Tetovaže v sodobnem svetu postajajo trendovske. Obarvanje tetovaže je eden od modnih modelov sedanje generacije. Tetovaže so različnih vzorcev. Vsak vzorec ima svoj slog. Scroll tattoo je eden od vzorcev v svetu tetovaž. Scroll tetovaže so na prvi pogled zelo impresivne. Prinaša zelo navezanost na citate ali črke, ki so zapisane v zvitku.

Pomaknite se po tetovažnih modelih s slikami

Pisani primeri so še posebej poudarjeni. Svilne tetovaže so sestavljene iz živahnih modelov, barv in črk. Te tetovaže so zelo pametno in elegantno obarvane. Za drsne tetovaže je na voljo veliko prostora za pisanje. Tatoo z drsnikom se uporablja ločeno ali z različnimi oblikami za velike črke.

Tetovaže s pomikanjem se lahko obarvajo na katerem koli delu telesa, kot so rebra, roke, roka in hrbet. Med njimi so prednostna rebra. Pri drsnih tetovažah je izbran popoln tetovator, ker je tetovaža z drsnikom spretna na čist in jasen način.

Najboljši vzorci tetovaž s slikami:

Tukaj je nekaj različnih stilov drsnih modelov za vse ljubitelje tetovaž.

1. Tattoo Scroll Design za nogo:

Tattoo Scroll Design za nogo

Tetovaža z drsenjem nog je ena vrsta tetovaže z drsenjem. To tetovažo delajo tako moški kot ženske. Toda večina moških obarva tetovažo svitka. Tatoo zvitka je na nogah obarvano v različnih izvedbah. Tetovaža je lahko na preprost način pomikanja, valov itd. Črke so lepo napisane v tetovaži z različnimi slogi pisanja.

2. Tetovaže z rebri za dekleta:

Tetovaže z rebri za dekleta

Vidne so različne vrste tetovaž na drsnikih in eno izmed njih je rebro. Tetovažo z rebri večinoma delajo fantje. Te tetovaže lahko vsebujejo izreke, citate ali njihova imena. Na splošno to zahteva veliko prostora za pisanje, zato bo rebro pravilen del, ker zaseda veliko prostora. Obline bodo lepo ukrivljene in bodo dale eleganten videz. Tatoo z drsenjem rebra bo zelo učinkovit za fanta, ki ima ustrezno osebnost. S tem lahko sporočila celo posredujejo drugim. To je eden izmed priljubljenih modelov drsnih tetovaž za dekleta.

3. Oblikovanje tetovaže s celotnim hrbtom:

Celotno oblikovanje pomikanja tetovaže

Za osebo, ki ima tetovažo v večji velikosti, ali ki si želi madež tetovaže z več vzorci v različnih stilih, bo pravo mesto. Oseba lahko na hrbtu obarva več stilov tetovaž. Na primer pomična tetovaža, krila, plemenska s kombinacijo. Tatooist bo medsebojno obarvan. Tako so drsne tetovaže obarvane z dotikalnimi črtami in z odlično velikostjo pisave.

4. Slikovni tetovaže na roki:

Slikovni tetovaže na roki

Zvitek tetovaže lahko naredite od manjše do večje velikosti. Na roki pomik tetovaže bodo zelo majhne. Zavzame manj prostora. Gledalcem je izpostavljeno območje. Tako se na tem področju uporabljajo kratki pregovori, pregovori. To je eden najboljših motivov tatujev za pomikanje.

5. Pisanje ramenskih tetovaž:

Pisanje ramenskih tetovaž

Tetovaža s pomikanjem ramen bo zelo radodarna. To bo živo in čisto. Tetovaže z različnimi vzorci na drsniku lahko na eni rami pobarvate v manjši velikosti. Lepe spise vidimo z neverjetnimi pisavami.

6. Scroll Design Tribal Tattoo:

Scroll Design Tribal Tattoo

Plemenski modeli so vidni v skoraj vseh stilih tetovaže. Scroll tetovaže so obarvane v več plemenskih modelih s čudovitimi rezbarijami.

7. Tetovaže s pomikanjem verskega imena:

Tetovaže s pomikanjem verskega imena

Tetovaža z verskim pomikom je eden od modelov tetovaže. Ta tetovaža bo popolnoma religiozna. Vsebuje spise, povezane z verskimi besedami. Ustvarjen je s temnimi črnili in izgleda duševno, ki ima smiselne črte.

8. Tattoo Scroll Design Heart:

Tattoo Scroll Design Srce

Skozi tetovažo srčnega zvitka izražajo svojo ljubezen do svojih ljubljenih. Imena dragih ljudi so napisana z lepimi rezbarijami z obliko srca. Napisan je lep zvitek besed z odlično pisavo. To je eden najboljših modelov drsnih tetovaž za ženske.

9. Zvitki tetovaže z imeni:

Zvitki tetovaže z imeni

Lastna ali bližnja imena so elegantno napisana na njihovih delih telesa, kot so zapestja, ramena, roke itd. Daje eleganten in ugoden videz oči.