Plemenski modeli tetovaž

Plemenske tetovaže so v očeh umetnikov fascinantne. Njihov izvor sega v bronasto dobo, ki je bila pred približno 5000 leti. Vadili so ga ljudje iz različnih ras in kultur. Veliko plemenskih tetovaž pomeni pogum in drznost. V evropski kulturi so ljudje nosili tetovaže, ki so pomenili simbol članstva. Na koži izgledajo osupljivo in lepo in vam dajejo zelo tradicionalen in pomemben videz. Danes si je veliko moških in žensk začelo vpisovati plemenske tetovaže. Njegova priljubljenost se nenehno povečuje in danes je v velikem povpraševanju. Za vas smo izbrali nekaj čudovitih modelov plemenskih tetovaž, zato vas vabimo, da si jih kmalu priskrbite.

Plemenski modeli tetovaž za moške in ženske:

Oglejte si najboljših 50+ zbirk plemenskih modelov tetovaž skupaj s slikami, ki vas bodo zagotovo navdihnile.

1. Zapleteni plemenski modeli tetovaž:

plemenski modeli tetovaž

Za izdelavo zapletene plemenske tetovaže je treba nameniti veliko podrobnosti in pozornosti. Barve teh tetovaž so trdno črne, kar jim daje zelo oster in moški videz. Te tetovaže bi morale biti narejene z veliko osredotočenostjo, le umetniki, ki so dosegli odličnost na svojem področju, bi morali to narediti.

2. Močna plemenska tetovaža:

Zmogljiva plemenska tetovaža

Plemenske tetovaže so deli telesne umetnosti, ki so jih organizirale tiste družine, ki so storile različne zločine, tako da je njihov videz drugačen in izrazit. So tudi simbol moči in avtoritete in imajo na izbiro nekaj čudovitih modelov.

3. Plemensko oblikovanje keltskih tetovaž:

Plemensko oblikovanje keltskih tetovaž

Keltske plemenske tetovaže so zelo privlačne in edinstvene na pogled. Narejene so iz vijugastih linij in težkih vzorcev, ki poudarjajo njihovo lepoto. Imajo nešteto živalskih modelov, čeprav nekateri predstavljajo vero in plodnost.

4. Maorske plemenske tetovaže:

Maorske plemenske tetovaže

Oblikovanje plemenske tetovaže Maori je zelo simbolično. Ima velik pomen in vsak dizajn ima velik pomen, ki presega nominalno vrednost. Maorska plemenska tetovaža na roki je res osupljiva na pogled. Zaradi tega izgledate hrabri, pogumni in etnični.

5. Plemenska tetovaža slonov:

Plemenska tetovaža slonov

Ljubitelji živali, še posebej tisti, ki jih najdemo v džungli, bi se vsekakor morali odločiti za plemensko tetovažo slonov. Predstavljajo moč, človečnost in preprostost. Čeprav so ogromna bitja, so odlični spremljevalci. Slon, oblikovan v polinezijskem slogu, je videti preprosto izjemen in osupljiv.

6. Oblikovanje tetovaže plemenskega metulja:

Oblikovanje tetovaže plemenskih metuljev

Tatoo, ki prikazuje podobo metulja, izgleda čudovito. Še bolj prijetno je videti, če je vpisano v slog plemenske kulture. So edinstveni, ustvarjalni in izgledajo najbolje, če so natisnjeni v notranjosti. Če nosite to plemensko tetovažo z obliko metulja, bo uporabnik videti kot bojevnik in res so to modeli, ki so nastali. Zaradi te tetovaže bodo ljudje edinstveni, saj bodo videli, da pripadajo določenemu plemenu, in prestrašili sovražnike.

