Tetovaže danes postajajo velik trend. Veliko ljudi se želi tetovirati, da izrazi sebe in svoja prepričanja. Črne tetovaže so zelo zaželene, modre tetovaže pa postajajo vse bolj priljubljene. Ker je modra tako pomirjujoča barva za oči.

Modri ​​modeli tetovaže s pomenom

Preprosti in lepi modeli modrih tetovaž:

Če želite nekaj z modrim črnilom, imamo tukaj na izbiro devet modelov modrih tetovaž. Oglejmo si jih.

1. Personalizirana tetovaža Rose Blue Style:

Personalizirana tetovaža Rose Blue Style

Ta tetovaža modre vrtnice daje lep videz na roki uporabnika. Ta slog tetovaže vrtnic je kot nalašč za fante in dekleta. Ta zasnova kaže na vtis močne in živahne osebnosti.

2. Mandala modra tetovaža:

Mandala modra tetovaža

Zdaj ilustracije, kot je ta modra tetovaža, postajajo vse bolj priljubljene med modeli tatoo. Mandale potrebujejo veliko zapletenega dela, zato se prepričajte, da za to obliko dobite dobrega in strokovnega tetovatorja.

3. Modra tetovaža z enojnim perjem:

Modra tetovaža z vzorcem enojnega perja

Ta svetlo modra tetovaža izgleda sanjsko in prijetno ter ima tudi duhovni pomen. Skupaj je tetovaža videti zelo privlačna in čedna. Primeren je tako za moške kot za ženske. Dekleta imajo raje ta slog preprostega, a privlačnega modrega oblikovanja tetovaže.

4. Modra tetovaža snežinke:

Snežinka modra tetovaža

Ta navaden, a precej modri tetovažni rokav je spet ena idealnih možnosti za oblikovanje tetovaže z modrim črnilom. Oblikovanje je tudi preprosto, razen če želite več tetov in globine tetovaže. Ima več pomenov, kot je občutljiva in edinstvena osebnost.

5. Ustvarjalna tetovaža Blue Moon:

Ustvarjalna tetovaža Blue Moon

Ta osupljiva tetovaža modre lune je zagotovo tisto, kar bi si vsak ljubitelj tetovaž želel vtisniti na svoje telo. Temno modra barva izgleda lepo in privlači tudi oči. Tetovirani lahko postanejo ustvarjalni z vzorci in fazami luninega vzorca.

6. Edinstvena modra tetovaža lovilca sanj:

Edinstvena modra tetovaža Dream Catcher

Zdaj imajo lovilci sanj karizmatično lepoto in tega ni mogoče zanikati. Ta modri tetovažni rokav izgleda kot lepo umetniško delo na telesu uporabnika. Tatooist si lahko omisli svojo ustvarjalno podobo za osupljivo tetovažo lovilca sanj.

7. Feel Bird Blue Tattoo:

Feel Bird Blue Tattoo

Zgornja tetovaža bluebird izgleda zanimivo in ima priznan pomen kot znak svobode in moči. Lahko se odločite za mitske ptice ali preproste ptičje tetovaže. Vaša tetovaža bo pokazala vašo moč; ta oblika kaže, da ste brezplačna ptica.

8. Modra tetovaža z vzorcem metulja:

Modra tetovaža z vzorcem metulja

Ta modra tetovaža metulja je odličen dizajn, kajne? Takšni modeli izgledajo izjemno ženstveno in očarljivo. Če nameravate dobiti nekaj dekliškega, potem je to lahko to, prav tako pa daje sporočilo zelo mehurčaste osebnosti.

9. Ena lotusova modra tetovaža:

Modra tetovaža Single Lotus Design

Ta naredi čudovit dizajn za tetovažo modre rože. Lotos ima kulturno dediščino in simbolizira tudi dediščino. Spet se odločite za cvet za tetovažo. Odločite se lahko tudi za plemensko umetnost. Pridobite nekaj edinstvenih modelov v lotosovem vzorcu.

Več modelov tetovaž:

Modri ​​modeli tetovaže 1

Modri ​​modeli tetovaže 2

Modri ​​modeli tetovaže 3

Modri ​​modeli tetovaže 4

Modri ​​tetovažni modeli 5

Modri ​​modeli tetovaže 6

Modri ​​modeli tetovaže 7

Modri ​​modeli tetovaže 8

Modri ​​modeli tetovaže 9

Modri ​​modeli tetovaže 10

Na trgu so črne tetovaže priljubljene in lahko ostanejo. Če pa želite nekaj ustvarjalnega in drugačnega, se lahko odločite za modre tetovaže; sta enako privlačni in prijetni. Modra označuje zaupanje, zvestobo in zaupanje. Vzemite nekaj novih ali starih modrih vzorcev tetovaže za svoj najljubši del telesa, kot so roke. Poskusite nekaj začasnih modelov, ko boste dobili zaupanje, nato pa pojdite s trajnim dizajnom v modrih sortah tetovaž.