Če ste ljubitelj tetovaže ptic, bi morali razmisliti o tetoviranju ptic flamingo, saj zaradi intenzivne in svetlo rožnate barve izgledajo izjemno in čudovito. Te ptice vidimo v bližini jezer, morja in vedno v jatah tisoč ptic skupaj. Tetoviranje flaminga je v ponos ljubiteljem tetovaž, izrezljali pa so ga številni plesalci, ko občudujejo premike vratu teh ptic.

Tatoo flamingo je najbolj kul tip med tetovažami ptic in jih najdemo v tropskih državah. Je celo uradni simbol Floride in ima tudi visok simbolni pomen.

Osupljivi modeli tetovaž Flamingo

Najboljši in lepi modeli tetovaž Flamingo:

Oglejmo si 9 najboljših modelov in idej tetovaž flamingo.

1. Čudovito oblikovanje tetovaže Flamingo:

Čudovito oblikovanje tetovaže Flamingo

To je peneča oblika, v kateri sta dva kljuna flaminga združena v obliki srca. Te vrste tetovaž na splošno opisujejo ljudje, ki so se pred kratkim zaljubili in to tetovažo posvečajo tej posebni osebi.

2. Edinstven dizajn tetovaže Flamingo:

Tetovaže Flamingo na podlakti

Ta slika prikazuje, da ima ptica ostre, svetle oči in deluje hitreje kot možgani. Ta vrsta oblikovanja tetovaže je kot nalašč za tiste ljudi, ki imajo podobne značilnosti flaminga. To je neverjeten dizajn tetovaže, v katerem flamingo stoji na eni nogi in zadaj s črno -sivo barvo je oblikovan.

3. Tradicionalno oblikovanje tetovaže Flamingo:

Tradicionalno oblikovanje tetovaž Flamingo

Ptica je pobarvana z očesno dojenčkovo rožnato barvo, perje pa je izdelano na zelo umetniški način. Da bi podobi dodali več podobe, je krog začrtan ananas, ki simbolizira veselo in prijazno naravo flaminga. Ker se tetovaže flamingo oblikujejo že desetletje, je to tradicionalno, barvito oblikovanje tetovaž flaminga za ljubitelje tetovaž.

4. Glasbeno oblikovanje tetovaže Flamingo:

Glasbeno oblikovanje tetovaže Flamingo

Ta podoba je neverjetna kombinacija fascinacije in strasti, v kateri je telo ptice flamingo oblikovano z glasbenim simbolom. Majhna tetovaža flamingo na gležnju poudarja, da je uporabnik navdušen nad glasbo in si lahko predstavlja glasbo v vsakem bitju blizu sebe.

5. Pari Flamingo Tattoo Design:

Pari Flamingo Tattoo Design

Ptice flamingo so tiste, ki ne morejo ostati same; obožujejo družino in radi ostanejo vedno skupaj. Na to preprosto, a briljantno sporočilo vplivata ti dve ptici flamingo, ki stojita skupaj. Na obeh straneh roke so oblikovane utripajoče zvezde, ki dodajo več sijaja.

6. Umetniško oblikovanje tetovaže Flamingo:

Umetniško oblikovanje tetovaž Flamingo

Tetovaže flaminga lahko celo prilagodite svoji domišljiji in naredite videz bolj umetniškega in očesnega. V tem dizajnu je ustvarjena čudovita, lepa, živahna pisana barva, ki daje osebnosti uporabnika sijajen videz.

7. Preprosti modeli tetovaže Flamingo:

Preprosti modeli tetovaž Flamingo

Mnogi ljudje radi oblikujejo preprosto, a hkrati privlačno in elegantno tetovažo. To bi lahko bil pravi dizajn, v katerem je ptica flamingo oblikovana v eni občutljivi liniji zapestja uporabnika, ki daje osupljiv videz.

8. Oblikovanje tetovaže Flamingo s srcem:

Oblikovanje tetovaže Flamingo s srcem

Ptice flamingo so do svojih otrok zelo zaščitniške, saj vsaka mama tega sveta svojega otroka obožuje bolj kot sebe. Neguje jo in jo spremlja, dokler ne odrastejo, enako je zapisano v tem senzacionalnem dizajnu tetovaže, ki bi se lahko dotaknil srca vsake osebe.

9. Privlačni modeli tetovaž Flamingo:

Priljubljeni modeli tetovaž Flamingo

Modra in rožnata barvna kombinacija daje privlačen videz, v senci drevesa pa uporabnikom prinaša zanimiv videz. Ta vrsta neverjetnega videza tetovaže flamingo se dobro prilega tako moškim kot ženskam

Tetovaže flaminga lahko oblikuje vsakdo, ne glede na starost in spol, saj so te tetovaže na voljo v različnih oblikah, velikostih. Tako lahko te tetovaže vklesate na katerem koli delu telesa, na primer na celotnem hrbtu, na prstih, zapestju in želodcu, ki ga želite. Te tetovaže lahko predstavite ali opišete tako, kot želite, zato izberite obliko tetovaže, ki vaši obleki doda bolj senzacionalen videz.