Mačeh je vrsta rože, ki je zelo lepa in ljubka. Beseda “mačehica” izhaja iz francoske besede Pensee. Cvetove mačeh običajno najdemo v treh barvah. Cvet mačk je bolj navezan z ljubečimi pari. Velja prepričanje, da vam lahko cvet mačeh pomaga pridobiti ljubezen vašega ljubljenega. Ta tetovaža je odlično polepšanje vašega telesa. Kakor koli že, lahko je tudi pomembno sporočilo.

Tatoo mačeh je neverjeten pristop k spoštovanju spomina na takšna ljudstva, ki so bili vaši bližnji posamezniki, ki pa so morali še umreti. Obstaja toliko parov, ki poleg portreta svoje ljubljene hranijo cvet mačk. Takšen cvet je lahko ljubka potrditev trdne ljubezni do vašega posebnega.

Oblikovanje tetovaže mačk s slikami

9 najbolj priljubljenih modelov tetovaže mačk s slikami:

Tukaj je nekaj modelov tetovaže mačk, ki vam bodo dali izjemen videz.

1. Tetovaža skice mačk:

Pansy Sketch Tattoo

To je tetovaža črno -belih mačk na rami dame. Izgleda, da je skica cvetov mačk narejena s črnim črnilom. Ima tri velike cvetove z malo listov. V njem je celo nekaj napol zaprtih cvetov.

2. Čudovita mačkica na hrbtu:

Čudovita mačkica na hrbtu

To je ena sama tetovaža cvetja mačk na hrbtni strani ramena. V njej so cvetni listi vijolične in nebesno modre barve. Ta en sam cvet izgleda zabavno. Ne vsebuje nobenega lista. Cvet povečuje svetlo kožo.

3. Tetovaža z rokavicami:

Tetovaža z rokavicami

Skoraj polovica rokava je pokrita s tetovažo mačk. Tu so rože različnih barv in imajo neenakomerno velikost. Celotna roža skupaj izgleda kot šopek mačk. Zdi se, kot da ima majica tak rokav z vzorcem cvetja.

4. šopek mačeh:

Mačji cvetni šopek

To je čudovita zbirka cvetja oblikovanja tetovaže mačk. Vsak cvet ima dvojno senčeno barvo. Zdi se, kot da je nalepka cvetov mačeh nanesena prečno. Temne in svetle barve senčenih šopkov so videti neverjetno.

5. Mačkice s kolibrijem:

Mačkice s kolibrijem

Pri izdelavi te slike tetovaže mačk je bila uporabljena 3D tehnologija. Celotna zasnova se zdi resnična. Lep kolibri sedi nad rožo, na vrhu tetovaže pa je narisano tudi srce.

6. Enojni cvet mačeh:

Mačji enojni cvet

Popoln pomen tetovaže mačk je predstavljen s to tetovažo. Pravi razlog za izvajanje tetovaže mačk je ljubezen njene ljubljene. V tej ljubki tetovaži je ena sama majhna roža s svojo vejo.

7. Tetovaža mačjih stopal:

Tetovaža mačjih stopal

To je edinstvena ideja tetoviranja mačk peš. Cvetov mačeh je veliko in vsak je povezan z debelo vejo. Tetovaža na nogi poudarja vašo nogo in tetovaža pokriva skoraj celo stopalo.

8. Tiskanje drobnih mačk:

Tiskanje drobnih mačk

Na vrhu je nekaj majhnih rožic za tetoviranje mačk. Tako majhni cvetovi so natisnjeni na roki. Na primer, izgleda kot emoji. Te majhne mačkice širijo svojo dišavo in kažejo svojo čarobnost.

9. Nežna tetovaža mačk:

Pansy občutljiva tetovaža

Ta tetovaža mačk je ustvarjena z akvarelom in se zdi tako občutljiva. Poleg cvetov je na vratu tudi en sam cvetni list. Kombinacija nežnega cvetja na občutljivem delu telesa je videti slastna.

Tatoo mačjih mačk v glavnem izvajajo lepa dekleta za svoj čar sreče. Ta cvet mačk ima svojo posebno privlačnost med zaročenimi pari. Če bi tetovaža lahko ustvarila čarovnijo med pari, bi bil učinek pravega cvetka mačeh močnejši. To tetovažo lahko poskusite na rami ali stegnu.