Tetovaža je postala stilska izjava in izgleda trendovsko ter naredi osebo tudi modno in elegantno. S pomočjo tetovaže lahko posredujete svoje misli in preprosto naredite vtis na druge. Med njimi so mornarske tetovaže tiste, ki označujejo, da se oseba želi pridružiti temu poklicu ali pa je njegov del. Te tetovaže so zelo simbolične in vsaka njihova oblika spominja ali pomeni nekaj. Če je ta tetovaža pravilno natisnjena, izgleda čudovito in hkrati privlačno.

Najbolj očarljive mornarske tetovaže za moške in ženske

Elegantne in najboljše tetovaže mornarice:

Oglejmo si prvih 9 različnih vrst modelov mornarskih tetovaž.

1. Presenetljivi modeli tetovaže mornarice:

Presenetljivi modeli mornarskih tetovaž

Ljudje, povezani z mornarico, veljajo za njihov poklic, ki je poln tveganj, saj vsak trenutek svojega življenja naletijo na negotovosti. Tetovaža je na prsi izklesana na zelo umetniški način in želi srečo, ko se mornar loti svoje dolžnosti. Rokovanje dveh oseb daje oblikovanju impresiven videz.

2. Impresivno oblikovanje tetovaž mornarice:

Impresivno oblikovanje tetovaže mornarice

Ta oblika tetovaže je eleganten način, da prenesete, da ste del mornariške skupine. Na hrbtni strani je slika črna, kompas pa je označen z ladijsko zastavo, lobanjo in navdihujočimi navedki. Kompas označuje smer ladje do jadranja in simbolika lobanje prikazuje nevarnost, povezano z njihovim življenjem.

3. Mornarsko sidro tetovaže:

Navy Anchor Tattoo Designs

V mornarici je sidro nepogrešljivo, saj je edini predmet, ki drži ali varuje ladjo na vsaki točki. Na tetovaži mornarskih rokavov orel nosi sidro, na dnu pa so skicirana leta. Simbolizira, da je oseba toliko let služila v tem poklicu in je kot spominska tetovaža mornarice, ki si bo zapomnila izkušnje v mornarici USN.

4. Opisno oblikovanje tetovaž kraljeve mornarice:

Opisno oblikovanje tetovaž kraljeve mornarice

To je izjemen način, da je tetovaža zasnovana tako, da pokriva celoten hrbet osebe. Na sliki je upodobljen prizor med vojno, ko se dve ladji in mornarji borijo za uspeh in domovini slavo.

5. Oblikovanje motivacijskih tetovaž mornarice:

Motivacijski modeli mornarskih tetovaž

V teh majhnih mornarskih tetovažah je slikano sidro reševalnega predmeta skicirano z znakom neskončnosti, narekovaji pa vam omogočajo, da močno uspevate in se borite do zadnjega diha svojega življenja. To so sijoči modeli tetovaže s črnilom iz mornarskega črnila z navdihujočimi citati, opisanimi na preprost način, vendar z iskrico.

6. Tradicionalno oblikovanje tetovaž mornarice:

Tradicionalno oblikovanje tetovaž mornarice

Ta vozel tetovaže z vrvjo je zelo pogost med mornarskimi ljudmi in je običajno zasnovan na zapestju ali rokah. Ta tetovaža pomeni, da je oseba, ki je nekoč skrbela za ravnanje s tovorom in čiščenje na ladji.

7. Navigator Navy Tattoos Design:

Navigator Navy Tattoo Design

V tradicionalnih časih mornarji uporabljajo veliko tehnik in strojev, da bi zagotovili, da je ladja plula v pravo smer. Med njimi je bila navtična zvezda, ki je predstavljala oglas North Star, ki je vodil ali pokazal pravo pot mornarici. Tetovaža na rokah je poklon temu.

8. Modeli tetovaže mornarice Old School:

Modeli tetovaže mornarice Old School

Ti modeli so nekoč predstavljali nevarnost, povezano s tem poklicem, in tveganje, ki je s tem povezano. Navtične zvezde in pisani trakovi oblikovanju dodajo bolj poudarjen videz. Ta vrsta tetovaže je bila oblikovana pred desetletji, kjer je bila lobanja oblikovana na rokah osebe.

9. Barvno oblikovanje pomorskih tetovaž:

Barvito oblikovanje pomorskih tetovaž

Prihaja čudovit dizajn tetovaž v mornarski tematiki z vrsto barv, ki mu dodajo več šarma in realističen videz. V zasnovi so vsi elementi, uporabljeni v identifikacijskem dokumentu ladje, prikazani kot sidro, kolovrat na vrhu zelo umetniško mornarsko napisan, kar daje ponosen občutek, da je povezan s tem delom.

Oblikovanje mornariške tetovaže je mogoče skicirati na katerem koli delu telesa, včasih pa moški in ženske postanejo tako navdušeni, da s temi tetovažami prekrijejo skoraj en del. Te tetovaže je mogoče mešati z lepimi barvami in jih narediti spektakularne ter uporabniku daje sijajen videz. Zato si oblikujte mornarsko tetovažo in se razkažite v svojem slogu.