7. Havajski plemenski tetovažni modeli:

Havajski plemenski tetovažni modeli

Havajska kultura je bogata in živahna. Veljajo za nekaj najboljših kultur na svetu in so znani po svoji kuhinji, plesni obliki, privlačnih ženskah in tetovažah. Havajska tetovaža, natisnjena v plemenskem slogu, vam bo zagotovo dala neverjeten videz. Zaradi njih izgledate drugače in privlačno, saj teh modelov tetovaž ne najdemo povsod. So zelo ustvarjalni in hkrati edinstveni. Najboljša preprosta plemenska tetovaža na hrbtu bo najboljša ideja, saj bo del videti lepši in elegantnejši. Ženske imajo raje takšno tetovažo, saj bo to dodalo dodatno lepoto njihovemu hrbtu in dalo ženstven videz.

8. Star Tribal Tattoo Designs:

Star Tribal Tattoo Designs

Medtem ko iščemo kul in plemensko funky oblikovanje tetovaž, nam najprej pride na misel tetovaže zvezd. Kombinacija zvezd, skupaj z nekaj odličnimi plemenskimi vezeninami in vzorci, vas bo zagotovo naredila osupljivega.

9. Val s cvetličnim vzorcem tetovaže:

Cvetlični vzorec tetovaže

To je cvetlični val in podoben vzorec lahko naredite ob strani telesa. To je lahko pozneje, če se na zahtevo razširi z drugimi povezanimi modeli. To lahko naredite v barvi ali pa v stilu svinčnika. Obstajajo nekatere barve, ki ustrezajo tem vrstam modelov. Potem je lahko temno črna ali temno rjava barva, ki se odlično poda k tem vrstam stilov.

10. Močno zasenčena razširjena tetovaža:

Razširjeno oblikovanje tetovaž

Iščete kaj za šport? Potem poskusite nekaj takega. To je za dekleta in če menite, da barv primanjkuje, dodajte nekaj barv po vaši izbiri, kot so maroon, modra ali zelena. Črna je primerna barva za te vrste modelov, vendar lahko glede na izbiro dodate več barv. Ti slogi se lahko razširijo na zahtevo, ki zagotavlja prostor za to na majhnem prostoru, ko to poskušate. Kasneje, če želite, lahko to razširite. Če vam zasnova ne ustreza, lahko greste na odstranitev.

11. Oblikovanje tetovaže Tribal Leaf:

Oblikovanje tetovaže listov

Ali želite imeti obliko ob straneh stopal? Te vrste vzorcev listov so lahko lepa stvar za šport. Izgledajo zelo modno. Če želite, skupaj s tem vključite majhne valove in cvetlične vzorce ali majhne ptičje oblike. Te so običajno majhne in zato za šport ne bodo zelo problematične.

12. Temno zasenčena tetovaža:

Temno senčeno plemensko oblikovanje tetovaže

To je zelo zasenčena in 3D zasnova hrbta. To lahko spremenite glede na vaše zahteve. To lahko naredite tudi na manjši način in ne napolnite celotnega hrbta. Po potrebi lahko te modele kasneje razširite. Torej, če mislite, da vam kasneje ta model morda ne bo všeč, ga lahko naredite le na določenem delu in ne na celotnem mestu. Dodate lahko tudi dodatne povezane modele. S tem lahko uporabite druge barve, na primer maroon.

13. Plemensko oblikovanje tetovaže v celotni dolžini za moške:

Plemensko oblikovanje tetovaž za moške

Če želite oblikovati celoten volumen, lahko poskusite nekaj takega kot ta tetovaža. To se naredi z veliko zapletenosti in ti slogi so na strani telesa. Te tetovaže lahko poskusite narediti tudi po celotni dolžini hrbta ali preprosto na rokah, kot je tukaj.

14. Modeli tetovaže plemenskih ptic:

Plemenski modeli tetovaže ptic

Oblikovanje ptic je lahko zanimivo na pogled. Lahko poskusite kaj takega in ga tudi prilagodite. Te vrste modelov je mogoče veliko prilagoditi glede na vaš slog in tisto, kar iščete pri oblikovanju. O teh stvareh se lahko pogovorite s svojim oblikovalskim strokovnjakom.

