Živali so bile vedno sestavni del oblikovanja tetovaž. Več živali je vključenih v različne modele po vsem svetu. Kače, tako kot druge živali, izgledajo odlično in sluteče, če jih nanesete na telo. Realistične tetovaže kač so najbolj zastrašujoče. Za to potrebujejo določeno pogum in tako onemogočijo, da bi se ljudje z vami zapletli, ko ga imate. Spet lahko ohranite kačo realistično ali pa jo naredite umetniško ali abstraktno.

tetovaža kače

Kače so pomembne v mnogih kulturah in so del pomembnih starodavnih simbolov. V mnogih kulturah kače predstavljajo izdajo in izdajo. Tako ljudje pogosto dobijo tetovaže kač, ki jih spominjajo na nekoga, ki je nekoč zlomil njihovo zaupanje.

Različni slogi in vrste kačjih tetovaž za moške in ženske:

Tu so najboljši modeli tetovaže kač, ki vam bodo pomagali pri izbiri.

1. Tetovaža kačje puščice na roki:

Tetovaža kačje puščice na roki

Mnogi ljudje tetovirajo kače, ker so ljubitelji plazilcev in ne samo zato, ker kača izgleda dobro. Ti ljubitelji plazilcev so lahko tudi ljubitelji lokostrelstva. Za te ljudi je ta oblika popolna. Kača, zvita okoli puščice, ne izgleda le zastrašujoče, ampak zanje vključuje dve stvari, ki ju imata najbolj rada na svetu. Tako izgleda odlično tetovirano na rokah.

2. Oblikovanje tetovaže kačje lobanje na prsih:

Tetoviranje kač in lobanj

Zlobne kače, zvite okoli razpokane lobanje, ki ima tudi morilski izraz, je še ena odlična zasnova tetovaže. Ta zasnova ima bolj uporniški videz in nanjo ni prijetno videti. Če pa bo vaš namen prositi ljudi, ki strmijo v vaše telo, naj gledajo svoja podjetja, bo ta tetovaža pri tem naredila čudeže.

3. Umetniška polna kačja tetovaža na roki:

Kačji rep z glavo izgine v koži

Ta zasnova je realističnega videza in zagotovo strašljiva. Prikazuje kačo, ki izgine v gubah vaše kože. Je spretno narejen in dejansko daje videz, da vam sluzava kača drse po roki in se ji je nekako uspelo zlomiti in vstopiti v vašo kožo!

4. Neskončna tetovaža klopotca na boku:

Neskončna tetovaža klopotca na boku

Kača, zvita v značilnem osem -oblikovanem znamenju za neskončno, izgleda odlično. Predstavlja neskončno in kako je mamljiva past, ki vas bo vedno zamikala, da bi to ugotovili, in vas nato navdušila do konca. Na splošno prikazuje, da kača na koncu poje svoj rep.

5. Kačja tetovaža na gležnju za dekleta:

Kačasta tetovaža na gležnju za dekleta

Kača, zvita okoli gležnja, izgleda najbolje, če je obarvana in bolj resnična kot umetniška. Daje videz, da je pripravljen udariti, in to mu uspe, tako da vnese strah v srca tistih, ki ga gledajo!

6. Preprosta tetovaža črne kače za dekleta:

Preprosta tetovaža črne kače za dekleta

Preprosta silhueta črne kače izgleda umetniško in kul. Kača je lahko v kateri koli drži. Na splošno je prikazana kot spirala z razcepljenim jezičkom na koncu. Čeprav je ta oblika videti najbolj elegantna v črni barvi, je lahko videti tudi v kateri koli drugi barvi!

7. Kače, prepletene tetovaže:

Romantična prepletena kačja tetovaža

Dva prepletena serpentina sta strašno romantična. Lahko jih zvijemo, da naredimo druge oblike, ali pa samo prikazani drug proti drugemu. Celoten videz je objema kač.

8. Realistična tetovaža glave Python na prsih:

Realistična tetovaža glave Python na prsih

Ta zasnova izgleda navdušujoče. Daje vam tisti drzni rob, ki drugim govori, naj se umaknejo in si ne upajo zmešati z vami. Ne glede na to, ali pokažete očnjake in razcepljen jezik ali se odločite, da kača drži usta zaprta, je vaša izbira.

9. Krožna tetovaža kače za moške:

Kača, ki poje repno tetovažo

Kača, ki jedo svoj rep, je starodavni kitajski simbol moči in magije. Predstavlja neskončno in kača je na splošno starodavna kitajska kača. Celotna zasnova je videti arhaična in je poleg lepega videza pomembna.