O tem smejočem se rdečem nosu razmišljamo, ko govorimo o klovnu. Ta standardna podoba klovna je lahko predstavljena tudi v drugem okvirju za slike, in ko je to skicirano kot tetovaža, je resnično ustvarjalno delo, ki ga je preprosto treba ceniti.

Klovnovski tetovažni modeli

Elegantni in najboljši modeli klovnovskih tetovaž:

Za dobro predstavo o teh različnih slikah klovna je tukaj 9 najboljših modelov tetovaž klovnov s slikami!!

1. Smejoči se klovnovski tetovažni dizajn:

Smejoči se klovnovski dizajn tetovaže

Smejoči se klovn je vsekakor prva izbira, ko pomislimo na tetovažo klovna. Ta oblika tetovaže dobro ustreza tetovaži roke za dekleta in fante. Tetovaža s klovnovim obrazom je prikazana z nasmejanim obrazom odprte čeljusti.

2. Oblikovanje tetovaže klovn objokanega obraza:

Oblikovanje tetovaže klovn jokajočega obraza

To je eden od drugih obrazov, ki so jih predstavili oblikovalci, na katerih klovnov obraz teče solze in je v javnosti znan kot tetovaža jokajočega obraza, ki ga lahko natisnemo kot obliko tetovaže za roko ali nogo.

3. 3D klovnovski obraz za oblikovanje tetovaže:

3D oblikovanje tetovaže obraza klovna

3D klovnovska tetovaža je vsekakor dobila svoj pomen zaradi svojega veličastnega izgleda in oblikovanja. Slika, narisana v 3D sliki, je zelo ustvarjalna z majhnim podrobnim delom, ki zahteva kar nekaj potrpljenja in časa.

4. Oblikovanje tetovaže zlobnega klovna:

Zlo oblikovanje tetovaže klovna

Zlo je druga stran oblikovanja tetovaže smejočega se obraza. Ta zlobna tetovaža strašnega klovna je natisnjena z enim črnilom, saj lahko barvita tetovaža vzame veliko časa za slikanje vsakega dela obraza. Ta zlobni dizajn tetovaže, ki ga mnogi otroci radi imajo.

5. Jezen klovnovski dizajn tetovaže:

Angry Clown tattoo design

Tatoo klovna jeznih obrazov običajno ni oblečen v obliko tetovaže zaradi negativnega občutka, ki ga prinaša oblikovanje, vendar imajo mnogi mladi to tetovažo kot začasno, ki jo je mogoče izbrisati po nekaj tednih.

6. Oblikovanje tetovaže dekleta klovna:

Oblikovanje tetovaže Girl Clown

Oblikovanje tetovaže dekleta klovna je nov dizajn, ki je pritegnil veliko pozornosti ženske množice. Odkar je klovn prej pisalo samo z moškim obrazom, je pa ta tetovaža dekleta z dolgimi lasmi in videzom podeželskega klobuka super kul, ki so jo dali oblikovalci.

7. Oblikovanje tetovaže klovna lobanje:

Oblikovanje tetovaže klovna lobanje

Tetovaža lobanje Clown je običajno oblikovanje tetovaže, vendar je način, kako se prikaže ta lobanjski obraz, vrhunec in izziv za oblikovalce, da jih črnijo. Eden takih izzivov so modeli tetovaže klovna lobanje. Da bi bilo bolj smešno, se okoli roke natisne trapast videz tetovaže lobanje.

8. Box Spring Clown Tattoo Design:

Box Spring Clown Tattoo Design

Ta inovativna in smešno videti nora klovnovska tetovaža, ki se dvigne iz spomladanske škatle, je lahko ena izmed ustvarjalnih in smešno oblikovanih. Klovnov obraz je pobarvan s pisanimi barvami. Oči so precej velike z majhnimi živčnimi podrobnostmi z ušesi, videti kot poniji.

9. Veselo in žalostno oblikovanje tetovaže obraza klovna:

Veselo in žalostno oblikovanje tetovaže obraza klovna

Vesela in žalostna klovnovska tetovaža z rokavom lahko na umetniški način razkrije dvostranski obraz človeka. Veseli obraz je precej drugače naslikan z močnim nasmejanim obrazom in jokajočim obrazom z odprtimi usti. Nasmeh in zdaj jok pozneje je tema tetovaže.

Oblikovanje tetovaže veselega obraza je vsekakor najbolj priljubljen dizajn vseh starostnih skupin, druga čustva, kot so jezen, žalosten, zloben, jokajoč obraz, pa so lahko ena izmed faz, kjer smo pod žalostnim in čustvenim obrazom našega življenja. Te tetovaže vas bodo naučile lekcijo vašega življenja; pridobite pozitiven vzorec obraza za svoje pozitivne ambicije.