Ali nameravate narediti tetovažo? Zdaj so se tetovaže premaknile iz tabuja v brezčasno in so postale trend. Skrbno načrtovana tetovaža je osupljiva stvar. Strokovnjaki za tetovaže bodo svobodno govorili o najpogostejših problematičnih ljudeh, ko se nanesejo.

Zato sem v tem prispevku preučil take stvari, ki jih morate vedeti, preden si naredite tetovažo, ki vam olajša, da ugotovite, kaj storiti, in kaj lahko pričakujete od svojega osnovnega znanja o tetoviranju..

Kaj morate vedeti, preden se tetovirate

Pomembne stvari, ki jih morate vedeti pred tetoviranjem:

Tu poiščimo omenjene stvari, ki jih morate upoštevati pri tetoviranju.

1. Bodite pripravljeni:

Tetoviranje je boleč proces, morda boste dolgo sedeli na tem stolu in zadnja stvar, ki si jo želite, je biti v nemoralnem stanju duha. Poskrbite, da ste na to psihološko pripravljeni in da boste na vrhu.

2. Poskrbite, da bodo uporabljene nove igle:

Poskrbite, da vaš umetnik za tetoviranje uporablja sterilne igle za enkratno uporabo in za enkratno uporabo in cevi za tetoviranje. Zaprti morajo biti v sterilnih embalažah in odprti pred vami. Igle za tetoviranje morajo biti sterilne in za enkratno uporabo.

3. Pametno izberite mesto:

Tetovaže, ki se nahajajo nad kostmi in tetivami (vrat, hrbtenica, zadnji del gležnja), na delih telesa v sorazmerno majhnem oblazinjenju (stopala, roke, sklepi), skupaj s kamor koli z obremenitvami živčnih končičev (prsti, bradavice, obraz) biti boleč. Najbolj odlične so tetovaže, ki biološko delujejo z obrisi telesa.

4. Izogibajte se pretiravanju:

Izogibajte se močnemu pitju noč pred tetoviranjem. Ker vam bo maček naslednji dan razredčil kri. Zato pijte veliko vode!

5. Poskrbite, da ste dobrega zdravja:

Izogibajte se tetoviranju, ko ste bolni! Ne samo, da je nalezljivo za zaposlene, umetnike in druge stranke; lahko ovira proces celjenja tetovaže.

6. Alergijske reakcije:

Pigmenti, ki so prisotni v šminki ali senci za oči, so prisotni tudi v črnilu za tetovažo. Nekateri ljudje so morda alergični na ta pigment, ki lahko sproži alergijske reakcije. Prepričajte se, da niste alergični na pigmente. Preden se odločite, se pogovorite s strokovnjaki.

7. Poskrbite, da sta studio in oprema čista:

Poskrbite, da bo studio čist in urejen, uporabljena oprema pa za enkratno uporabo. Obiščite studio in si oglejte kraj, preden se odločite, da boste pisali. Vprašajte vzorce in pametno izberite.

8. Poskrbite, da ste dobro spočiti:

Pred tetovažo se prepričajte, da ste dobro spočiti. Prav tako se vzdržite jemanja aspirina, ker preprečuje strjevanje krvi, posledično boste imeli večjo krvavitev.

9. Uporabljajte kreme za sončenje:

Če želite, da vaša tetovaža traja dolgo, 10 do 20 let, lahko to storite, če se držite stran od sonca. Če želite zaščititi te barve in preprečiti zameglitev teh linij, se prepričajte, da ste zaščiteni s kremo za sončenje ali nosite oblačila z dolgimi rokavi.

10. Cenite svojo umetnost:

Vedeti morate, da so pisave v azijskem jeziku zelo priljubljene tetovaže tistih, ki ne govorijo azijskega jezika, saj so sami liki lepi. To velja za hebrejski, arabski in več drugih jezikov z elegantnimi simboli. Vsaj razumejte svojo umetnost.

11. Cena tetovaž:

“Prvovrstna tetovaža ni poceni, poleg tega pa poceni tetovaža ni dobra.” Ko se odločite za tetovažo, morajo posamezniki večinoma vedeti: “Koliko bo to stalo?” Ne ukvarjajte se s cenejšimi tetovažami, saj bi jih lahko naredili s poceni črnilom, kar vam lahko kasneje škodi.

Vaš tetovator vam bo verjetno dal besedna in pisna navodila, ki vam bodo razkrila, kako naj bi izgledali po vaši novi tetovaži v naslednjih tednih. Poskrbite, da boste neverjetno namerno prilagodili/vzeli večji del podatkov, saj je ključnega pomena, da s svojo tetovažo ustrezno ravnate, medtem ko ta potuje po stopnji po oskrbi, pri tem pa upoštevajte končni cilj, da zagotovite, da se bo vse okrevalo, poleg tega pa lahko.

Vir slike: Shutter Stock