Megan Fox je hollywoodska zvezdnica, ki je s svojim videzom, samozavestjo in igralskimi veščinami osvojila srca milijonov ljudi. Je ena izmed najbolj seksi žensk na zaslonu in je bila ocenjena kot druga najbolj vroča ženska na svetu. Čeprav je manekenka in igralka, je imela na sebi več tetovaž.

Najboljši modeli tetovaž Megan Fox s pomenom

Na vprašanje, zakaj rada vpisuje te tetovaže, pravi, da je to njen način, da se sama postavi zase, način, da izrazi vsak občutek sovražnosti, zlasti njena mama, ki ni odobravala ideje tetovaže.

Megan Fox Tattoo Designs povejte s slikami:

Nekateri pomembni in najboljši modeli tetovaž, ki jih je napisala Megan Fox, so navedeni v naslednjih odstavkih.

1. Tetovaža z roko Megan Fox – Marilyn Monroe:

Tetovaža Marilyn Monroe

Megan Fox se je okrasila z nekaj neverjetnimi tetovažami, a najboljša do danes je tetovaža Marilyn Monroe, ki je bila vpisana na njeno desno podlaket. Megan jo ima za idola in trdila je, da je jokala vsakič, ko je v otroštvu slišala njen glas.

2. Tetovaža z besedami Megan Fox Williama Shakespeara na hrbtu:

William Shakespeare Tattoo

Zdi se, da Megan Fox zelo ceni njeno življenje. Razume njen pomen in ga sprejme tako, kot je. Ta odnos do življenja se je prikazal v njeni tetovaži Williama Shakespeara. Nahaja se pod njenim desnim ramenom in pravi: “Vsi se bomo smejali pozlačenim metuljem”.

3. Megan Fox Moon in Star Tattoo na nogi:

Megan Fox Moon in Star Tattoo na nogi

Tetovaža lune in zvezde, narisana na nogah Megan, res pohvali njeno izbiro in izraža njeno individualnost. To je prva barvna tetovaža, ki izgleda precej zanimivo in inovativno. Tatoo v bistvu vsebuje sliko oranžne lune, ki prekriva zvezdo. Tetovaža prispeva k Meganini čutni naravi in ​​prispeva tudi k njenemu glamuroznemu pogledu.

4. Megan Fox kitajska tetovaža na vratu:

Kitajska tetovaža Megan Fox na vratu

Megan Fox ima kitajsko tetovažo na vratu. Vpisana beseda pomeni “moč” in je ena izmed najmanjših narejenih tetovaž. Skoraj nikoli je ni opaziti, saj je skrita za njenimi lasmi in ni bila deležna posebne pozornosti. Če pa jo opazimo, ji tetovaža izgleda zelo modno in trendovsko.

5. Tetovaža z rebri Megan Fox na rebrih:

Tatoo citata rebraste kletke

Megan Fox ima na prsnem košu natisnjeno čudovito pesem. Piše: “Nekoč je bila punčka, ki nikoli ni spoznala ljubezni, dokler ji fant ni zlomil SRCA”. Tetovaža je napisana v staro angleški pisavi in ​​jo je ustvarila sama.

6. Tetovaža imena moža Megan fox:

Megan fox ime moža tetovaža

Ko je bila Megan Fox z možem Brianom Austinom Greenom, se je odločila, da si na spodnji desni bok naredi tetovažo, na kateri bi pisalo njegovo ime. Tatoo resnično odraža njeno ljubezen do Briana in koliko ceni njen odnos z njim.

7. Plemenska tetovaža Megan Fox na zapestju:

Megan Fox Tribal WavesTattoo

Megan Fox je ljubiteljica oceanov. Zato se je odločila za tetovažo, ki prikazuje dva mogočna oceanska vala. Ta tetovaža je bila vpisana na njeno zapestje in se je imenovala tetovaža Yin Yang. Pred kratkim je bil ta del body arta odstranjen, ker se ni izšlo tako, kot si je Megan želela.

8. Megan Fox Mickey Rourke tetovaža na strani:

Megan Fox Mickey Rourke tetovaža na strani

Potem ko je leta 2010 igrala v filmu z Mickeyjem Rourkom, si je Megan Fox zanjo naredila tetovažo, samo da bi ga počastila. Ta tetovaža je napisana na njenem desnem prsnem košu in pravi: “Vsi tisti, ki so jih videli plesati, so mislili, da so nori tisti, ki je niso slišali”.

9. Megan Fox Play Him off Tattoo:

Megan Fox Play Him off Tattoo

Megan Fox ima še eno zadnjo tetovažo, ki prikazuje sliko čudovite mačke, ki igra klavir. Pod tem je bilo napisano “Play him off”. Tetovaža je nedavna, čeprav je pomen težko razvozlati.