Oranžna barva je znana po svoji svetlosti in navdušenem občutku, ki ga prinaša njen sevajoči odtenek. Oranžna in sadna barva se dobro združita, zaradi česar je značilna poletna barva. Ta živahna barva, ko je natisnjena kot tetovaža, bo za naše oči prava poslastica!!!

Simpatični in privlačni oranžni modeli tetovaže:

Za intuitivne ljudi je tukaj 9 najboljših modelov oranžnih tetovaž, ki vas lahko izzovejo, da si takoj naredite tetovažo.

1. Oblikovanje tetovaže Orange Piece:

oranžni modeli tetovaže

Za tiste, ki imate radi majhne in svetle tetovaže, ki lahko črnijo na zapestju ali na gležnju, je predlagana ta enojna oranžna oblika tetovaže. Majhne podrobnosti oranžnega kosa so zelo jasno vidne.

2. Orange Branch Tattoo Design:

Orange Branch Tattoo Design

Če želite narediti tetovažo srednje do velike velikosti, preden se odpravite na zabavo na plaži, potem je ta tetovaža, ki je zasnovana z enim samim polnim oranžnim plodom z visečo drevesno vejo, najboljša ponudba. Viseče veje so obarvane z zeleno, kar daje kontrast oblikovanju tetovaže.

3. Pol-oranžna z obliko zelene tetovaže:

Pol oranžna z obliko zelene tetovaže

Ta vrsta tetovaže spada pod umetniški način oblikovanja tetovaže z največjo natančnostjo glede na oblikovanje. Dizajn prikazuje na pol narezano pomarančo s pritrjenimi zelenimi listi. Pol oranžne tetovaže dobro ustrezajo tetovaži gležnja ali roke tako za dekleta kot za fante.

4. Urarna oranžna tetovaža:

Ura Oranžna tetovaža

Starejši način uporabe ključnih ur je natisnjen kot urna tetovaža, ki je narejena z uporabo oranžnega sadja kot osnove s kovinskim ključem, ki je viden na sredini. Notranjost ure je res dolgotrajno delo. Zato spoštujte umetnine!

5. Oranžna & 3D tetovaža črnega metulja:

Oranžna & amp; Oblikovanje 3D tetovaže črnega metulja

Metulji različnih barv, ena izmed zanimivih barvnih kombinacij je lahko črno -oranžna tetovaža. Ta svetlo obarvana 3D tetovaža ne ustreza le kot poletna tetovaža, ampak tudi kot slog.

6. Dizajn tetovaže oranžne hobotnice:

Oblikovanje tetovaže oranžne barve hobotnice

Ta osemkraka morska žival, ki prihaja, je v poletni sezoni najljubši dizajn tetovaže živali. Umetnost, v kateri so natisnjene noge morskih živali, je ključ do privlačnega dizajna tetovaže.

7. Oranžna cvetlična tetovaža hibiskusa:

Oranžno oblikovanje tetovaže cvetja hibiskusa

Cvet hibiskusa, ki je najboljša vrsta oranžnega dizajna tetovaže s svetlo oranžnim črnilom, ki čudovito oblečenim dekletom doda lepoto. To je tipičen dekliški dizajn, ki ga imajo dekleta rada na zadnji strani rame.

8. Dizajn tetovaže oranžno pero:

Orange Peather Tattoo Design

Perje ni namenjeno samo beli barvi, ki daje drugačen videz od običajne barve, svetlo oranžna barva pa je elegantno oblikovana s tetovažo ramen. Najpogosteje nošena oblika tetovaže je podoba feniks peresa.

9. Oblačila za plažo Orange Tattoo Design:

Oblačila za plažo Orange Tattoo Design

Brez dvoma je oranžna značilno poletno in tropsko sadje, ki ga ne gojimo le z uživanjem, temveč tudi obliko in barvo oblikujemo kot obliko tetovaže. Tetovaža dobi wahoo videz z besedami, ki so napisane okoli dizajna tetovaže.

Pri oblikovanju tetovaže svetle barve je vedno dodaten dejavnik, saj ljudem pokažete ohišje, ne da bi rekli, da ste naredili tetovažo. Ta svetlo oranžna tetovaža se zaradi hladnega in živahnega videza dobro prilega zabavi na plaži ali poletnem bazenu.