Ali ste ljubitelj kamere? Ali pa tistega, ki si vedno želi, da bi ga kliknili, ali želi ujeti vsak trenutek okoli vas? Je fotoaparat edino, kar obstaja v vašem življenju? Če je fotoaparat vaša “življenjska strast in karma”, je čas, da si ga vtisnete v kri! Čas je, da se fotoaparatu poklonite, ker je v vašem življenju že več let! Kamera vam je pomagala, da kliknete vse svoje najljubše spomine. Zdaj je čas, da kliknete to kamero na telesu! Lahko bi jih dali tetovirati na hrbet ali ramo ali pa majhen in majhen fotoaparat na prstu. Če se še učite o tem, bi si lahko na roki naredili tetovažo s kamero. Lahko imate barvno ali črno -belo. Ker je fotoaparat lahko odlična ideja za tetoviranje.

Modeli in slike tetovaž fotoaparata

Najboljši modeli in tetovaže fotoaparatov:

Spodaj bomo razpravljali o vrhunskih 9 modelih in idejah tetovaž fotoaparatov, ki vam bodo v pomoč pri raziskovanju tetovaž.

1. Stari časi! Zlati dnevi:

Stari časi! Zlati dnevi

Če ste oseba, ki ima dober izbor kamer, potem morate izbrati tisto, ki vam je najljubša, ali pa tudi tisto, ki je bila vaša prva kamera! Najstarejši! Ker vas bo vedno spominjal na boj, s katerim ste se v tistih časih soočili, da bi vam v sedanjosti pomagal pri napredovanju!

In če za seboj nimate nobene zgodbe, lahko še vedno izberete starinsko kamero, ki bo natisnjena na vaše telo, saj to izgleda res super.

2. Stiki s kliki:

Slikci s kliki:

Tudi tetoviranje prve slike, na katero ste kliknili s prve kamere, je odlična ideja! Pogovorite se s svojim tatoo umetnikom o sliki, ki jo želite pobarvati. Torej, tukaj morate dejansko narediti. Preprosto je, najprej si tetovirajte svoj fotoaparat, s katerega ste kliknili sliko, nato pa to sliko tetovirajte na objektiv fotoaparata in ne tetovirajte te slike kot celote !. To bo dalo res lep učinek in vedno se boste spomnili, kako blizu so vam spomini.

3. Izberite velikost! Izberite obliko! Izberite območje:

Izberite velikost! Izberite obliko! Izberite območje

Ena najpomembnejših odločitev je, da za tetovažo izberete dobro velikost, obliko in predel telesa. Ta odločitev je zelo pomembna in jo je treba sprejeti pametno, saj vam bo pomagala prikazati svojo tetovažo na smiseln in privlačen način. Morali bi biti dovolj inteligentni, da sprejmete pametno odločitev in dosežete najboljše rezultate. Recimo, če želite tetovažo z veliko kamero, potem je bolje, če jo imate na hrbtu, ali če želite imeti majhno ali majhno tetovažo s kamero, jo naredite na prstu! To bi bilo videti zelo srčkano !. To je eden izmed priljubljenih modelov tetovaž fotoaparatov za ženske.

4. Bliskavica in luči:

Bliskavica in luči

Če ste oseba, ki vam je všeč biti v središču pozornosti, ali oseba, rojena za kamero, potem lahko izberete tetovažo fotoaparata z bliskavico! Obstajajo različni novi modeli tetovaž s fotoaparatom z bliskavico, ki izgledajo zelo dobro večinoma na ramenih ali hrbtu. Bliskavica pokaže, da si vedno želite, da bi vas kliknili. Prikazuje, kako zainteresirani ste, da kliknete ali da vas ves čas klikajo!

5. Video kamera:

Video kamera

Kamera ne snema samo slik, ki lahko trajajo večno, ampak tudi video posnetke. Kamera je doživela ogromne spremembe, saj so bile na začetku kamere, zdaj pa imamo priročen digitalni fotoaparat. Imajo svoje zgodbe, zakaj se ne bi počrnili s svojo zgodbo o video posnetkih. Zdaj se postavlja vprašanje, kako lahko prikažemo video s tetovažo? Če želite to narediti, morate zbrati niz slik, ki lahko prikažejo video posnetek osebi, ki gleda. Torej je preprosto, izbrati morate svoj najljubši videoposnetek, nato pa vzeti njegove slike in si iz njega narediti tetovažo! Ja, to je video tetovaža! Najraje ga naredite na nogi ali roki. To je eden najboljših modelov tetovaž fotoaparatov za moške.

6. Tetovaža kamere brez kamere:

Tetovaža kamere brez kamere

Kdo pravi, da boste morali, če si želite tetovirati kamero, nalepiti fotoaparat? Ne, ni vedno tako, da pokažete svoje zanimanje, to je popolnoma vaša izbira. Izbirate lahko med filmskimi zvitki za fotoaparate, dodatki, kot so stojalo za fotoaparat, ščetke za čiščenje itd!

7. Igra z imenom:

Igra z imenom

Igrajte igro z imeni. Da, običajno je, da si tetovirate po abecedah ali kaligrafiji, a imeti s svojim najljubšim instrumentom ni tako slaba ideja. Oblikujete ga lahko v kateri koli pisavi, vendar ga naredite tako, da po njem konča fotoaparat! Ali pa oblikovajte tetovažo v takšni obliki, da je videti tudi kot kamera in vsebuje veliko besedila vmes.

8. Začetnik:

Začetnik

Če ste začetnik pri učenju fotografije, si naredite tetovažo začetnika. To bi bila najboljša tetovaža za vas. Ampak počakaj! Zakaj bi to omejili le na začetnike? Če ste profesionalni fotograf, potem je ta tetovaža tudi za vas! Kot poklicni fotograf veste, kako obsežen je ta poklic, vsak dan se učite novih stvari, odkrivate nove trike in klike! Kaj je tetovaža začetnika? To je tetovaža, ki pove imena vseh delov fotoaparata. Vedno vas bo spominjal, kje ste začeli in kje ste danes !. To je eden od srčkanih modelov tetovaž fotoaparatov za dekleta.

9. Pokažite svojo ljubezen:

Pokažite svojo ljubezen

Sam tetoviranje s kamero kaže vašo ljubezen, vašo strast do fotoaparata, a tatu, ki vedno ostane v nežnosti v nežnosti, bo pokazal, kako globoko ga imate radi! Pokazal bo skrb, ki jo imate v srcu za svoj inštrument, prikazal bo vse vaše občutke v eni sami tetovaži. Lahko naredite tetovažo fotoaparata z rožnatimi cvetovi, z barvami, s srčki, z milnimi mehurčki itd., Da bo videti tako mehko in nežno, kot ga imate v srcu!