Britney Spears, ženska, ki se vedno pojavlja v novicah, lahko daje močno rivalstvo kateremu koli slogu po vsem svetu. Njen nepremagljiv duh in učinkovita odrska bližina lahko brez vsakega posameznika v množici vzbudita strahospoštovanje. Kljub dejstvu, da se z njo pogosto pogovarjajo, bi zagnana diva zaradi svojega brezhibnega oblikovalskega občutka zanesljivo ostala izjemna. Najboljši del njene razlage sloga je očitno zbirka tetovaž, ki jih čudovito paradira. Nič presenetljivega, mladostna doba nadaljuje iskanje svojih svežih simbolov v nasprotju z vsemi možnostmi, še posebej, če pomisli na nadomestno kanček izdelave telesa.

Tetovaže Britney Spears so najbolj priljubljene med ljubitelji tetovaž po vsem planetu. Tu so verjetno najbolj znani primeri, ki jih lahko uporabite za kateri koli dan.

Kar zadeva tetovaže, stilska diva raje spreminja obliko tetovaže tako redno kot njena oblačila. Je ekstremna ljubiteljica močne izdelave telesa in najverjetneje noben kos njenega telesa ni bil odrečen tetovaži. Začenši z majhnimi in očarljivimi, si je vsake toliko časa nadela ogromne, čudovite tetovaže. Oglejte si nekaj tistih najlepših tetovaž, ki bi jih zagotovo rada paradirala.

Najboljši modeli in slike tetovaž Britney Spears:

Tukaj je 9 najboljših modelov in slik tetovaže Britney spears, kot sledi.

1. Rožnate ustnice:

Britney Spears Tattoo Designs

To je nekaj, kar najbolje uspeva pri goreči Britney Spears. To je očitno tipična tetovaža, ki si jo je izdelala sredi svojih dobro znanih dni zloma. To tetovažo je položila na notranjo stran zapestja desne roke. To je spodobno.

2. Simbol kabale:

Simbol kabale

To je nadomestna tetovaža blagovne znamke, ki jo je predstavila Britney. Številni se strinjajo, da je tetovaža podobe kabale na vratu motivacija Madone. Po hebrejščini je pomen te tetovaže vratu Britney Spears “okrevalni”.

3. Tetovaža stopal in prstov:

Tetovaža stopal in prstov

Čeprav je tipičen primer, tetovaža stopal in prstov izgleda najbolj seksi na Britney. Na desni nogi ima eno cvetočo tetovažo vinske trte, na levi pa cvetočo tetovažo. Obe tetovaži izgledata v modi in kul.

4. Tetovaža pravljice Britney Spears:

Pravljična tetovaža

Najpogostejša tetovaža Britney je tetovaža pixie na spodnjem delu hrbta. Sprejeto je, da je to prva tetovaža, ki jo je nosila v začetku leta 2000. Pixie je simbol mladosti, Britney pa je bila zanesljivo navezana na sanjske teme. Ni veliko presenečenje, nikoli ni izgnala te tetovaže iz svojega telesa.

5. Cvetenje s kitajskim simbolom:

Cveti s kitajskim simbolom

Če boste imeli priložnost zaznati njen desni bok, ne boste zanemarili prepoznati očarljivega cvetja marjetice s kitajsko podobo na sredini. Medtem ko številni posamezniki priznavajo, da je podoba “nenavadna”, drugi trdijo, da je njen namen “uganka”. Ne glede na to, kakšen je njen pomen, je nedvomno ena najbolj kul Britneyjevih tetovaž.

6. Star Britney Spears Tattoo:

Star Tattoo

Vedno znova je Britney pokazala svojo naklonjenost zvezdnim tetovažam. Na vratu je imela številne skromne tetovaže zvezd, ki so sčasoma spremenile svoja področja.

7. Kocke Britney Spears Tattoo:

Kocka tetovaža

Britney se je poročila s Kevinom Federlineom. Njena boljša polovica je imela v desnem zapestju primerjalno tetovažo modre kocke. Britney je na levem zapestju narisala tetovažo rdeče kocke.

8. Tetovaža Cross Britney Spears:

Križna tetovaža

Britney si je med hvaležnimi dnevi zloma opraskala križno tetovažo. To tetovažo si je nadela tik po britju glave.

9. Tattoo trikotnika Britney Spears:

Tattoo trikotnika

Britneyjeva glavna tetovaža trikotnika se je pojavila sredi nagrad Teen Choice Awards 2009. Najdeno na desni roki je majhna tetovaža, ki jo je treba prepoznati. Težko je reči pravi pomen te podobe, pa čeprav jo mnogi sprejemajo, aludira na Iluminate. To je ljubek dizajn tetovaže Britney Spears.