15. Plemensko oblikovanje valovitih tetovaž:

Plemensko oblikovanje valovitih tetovaž

Če želite, da vam na zadnji strani vratu sedi valovit vzorec, kot je opisano zgoraj, lahko preizkusite različne sloge, kot je ta. Vaš umetnik vzorcev vas lahko vodi skozi več podobnih oblik modelov. Te lahko po želji prilagodite tako, da dodate rože. Tem lahko dodate tudi več primernih barv. Prosite svojega umetnika za tatoo, da prilagodi oblikovanje tako, da ga nariše pred vami, preden ga potrebujete na koži.

16. Geometrijski plemenski vzorec tetovaže:

Geometrijski plemenski vzorec tetovaže

Želite narediti geometrijski slog? Preizkusite te vzorce tetovaže, ki so zelo trendovski in dandanes kar razstava. Čeprav so na voljo različne oblike, bodo indijske plemenske tetovaže vedno posebne. Plemenska tetovaža z geometrijskim vzorcem bo najboljša možnost, da pokažete vse svoje ustvarjalne ideje množici. Pojdi z novim dizajnom.

17. Drzne tetovaže 3D plemenskega oblikovanja:

Drzne 3D tetovaže plemenskega oblikovanja

To je živalska umetnost v 3D slogu in to lahko poskusite narediti na katerem koli delu telesa. Če si tega ne želite zelo majhne oblike, lahko to naredite na večjem delu, ki pokriva celoten hrbet ali bok telesa. 3D tetovaže so zelo moderne in elegantne, še posebej otroci bodo imeli radi to tetovažo. Danes, ko živimo v trendovskem svetu, vas bo to oblikovanje tetovaže popeljalo v trendovski slog.

18. Abstraktne tetovaže plemenskega vzorca:

Abstraktne tetovaže plemenskih vzorcev

Zgornji abstraktni dizajn, kot je ta, je lahko zelo trendovski. To se bo pokazalo, ko nosite obleke brez rokavov, in to lahko z lahkoto delate, če vam je všeč dizajn. Če želite videti bolj dekliško, lahko uporabite tudi nekaj cvetličnih odtisov.

19. Še ena ločena oblika tetovaže na moški roki:

Razčlenjena plemenska tetovaža

Dizajn na roki, ki je ločen in geometrijsko v slogu, je lahko trendna stvar v športu. Če želite, lahko prosite svojega strokovnjaka za vzorce, da vam ustvari obliko po meri. Lahko mu poveš o položaju, kjer ga želiš. Če želite, da je vse okoli vaših rok, vam bo dalo več prostora za delo. Zato lahko naredite večji dizajn. Ti slogi izgledajo dobro, če so veliki. Majhni slogi, kot je ta, so videti zelo nerodni.

20. Vzorec abstraktnega senčenega plemenskega tetovaža:

Plemenski vzorec tetovaže

Te sloge je mogoče narediti na majhnem območju, za razliko od prejšnje zasnove. Ti slogi so lahko dobri, ko ste dekle in ne želite, da bi nekaj pokrivalo celotno telo ali roke. To je mogoče narediti v dveh različnih barvah, ki sta zelo modni na pogled. Če želite to narediti, lahko dodate črno -rjavo barvo ali podobne druge barve. Lahko tudi naredite obliko po meri, ki jo lahko vaš umetnik ustvari za vas, če je strokovnjak za to delo.

21. Težka plemenska tetovaža za polovico noge:

Težka oblika za polovico noge

Če želite opraviti težko delo za noge in se pri tem udobno ukvarjate, lahko poskusite kaj takega. To je lahko modno, če se sami počutite športno. To lahko razširite tudi na zgornji del nog in jih lahko skrijete, ko nosite dolge hlače.

