Boljša beseda za ponarejene tetovaže bi bile začasne tetovaže, ki so v nasprotju s pojmom tetovaže, vendar izpolnjujejo potrebo po body artu. Dekorativna in ustvarjalna na najboljši način, začasna ali ponarejena tetovaža vam ne dovoljuje, da bi šli skozi bolečino, da bi črnilo vnesli v kožo za vedno. Te tetovaže, ki so običajno narisane ali vtisnjene z običajno tehniko nalepk, bodo izpolnile vašo željo, da bi se v omejenem času ukvarjali s body artom, preden se vam naveliča ali se odločite, da ga odstranite. Čeprav niso trajne, so te začasne tetovaže na nek način boljše od trajnih. Ni vam treba več skrbeti za zbledelo barvo ali vneto kožo takoj, ko jo dobite, in najboljši del je, da lahko spremenite obliko, kadar koli želite.

Lažni modeli tetovaž s slikami

Najboljši ponarejeni modeli tetovaž s slikami:

Spodaj je navedenih nekaj ponarejenih modelov tetovaž, ki jih morate prebroditi, preden se odločite za eno.

1. Lažne tetovaže cvetlične afere:

Cvetlična zadeva Tattoo

Cvetlična tetovaža kot taka doda vašemu videzu prijeten ženstven pridih. V tej tetovažni umetnosti ramo krasi rožnato rožnato cvetje fuksije, cvetoče in lepo, saj zeleni listi okoli nje objemajo cvet v obliki aureole. To je eden najboljših ponarejenih modelov tetovaž za ženske.

2. Bodite ljubljeni Lažne tetovaže:

biti ljubljen Tattoo

Tetovaža doda realističen namig videzu skoraj tako, kot da so besede vklesane ali vtisnjene na vašo kožo. To lahko dosežete z uporabo bele ali gole barve, ki se zlije s kožo. Tu so besede ljubljene pisane na kožo, vendar se mnogi lahko odločijo za drugačne.

3. Raztrgan skozi kožo:

raztrgan skozi kožo Tattoo

Lažna ali trajna, oblikovana tetovaža raztrgane kože je ena zadnjih zahtev. V tej umetnosti tetoviranja se zdi, da je koža raztrgana na gole koščke živcev in mesa na zaslonu. Ta ponarejena tetovaža je bila narejena tako popolno, da skoraj izgleda kot prava preizkušnja.

4. V kovinskih zlatih ponarejenih tetovažah:

v kovinski zlati tetovaži

Najnovejši trend začasne tetovaže je razkril lepoto body arta skozi kovinsko bleščeče odtenke. Na tej sliki je odtenek v zlati barvi z ledenim kovinskim sijajem na koncih, ko tetovaža zacveti v čudovito obliko, oblikovano v dolga vitka peresa.

5. Lažne tetovaže po meri:

tetovaža vinske trte po meri

Dobra rešitev za kostumske ali tematske zabave, umetnost tetovaže vinske trte v bistvu predstavlja zapleteno nadaljevanje telesa vinske trte, elegantno in vitko, narejeno z natančnimi potezami, ki tvorijo lepo mrežo. s tem lahko okrasite ne samo zapestja ali obraz, ampak tudi ramena, vrat in podobno.

6. Lažne tetovaže zvezdnate noči:

zvezdna nočna tetovaža

Zvezda je ena od osnovnih idej za zagon tetovaže. Zakaj se ne bi odločili za to ponarejeno tetovažo zvezd, preden se odločite za trajno črnilo. Za ustvarjanje mehkega 3D učinka je bila tetovaža zvezde enobarvno napolnjena z mehkim izbruhom zapletov spodaj. To je eden najlepših ponarejenih modelov tetovaž za dekleta.

7. Klasične lažne tetovaže kitajskega zmaja:

Klasične lažne tetovaže kitajskega zmaja

Kitajski zmaji so še ena najbolj razvrščena po oblikovanju tetovaže prvega časa. Tukaj je ponarejen dizajn tetovaže, na katerem je kitajski zmaj raztegnjen po podlakti. Tetovaža je narejena z osnovnim črnim črnilom z mehkim bleščanjem, ki daje videz živahnosti. to je eden izmed priljubljenih lažnih modelov tetovaž za moške.

8. Lažne tetovaže iz kovinske folije:

tetovaža iz kovinske folije

Tukaj je še ena kovinska oblika body arta, za katero se lahko odločite. Te tetovaže, ki jih je enostavno odstraniti, izgledajo veličastno v svojem kovinsko sijočem dizajnu. Lahko jih imate okoli zapestja ali celo v podlakti.

9. Hued Glitter Art Lažne tetovaže:

Hued Glitter Art Lažne tetovaže

Bleščice vedno dodajo nov pridih vašemu videzu in zato je v tej tetovaži kanček kraljevsko modre barve, pomešan s svetlečo zeleno, cvetnim vzorcem, vtisnjenim na hrbtu z metuljem, ki plapola na straneh.