Vse se je začelo v plemenskih časih, ko so igle in zatiči perforirali kožo in ustvarili trajno obliko umetnosti na platnu, imenovanem telo. V tistih časih bi bilo boleče, a vredno in danes smo blagoslovljeni, da so generacije umetnost oblikovanja tetovaž izpopolnile v bolj zapleteno, a prilagodljivo obliko body art. Skozi pištole in barve te dni upodabljamo svojo ljubezen do nečesa tako, da to trajno nanesemo na kožo in med različnimi izkoriščenimi vzorci je vsaka molekula narave, pa naj bo to utripajoče srce ali neživ predmet, našla svoj navdih . Današnja body art je osredotočena na ljubezen do košarke in eminentne načine njihovega upodabljanja.

modeli tatoo za košarko

Najboljši modeli in slike tetovaž za košarko:

Spodaj je 8 najboljših modelov košarkarskih tetovaž za moške in ženske, ki nam sledijo.

1. Portret ljubezni košarkarske tetovaže:

Portret ljubezni košarkarske tetovaže

Ko je košarka vse, nimate boljšega načina prikaza ljubezni, razen tetoviranja besed družina okoli zasenčene tetovaže košarke. To tukaj govori o strasti, ki je zanj velika in osebna. Za vse čase, ko si je za svojo družino izbral košarko, je tu popolno črnilo.

2. Religija na igrišču:

Religija na igrišču

Ta tetovaža govori o drevesu na jutranjem nebu, pri čemer je nebo zgornja polobla košarkarske žoge, ki sije svetlobo podobno kot sonce. Tu je bila košarka versko povezana, kjer lastnik tetovaže govori o tem, kako je bil versko motiviran, da sledi svoji strasti do igre, ki jo obožuje.

3. Okronana igra:

Okronana igra

Tukaj imamo košarkarsko tetovažo, pripravljeno na zaslonu, ki prikazuje žogo, ki jo časti mogočna krona, primerna za vrednega kralja. Igra je zanj vladajoča parcela njegovega življenja, ki jo vodi kronasta krona. Mehki zamahi so narejeni v celotni umetnosti, zasenčeni do zapletenosti in dodajajo gorečnost videzu črnila.

4. Tetovaže košarke z različnimi kronami:

Tetovaže košarke z različnimi kronami

Tu imamo še eno različico tetovaže krone, kjer je bila košarka znova postavljena na kraljevski podstavek z bogato gemirano krono v čast igre. Med različicami pa lahko vidimo plamen strasti, ki gori skozi žogo, ki se dviga visoko, neugasljivo in mogočno. To je eden najboljših moških tetovaž za košarko.

5. Strast skozi kožo:

Strast skozi kožo

Posnemajoč eno od tetovaž Spidermana, ki je ustvarila hype, tukaj je košarkarska tetovaža, ki vam bo pomagala povezati se z močnimi mejami, koliko ste pripravljeni dati za igro. Košarka je v vaši krvi in ​​v vašem mesu in kako bolje lahko to predstavite, razen te tetovaže.

6. Kul količinska tetovaža košarke:

Kul količinska tetovaža košarke

Tukaj je tetovaža pomembna, kako kul košarkarsko tetovažo je mogoče narediti. Igra sama po sebi je zelo osvežujoča, če ne ravno navdušujoča. Tako je združevanje mogočne žoge s preprostimi slušalkami vsekakor ideja, ki izstopa od ostalih. Ta tetovaža ima globlji pomen, saj igro prikazuje kot osvežitev, vendar strast, vredna črnila. To je ena izmed priljubljenih ženskih tetovaž košarke.

7. Predvsem košarka:

Predvsem Košarka

Ta komična predstavitev strasti temelji na samih plasteh, kako pomembna je košarka, hkrati pa komična predstavitev govori o eksploziji z mestom zadaj in ji doda kanček humorja. Tudi na košarkarski košarki so vtisnjene spodbudne besede. To je priljubljena oblika tetovaže košarke za fante.

8. Vgravirane v besede košarkarske tetovaže:

Etched In The Words Košarkarske tetovaže

Pameten način, kako prikazati svojo ljubezen do košarke, bi bilo, da bi jo vtisnili v same besede črke ljubezen. Zaradi rahlega smisla za humor, ki se ujema s strastjo in ljubeznijo do te igre, je ta tetovaža res edinstvena. To je eden najboljših modelov košarkarskih tetovaž za dekleta.