Tetovaže so neverjetno, da jih imate na svojem telesu, vendar je vesoljska tetovaža zelo enigmatična. Vesoljskih teles je toliko, da si jih lahko naredimo kot tetovažo. Odvisno od zanimanja za vesolje imate lahko različne vesoljske tetovaže; lahko so majhne vesoljske tetovaže do velikih.

vesoljske tetovaže

Preproste in kul tetovaže, povezane s prostorom:

Poglejmo nekaj idej za tetovaže, povezane z vesoljem, za moške in ženske.

1. Galaxy Space Tattoo za ramena:

Galaxy Space Tattoo za ramena

Če imate radi vesolje na telesu in ga želite imeti na roki, je to najboljša tetovaža. To je biseksualna tetovaža. Je simbol moči in poguma. Te tetovaže so lahko široke in manjše. Galaxy tetovaže so super, če ste ljubitelj vesoljskih tetovaž.

2. Personifikacija Sonca:

Personifikacija Sonca

Sonce je simbol moči in moči, kar dodaja tudi razlog za tetovažo sonca. Lahko ga naredite na katerem koli delu telesa in katere koli velikosti. Udarec sonca vas lahko osvetli in vam da vso moč, ki jo potrebujete.

3. Oblikovalska vesoljska tetovaža za rokav:

Oblikovalska vesoljska tetovaža za rokav

To je najbolj kul tetovaža vesoljskih rokavov za moške. Tisti, ki imajo radi prostor in vesolju všeč stvari, imajo lahko to tetovažo na rokavih. To je sodobna mešanica vesolja, zaradi česar je neverjetno. Zaradi tega je v mladosti bolj pogosto, da imajo na svojem telesu takšne kul vesoljske tetovaže.

4. Sodobni vzorec Galaxy Tattoo:

Sodobni vzorec Galaxy Tattoo

To je sodobna vrsta tetovaže, pri kateri je prvotna tetovaža nekoliko zvita. Združuje sodobno umetnost s starodavno, kar je še en dober razlog, da bi to imeli kot tetovažo.

5. Temna vesoljska tetovaža:

Temna vesoljska tetovaža

Ta vesoljski tetovažni rokav je zelo zanimiv, saj ima nasprotja, zemljo in sonce! To lahko spremenite, da dobite mešanico ognja in življenja. Dobro izgleda tudi na roki. Idealen je za tistega, ki želi imeti oba tetovažo. Tako je popolna kombinacija vesolja. Te tetovaže z vesoljsko tematiko so tako v modi, da nihče ne more imeti ene od teh.

6. Preprosta navadna vesoljska tetovaža:

Enostavna navadna vesoljska tetovaža

Preproste vesoljske tetovaže vključujejo majhne vesoljske predmete, kot so preprosto sonce, luna, zvezde ali vesolje. Izgleda preprosto in majhno. Velja za osnovno tetovažo in ni bizarna, kar olajša rokovanje s telesom.

7. Vesoljska tetovaža sončnega sistema:

Vesoljska tetovaža sončnega sistema

To je preprosta vesoljska tetovaža za ljudi, ki imajo radi vesolje in sončni sistem, je popolna tetovaža. Lahko je v različnih oblikah; lahko imate majhen in velik sončni sistem, odvisno od vaše izbire.

8. Eclipse Pattern Space Tattoo:

Eclipse Pattern Space Tattoo

Drug pojav vesolja je mrk. Ljudje so res obsedeni s mrkom. Če ste ljubitelj mrka, bo ta tetovaža za vas neverjetna. Prikazuje vse faze mrka in je neverjetna tetovaža.

9. Asteroidi v vesoljski tetovaži:

Asteroidi v vesoljski tetovaži

Tetovaže z asteroidi se morda zdijo ekstremne na telesu, vendar niso. To so lahko tudi slavni kometi. Pomeni moč in pritegne pozornost. Te vesoljske tetovaže običajno dobro izgledajo na roki, zato, če želite imeti vesoljsko tetovažo, pomislite na komete ali asteroide.

Vesoljske tetovaže je super imeti in izgledajo zelo neverjetno tudi na vašem telesu. S toliko vrstami in oblikami vesoljske tetovaže lahko naredite, kar želite. Preizkusite nekaj preprostih tetovaž s kakršno koli obliko, pridobite novo prilagojene vesoljske tetovaže, ki bodo navdušile dragega.