Tatoo ladje je tetovaža, ki je narejena z mislijo na ocean. Tetovaže lahko naredite samo z ladjo na sliki ali z mirnimi ali divjimi vodami.

Ideje, modeli in pomen ladijskih tetovaž

Najboljši ladijski tetovažni modeli in ideje za moške in ženske:

Oglejmo si prvih 9 modelov in pomena ladijskih tetovaž.

1. Tetovaža ladje z roko:

Tetovaža ladje z roko

Lahko si naredite čudovito navtično tetovažo za roko, ki ima zapletene podrobnosti. Čudovita riva pripomore k lepoti tetovaže. To mora narediti strokovnjak, da bo rezultat le mojstrovina.

2. Tradicionalna tetovaža:

Tradicionalna ladijska tetovaža

Najboljša tetovaža, ki se naredi za večino, je tradicionalna ladijska tetovaža, ki ima čudovit ameriški slog. Tukaj imate ladjo v morju in ljubko ptico, ki leti nad vami. Za značaj je dodana tudi vrtnica ali katera koli druga roža. Ta tetovaža je običajno narejena z barvami, tako da izstopa.

3. Tetovaža za rokav:

Tetovaža ladje za rokav

Moški lahko naredijo osupljiv ladijski tetovažni rokav, ki napolni celotno roko. To tetovažo lahko naredite z veliko ladjo v oceanu in divjim morjem. Vode, ko bodo narejene popolno, bodo tetovaži dodale veliko drame. Zaradi tega je zelo privlačen.

4. Edinstven vzorec tetovaže:

Edinstvena tetovaža ladje z vzorcem

Za dame in tiste, ki obožujejo drobne in edinstvene stvari, je ta majhna tetovaža ladje za vas. Ta tetovaža ima majhno ladjo z nekaj besedami na dnu. Tetovaža je narejena v starem slogu in to lahko naredite za ušesom ali na katerem koli drugem mestu, kjer izstopa majhna tetovaža.

5. Tetovaža modre ladje:

Tetovaža modre ladje

Naredite si to modro tetovažo ladje, ki jo morate narediti na roki. Modri ​​odtenek barve, uporabljen pri tetoviranju, postane lep, ko je dokončan. Modrina vode se nato naredi tudi na ladji in ta tetovaža z ladijskimi rokavi doda vaš značaj roki. Vode lahko naredite nemirne ali umirjene.

6. Tetovaža steklenice:

Tetovaža ladje steklenice

Ladja v steklenici je zelo stara teorija in jo je ustvarilo veliko ljudi. Naslednji korak je nanos tetovaže. Svojo ladjo lahko naredite v tetovaži steklenice na roki. Ta roka za tetoviranje ladje naredi čudovito tetovažo, ki izgleda zelo zanimivo.

7. Veličastna tetovaža:

Veličastna tetovaža ladje

Naredite si čudovito in bleščečo tetovažo, ki je narejena v neotradicionalnem slogu. Ta tradicionalna ladijska tetovaža je najboljše, kar lahko dobite. Tetovaža v portretnem slogu je narejena okoli mornarske vrvi. Rože dodajo slog in eleganco tetovaži.

8. Preprosta tetovaža:

Enostavna tetovaža

Za tiste, ki jih zanimajo preproste, a elegantne tetovaže, je to le vrsta, ki bi jo morali upoštevati. Tetovaža je preprosta ladijska tetovaža, ki otrokovo risbo spremeni v tetovažo. Linije vključujejo le zunanjost ladje.

9. Japonska tetovaža:

Japonska tetovaža

Pridobite tradicionalno japonsko tetovažo ladje z vsemi podrobnostmi. Ta tetovaža je narejena na mirnih vodah. Glavna točka te japonske tetovaže so jadra ladje. Ti so narejeni umetniško. Poskusite te kot podlaket za tetovažo ladje, kjer je vidna.

Tatoo ladje lahko naredite na več načinov. Poskusite tradicionalno ali japonsko ali pa pojdite z drobnimi in preprostimi. Preizkusite nekaj teh tetovaž na roki in pokažite svoje stališče svojim prijateljem, lepa zbirka tetovaž je vedno najboljša za moške in ženske. Te tetovaže so še posebej priljubljene pri moških, ki delajo kot mornar, ali pri nekaterih mladih.