Že stoletja so tetovaže veljale za preprosto obliko prikaza idej in vaših misli v obliki podobe. Med različnimi oblikovanji tetovaž tetovaže ponosa postajajo vse bolj podobne, saj te tetovaže povzročajo občutek ponosa in so celo pomembne za neko skupino ljudi, ki se morajo boriti za svoj obstoj.

Toda zdaj v zadnjih letih tej skupnosti LGBTQ ni treba skrivati ​​svoje identitete in si lahko izdela tetovaže ponosa na katerem koli delu telesa in živi življenje v skladu s svojimi pravili in načeli.

Najboljši in elegantni modeli tetovaže Pride:

Na hitro si oglejmo prvih 9 različnih vrst tetovaž ponosa.

1. Umetniški modeli tetovaže Pride:

Umetniški modeli tetovaže Pride

Ena najpomembnejših stvari v življenju osebe je dejanje svobode na vseh področjih življenja. To si ta skupnost celo želi od drugih in enako je skicirano na sliki tetovaže. Tu ptice letijo po nebu brez kakršnih koli omejitev in meja, ki bi jih kdo postavil. Podobno si homoseksualna skupnost želi tudi teh pravic.

2. Impresivni modeli tetovaže Rainbow Pride:

Impresivni modeli tetovaže Pride

Mavrica je že dolgo analogna tej skupnosti, saj je prikazana tetovaža zelo svetla, barvita in zlahka pritegne pozornost drugih. Bleščeče različne barve mavrice odražajo različno mešanico ljudi v skupnosti in kul začasno obliko tetovaže ponosa, ki dvigne njihov glas za enake pravice.

3. Osupljivi mehiški modeli tetovaže ponosa:

Mehiški modeli tetovaže ponosa

To je čudovit dizajn tetovaže, v katerem je upodobljena ljubezen do svoje države, ponos pa je biti državljan te države. Občutek je izražen v obliki, v kateri je na rokavih označena mehiška zastava, ki daje državi čudovit in domoljuben občutek.

4. Modeli tetovaže Lion Pride, ki se dotikajo srca:

Modeli tetovaže leva ponosa, ki se dotikajo srca

To je dizajn tetovaže, ki na prvi pogled lahko izstopa iz srca osebe. Glavna ideologija te podobe ni ustvarjanje strahu v mislih, temveč upodabljanje, ali je človek ali žival za vse, družina je stvar ponosa.

5. Neverjetni modeli tetovaže ponosa:

Neverjetni modeli tetovaže Pride

Nekateri modeli tetovaž so majhni, vendar so izjemno senzacionalni in dajejo bleščeč videz osebnosti uporabnika. Tu so na podlakti izdelana nebesna telesa, ki prikazujejo skrivnost, ki prevladuje v vesolju, in občutek ponosa zaradi svojega obstoja.

6. Senzacionalni modeli tetovaže belega ponosa:

Senzacionalni modeli tetovaže White Pride

Te vrste tetovaž na splošno prikazujejo rasizem, kjer ljudje upodabljajo tetovažo za praznovanje in ponos, da pripadajo bogati dediščini “belih Evropejcev”. Te tetovaže lahko oblikujejo kateri koli moški ali samice brez diskriminacije.

7. Oblikovanje tetovaž Black Pride:

Oblikovanje tetovaž Black Pride

Že desetletja so ljudje diskriminirani glede barve kože in mislili so, da tetovaža na črni koži ne bo videti lepa. Da bi izkoreninili to prepričanje in ustavili te predsodke, so izumili osupljive in čudovito edinstvene oblike, ki so jih ljudje s ponosom pisali.

8. Oblikovanje ameriških tetovaž ponosa:

Oblikovanje ameriških tetovaž ponosa

Ponos in ugled je biti državljan najmočnejše države Amerike. Enako je oblikovano na rokavu osebe in kul način, da pokažete svojo naklonjenost državi.

9. Bleščeče rjave tetovaže ponosa:

Oblikovanje penečih rjavih tetovaž ponosa

To je osupljiv dizajn tetovaže, natisnjen na hrbtu osebe; posredovati svetu sporočilo, da je ponos pripadnosti skupnosti rjave kože. Podoba prikazuje podobo Gospoda Jezusa, ki sedi na križu. Scenarij daje bleščeč videz hrbtu.

Več modelov tetovaž:

Pride tetovaže 1

Pride tetovaže 2

Pride tetovaže 3

Modeli tetovaže Pride 4

Modeli tetovaže Pride 5

Modeli tetovaže Pride 6

Modeli tetovaž ponosa 7

Modeli tetovaže Pride 8

Pride tetovaže 9

Pride tetovaže 10

Tetovaže ponosa lahko oblikujete v katerem koli delu telesa, ki ga želite, in lahko črnijo v kateri koli barvi in ​​kateri koli obliki, ki jo želite narediti. Ti modeli tetovaž niso specifični za spol, zato jih lahko opiše vsak, ki jih občuduje in je ponosen. Ta tetovaža je tudi zelo simbolična; s podobami, ki ste jih upodobili, lahko izrazite svoje občutke in sporočilo, ki ga želite posredovati svetu, ne da bi pri tem sodelovali besede ali narečja.