22. Plemenska tetovaža stranskega telesa ptice:

Plemenska tetovaža za ženske

Ptica je zelo ženstven dizajn, ko to naredite s črnim črnilom. Izgledajo zelo modno in jih lahko športno obrišete na drugih delih telesa, na primer na rokah. Ob bočnem telesu bo ženska plemenska tetovaža naredila ženski videz in jim pomagala izraziti največje misli o umetniškem oblikovanju. Če želite imeti vedno eleganten dizajn, se odločite za to, da bo vaša stran telesa lepša.

23. Trakovi z vzorci tetoviranja šotora:

Vzorci tetovaže za šotore

Pasovi z vzorci šotora so zelo priljubljeni. Lahko se ukvarjate s tem, ne glede na to, ali ste deklica ali fant. Čeprav je tetovažo mogoče tetovirati na katerem koli delu telesa, bo zagotovo privlačna tetovaža na zapestju. Vedno imajo moški raje te tetovaže na zapestjih, saj jim to v primerjavi z drugimi daje prekleto boljši videz.

24. Povzetek pisane tetovaže:

Povzetek pisane tetovaže

Iščete nekaj v abstraktnem vzorcu tetovaže, vendar z barvami? Lahko poskusite kaj takega. To so majhni modeli in lahko dobite vzorec po meri zase. To abstraktno barvito tetovažo bodo nosili ljudje različnih ras in kultur, saj pomeni pomen, ki se razlikuje glede na kulturo ali raso uporabnika. Ta tetovaža kaže, da pripadate evropski kulturi.

25. Razčlenjeni vzorec tetovaže 3 za dekleta:

Neodločen vzorec

To je ločeno oblikovanje in to je lahko žensko v slogu. Temu lahko kasneje dodate rože po meri. Ko dobivate ločen vzorec tetovaže 3 za dekleta, se morate osredotočiti na številne stvari, ki so bistvene za to obliko tetovaže. Pridobitev te tetovaže ne bo trajna in če jo želite imeti dlje časa, poskusite uporabiti tisto, ki traja dlje.

26. Cvetlični valoviti tetovažni plemenski slog:

Cvetlični valoviti tetovažni plemenski slog

Iščete nekaj bolj ženstvenega kot le valoviti slogi? Preizkusite nekaj s cvetličnimi potiski, kot je ta. Vedno bo cvetlični dizajn v tetovažah naredil ženske lepše in lepše. Glavna stvar, ki jo je treba opozoriti, je, da si morate pred tetoviranjem pridobiti jasno predstavo. Odločite se, kateri cvet bo ustrezal vašemu videzu.

27. Plemenski modeli tetovaže polovice telesa:

Plemenski modeli tetovaž

Plemenske tetovaže Half Body nosijo tako moški kot ženske, saj so tako bolj osupljivi in ​​spektakularni, tako kot plemenski dizajn tetovaže, da dobijo boljši videz. To je lahko zelo abstraktna in geometrijska oblika polovičnega vzorca, s katero se lahko ukvarjate. Moški s to tetovažo bodo videti super in osupljivi.

28. Senčene razširjene tetovaže plemenskega oblikovanja:

Plemenske oblikovalske tetovaže

Če želite zasnovo polovice telesa, jo lahko naredite videti ženstveno s cvetjem in drugimi povezanimi vzorci, kot je ta. Cvetlični vzorci v plemenskih tetovažah bodo simbolizirali pogum in slog, saj nosijo element velikih umetnin, kot je plemenska tetovaža zgoraj. Moški, ki nosijo to tetovažo, bodo povečali moškost moškega, tako da bodo pritegnili pozornost do oblikovanja in lastnosti telesa.

29. Izvlečni prostorni vzorci tetovaže za polne noge:

Prostorni vzorci tetovaže

Tovrstne sloge lahko naredite na nogah ali celo na straneh ali na drugih mestih, kjer imate dovolj prostora. Povzetek Prostorni vzorci tetovaže za polne noge bodo videti odlično za moške in ženske, prav tako pa naj bi te tetovaže vsebovale elemente, ki so globoko povezani z osebno navezanostjo. Te tetovaže bodo na voljo v različnih barvah in oblikah, ki ustrezajo vašemu cilju.

