Zmajeve tetovaže so bile ključni del kitajske kulture. Podobno imajo enak pomen tudi v keltskih kulturah. Mistična zver je zelo priljubljena zaradi svoje sposobnosti obvladovanja blaženih zemeljskih moči, ki predstavljajo večno slavo.

Tribal Dragon Tattoo Designs

Najboljši in elegantni modeli tetovaže plemenskih zmajev:

Vabljeni, da si ogledate briljantne modele tetovaže plemenskih zmajev, ki imajo svoj pomen.

1. Plemenska tetovaža letečega zmaja:

Plemenska tetovaža letečega zmaja

Plemenska tetovaža letečega zmaja je najboljša tetovaža, ko razmišljaš o nečem na hrbtu. Tetovaža simbolizira spremembo samorealizacije, spremembo zrelosti psihično in čustveno itd., Ki imata v življenju velik pomen. Ta zasnova plemenskih zmajev tetovaž vam bo dala tudi privlačen videz. Primerna je tudi za ženske.

2. Plemenska tetovaža Skeletal Dragon:

Skeletal Dragon Tribal Tattoo

Ko se v telesu ustvarijo skeletni zmaji, jih ne razumemo kot pokazatelj smrti ali zla. Vendar vam ta vrsta tetovaže zmajev plemenski pomaga pri dokončanju katere koli naloge, ki vas zanima. Skratka, to je ojačevalec energije. Daje pozitivnost, da pravočasno opravite nalogo; pomaga doseči cilj.

3. Plemenska tetovaža Dragon Claw:

Plemenska tetovaža Dragon Claw

Tetovaže zmajevih krempljev so zelo priljubljene, ko iščete nekaj malega okoli prstov. Ta vrsta tetovažnega plemenskega zmajevega kremplja je narejena s črnim črnilom, ki predstavlja zaščito, modrost in moč za izvajanje katere koli naloge.

4. Plemenska tetovaža zmajeve lobanje:

Plemenska tetovaža zmajeve lobanje

Lobanja in zmaj tvorita zapleteno kombinacijo, ki označuje smrtnost in smrt. Plemenski tatoo zmaj daje nevaren videz, zato ga rokoborci, bodybuilderji ali vsi, ki se radi igrajo z nevarnostjo, široko izbirajo. Mladi, ki hodijo v telovadnico, imajo raje ta slog oblikovanja, saj jim takšno oblikovanje pomaga pri doseganju cilja v telovadnici. Ta zasnova tetovaže plemenskega zmaja kaže na motivacijski občutek.

5. Plemenska tetovaža cvetličnega zmaja:

Plemenska tetovaža cvetlični zmaj

Znana tetovaža med mladimi dekleti je plemenski slog cvetlične zmajeve tetovaže. Zasnova je ustvarjena na rokah, kar pomeni moč, ljubezen, srečo, spolnost, plodnost in uspeh. Tetovaža je lahko barvita in črna.

6. Plemenska tetovaža keltskega zmaja:

Plemenska tetovaža keltskih zmajev

Modeli tetovaže keltskih plemenskih zmajev veljajo za najmočnejše tetovaže. Na splošno se nosijo, da označijo moč, plodnost, modrost in moč skrbnikov. Ker vsebuje tri zmaje, razkriva tudi nebesa, zemljo in vodne moči.

7. Plemenska tetovaža Twin Dragon:

Plemenska tetovaža dvojnega zmaja

Plemenski modeli tetovaže Twin Dragon so glavna izbira mladih, ki so dvojčki. Tetovaža nosi podobne vzorce na podlakti, ki pomenijo ustvarjalnost, moč, strast, pogum, mojstrstvo in trdnost.

8. Plemenska tetovaža Fire Dragon:

Plemenska tetovaža ognjenega zmaja

Besni ogenj, ki diha plemenske zmajeve tetovažne roke, je običajno narejen s črnim črnilom, ogenj pa je okrašen z rdečim in rumenim črnilom. Tetovaža pooseblja skrb, ki jo skrbniki nosijo skupaj z duhom, energijo, bogastvom in srečo.

9. Plemenska tetovaža Sword Dragon:

Meč zmaj plemenska tetovaža

Zmaji z meči so pogosto vidni vtisnjeni na trupla vojakov, vojakov, borcev itd. Črne plemenske zmajeve tetovaže predstavljajo pogum, pravičnost, agresijo, kulturno dediščino, enotnost, svobodo, vodstvo, zaščito in še veliko več. Kombinacija vzorca meča z zasnovo zmajevega moža daje močan občutek vaši osebnosti. Kaže na vaš pogum narave.

Več modelov tetovaž:

Modeli tetovaže plemenskih zmajev 1

Modeli tetovaže plemenskih zmajev 2

Tribal Dragon Tattoo Designs 3

Modeli tetovaže plemenskih zmajev 4

Tribal Dragon Tattoo Designs 5

Modeli tetovaže plemenskih zmajev 6

Modeli tetovaže plemenskih zmajev 7

Modeli tetovaže plemenskih zmajev 8

Modeli tetovaže plemenskih zmajev 9

Modeli tetovaže plemenskih zmajev 10

Zmajeve tetovaže se na splošno zmotijo ​​kot simbol nevarnosti; vendar predstavlja tudi skrb, naklonjenost, zaščito itd. Odvisno je tudi od barve zmaja, ki ga izberete, kot so zlata, rdeča in črna, zelena, bela itd., ki na različne načine izražajo vaša čustva.