen do tetovaž se dramatično povečuje med ljudmi, ne glede na starost. Te telesne umetnosti lepo predstavljajo čustva in nas vedno spominjajo kot pečat na našem telesu. Najboljši modeli tetovaž črke D, omenjeni v tem članku, vam bodo dali vpogled, preden dokončate pravega. Ne pozabite nam sporočiti, kako vam je ta članek pomagal pri izbiri.