30. Razširljivi modeli temnih tetovaž:

Modeli temnih tetovaž

Če želite zelo zapleten dizajn, lahko poskusite takšne sloge šotorov. Tem lahko dodate živalske ali azijske sloge, če jih želite kasneje razširiti. Te so razširljive. Ne pozabite poiskati umetnika, ki vam bo pomagal pri najboljši zasnovi. Ko si nameravate narediti tetovažo, se odločite, kje in kako jo potrebujete, kar vam bo pomagalo dobiti najboljšo obleko, ki je na priročnem mestu na območju, ki ste ga izbrali.

31. Triplestranska, plemenska tetovaža:

Plemenska tetovaža

To bi moral biti preprost vzorec tetovaže, ki jo lahko naredite za sredino rame ali morda na eni strani prsnega koša. Običajno so te plemenske tetovaže narejene iz listov in plasti in so najbolj primerne za moške. Predstavljajo nekakšen plemenski simbol, ki ga dandanes v veliki meri najdemo v knjigah o oblikovanju tetovaž in so zelo všeč strankam z vsega sveta.

32. Girly Tribal Tattoo Design:

Girly Tribal Tattoo Design

Če ste dekle in ste še vedno zaljubljeni v kaj drugega kot v rože in metulje, potem je to za vas popolnoma pravo. Naredite si privlačno plemensko tetovažo ob pasu ali navpično, ki pokriva sredino hrbta, in jo razkažite v slogu. To je lahko eden najboljših plemenskih modelov tetovaž za ženske.

33. Plemenska tetovaža za kos

Plemenska tetovaža za kos

Imate srečo, če imate mišičasto telo in so vam všeč tudi plemenski modeli. Keltski in temno senčeni modeli najbolj ustrezajo moškim telesom in so najboljši plemenski modeli tetovaž za moške. Naredite jih po celem hrbtu in pustite, da vas dekleta slinijo, potem ko vas vidijo brez sedla s takšno zasnovo. Črte naj bodo širokega dizajna, ki ustrezajo širini vaših ramen.

34. Plemensko oblikovanje tetovaže s cvetjem za moške:

Oblikovanje plemenskih tetovaž

Mislite, da moški ne morejo nalepiti rož, ker so dekliške? Tako se motite, ker bo plemensko oblikovanje s pisano rožo na moškem telesu videti čudovito. Ne samo, da cvet prinaša čar oblikovanju, ampak tudi širok dizajn okrepi mišice, ki ste jih razvili s toliko vadbe. Plemenska tetovaža s cvetličnim dizajnom je tako ena najboljših plemenskih tetovaž za moške.

35. Plemenska tetovaža roke in prsnega koša:

Plemenska tetovaža na prsih

Za večino moških so najboljši deli njihovega izklesanega telesa, s katerimi se želijo razmetati, roke, prsni koš in ramena, te vrste plemenskih tatujev za moške pa le izboljšajo videz telesa. Ti bogati vzorci so razporejeni po eni strani hrbta, eni roki in delu iste strani prsi. Ne samo, da izgleda drzno in drzno, ampak tudi zelo kul!

36. Oblikovanje tetovaže Scorpion:

Oblikovanje tetovaže Scorpion

Ko govorimo o plemenskih tetovažah, so škorpijoni zelo pogosti, ko gre za pristnost. Plemenski ljudje so stari blizu škorpijonu morda zato, ker v teh živalih najdejo enako divjino kot v sebi. Tudi tetovaža škorpijona izgleda super na katerem koli delu telesa in dekletom je presenetljivo všeč.

37. Tribal Heart Tattoo na zapestju:

Tribal Heart Tattoo na zapestju

Ko so srca zvenela kot kašasta in dekliška stvar, so krepki srčni vzorci na seznamu plemenskih modelov tetovaže videti neverjetno. Ti modeli niso všeč samo fantom in moškim, ampak jih občudujejo tudi dekleta in ženske. Dekleta, ki obožujejo gotsko ličenje in drzne tetovaže, lahko to poskusijo skupaj s fanti, ki želijo izstopati iz vseh keltskih plemenskih tetovaž.

38. Celotno oblikovanje tetovaže telesa za fante:

Oblikovanje tetovaže za fante

To govori o plemenskih tetovažah za moške in o tem, kako so jim všeč. Ko imate to popolno stožčasto telo in oh-tako kul trebušne mišice, in se vam res ne moti, da se jih razmetavate, potem so te tetovaže najboljše za vas. Kakorkoli, plemenski modeli pomagajo človeku prikriti njihovo moškost in v njih pokazati moč, ti modeli pokrivajo roko in skoraj celo telo izgleda vroče!

39. Tribalna tetovaža Blood Rose:

Tribalna tetovaža Blood Rose

Kaj pa plemenska tetovaža, kjer dobiš tudi vrtnico? Sliši se kul kajne? Res je čudovito, če to vidiš na lastne oči, še bolje pa je, če to natisneš sam. V zadnjem času so ti postali tudi najboljši modeli na seznamu plemenskih tetovaž za ženske. Tukaj dobite čudovito plemensko tetovažo in imate tudi vrtnico, ki je lahko tudi pisana nekje na sredini.

40. Lotus Flower Tribal Tattoo za dekleta:

Lotus Flower Tribal Tattoo za dekleta

Ko gre za najboljše plemenske tetovaže za ženske, preprosto ne morete imeti dovolj rož. Dejstvo je, da imajo ženske radi rože tudi z najbolj gotskim in drznim dizajnom, zato ni čudno, da je videti tudi dobro. Toliko je takšnih modelov, kjer boste našli plemenske črte in obline skupaj s cvetličnimi vzorci.

41. Plemenska umetnost tetovaže moških na ramenih:

Moška plemenska tetovaža na ramenih

Zakaj bi se le razmetavali s prsmi in rokami, če imate tudi vrhunske plemenske tetovaže za moške. To so bogati modeli, ki pokrivajo celotna ramena. Nekateri pokrivajo tudi vaše roke in izgledajo zelo drzno. Za hrbet so lahko tudi manjše, vendar imajo te popolnoma drugačen čar.

42. Plemenske tetovaže na hrbtu za moške:

Plemenske tetovaže za moške

Medtem ko je bila prejšnja barvita tetovaža, ki pokriva celoten hrbet, je ta s seznama plemenskih modelov tetovaž za moške, ki bodo pokrivali le del hrbta, ostali pa ostanejo kar tako. Te tetovaže se običajno delajo tik pod hrbtom in se razširijo na obe strani- levo in desno.

43. Tetovaža Eagle In Flight za dekleta:

Plemenska tetovaža za dekleta

Ne glede na to, ali ste moški ali ženska, je edino skupno, kar potrebujete, to, da morate imeti koče, da se ponašate s tako čudovito tetovažo. Običajno se to naredi na zadnji strani ramen, da se vodoravno razširi na obe strani. To so včasih tudi orlova krila s ptico. To sta del seznama plemenskih modelov tetovaž za ženske in moške.

44. Najnovejši plemenski vzorci za moške:

Plemenski vzorci za moške

Ko se vam zdijo vsi običajni modeli dolgočasni in niste prepričani o ničemer posebnem, vam lahko tradicionalna plemenska tetovaža z vzorcem izgleda zelo kul. Naredite to na hrbtu ali morda na eni strani prsnega koša, kar je lahko eden najboljših plemenskih modelov tetovaž za moške. Pristnost takega vzorca je najvišji plus.

Več modelov tetovaž:

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Najboljši plemenski modeli tetovaž

Plemenske tetovaže so trenutno nova kul. Tako moški kot ženske zdaj tečejo po najlepših plemenskih tetovažah za moške in ženske.