Oblikovanje grafitov je popularno znano kot ulično ali urbano umetniško delo, ki je narejeno z barvnim razpršilom po stenah. Ta ogromna grafitna umetnost ima abecede kot temo, ki je napisana z različnimi pisavami besed. Ta abecedna oblika se uporablja tudi pri rezbarjenju tetovaž na koži. Oblikovalci, ki so dobro usposobljeni, lahko dosežejo le to delo oblikovalcev.

oblikovanje tetovaž grafitov

Simpatični in elegantni modeli tetovaže z grafiti:

Tistim, ki jih zanima brizganje, bi ta članek zagotovo lahko pomagal pri izbiri Top 9 grafičnih oblikovanj tetovaž.

1. Dizajn tetovaže v razpršilu:

Dizajn tetovaže v razpršilu

Ker je tetovaža grafitov znana po barvanju z brizganjem, so steklenice z razpršilcem označene z gumbom kot glavno obliko pri ustvarjanju tega oblikovanja grafitov. Šobo je poudarjeno z uporabo večbarvne barve v spreju okoli kože.

2. Grafiti 3D tetovaža:

Grafiti 3D oblikovanje tetovaže

3D tetovaže imajo svoj pomen tudi pri oblikovanju tetovaž. Te umetniške tetovaže z grafiti je mogoče oblikovati s katero koli temo, kot pri ustvarjanju začetne tetovaže ali oblikovanja tetovaže deklet z grafiti.

3. Oblikovanje tetovaže za gradnjo grafitov polovične roke:

Oblikovanje tetovaže za grafite na pol roke

Ker je tetovaža grafita znana po svojih velikih tetovažah, se tudi tetovaže polovične roke prilegajo kot najboljše oblikovanje tatoo grafitov. Rokavi za tetovaže grafitov so natisnjeni z gradbenim dizajnom in z zvezdami v mraku.

4. Dizajn tetovaže rose graffiti:

Oblikovanje tetovaže Rose graffiti

Pri oblikovanju tetovaže graffiti rose vrtnica dobi lepo svetlo barvo z brizgalno barvo. Oblikovanje tetovaže ustreza dekletom kot oblika tetovaže na rami ali roki. Način, na katerega so razporejeni cvetni listi vrtnic, se razlikuje od drugega sloga tetovaže.

5. Oblikovanje tetovaže na stenah z grafiti:

Oblikovanje stenskih grafitov

Umetnost grafitov je v osnovi narejena na ogromnih in širokih uličnih stenah. Pevci skupine radi prikažejo svojo blagovno znamko na steni z uporabo kaligrafskih grafitov. Tema oblikovanja grafitov se uporablja pri oblikovanju oblikovanja tetovaže stenskih grafitov.

6. Oblikovanje tetovaže radijskih grafitov:

Oblikovanje radijskih tetovaž z grafiti

Funky tetovaže lahko izdelate tudi z uporabo teme grafitov. Radio je upodobljen na komičen način z barvami za brizganje. Skupaj z radijskimi kasetami je mogoče tudi pobarvati. Ta tetovaža dobro ustreza oblikovanju tetovaže na prsih za fante.

7. Oblikovanje tetovaže z imenom grafita:

Oblikovanje tetovaže z imenom grafiti

Izkazovanje ljubezni s tetovažo je eden od trendov teh dni, ta tetovaža je lahko zasnovana kot ime kot osnova. Ime ljubljenega lahko ustvarite z oblikovanjem tetovaže grafitov. Pisavo imena tetovaže lahko izberete že prej.

8. Oblikovanje tetovaže z risankami:

Oblikovanje tetovaže z risankami

Ljudje, ki imajo radi risane junake ali smešno tetovažo obraza, se nato odločijo. Dizajn tetovaže z grafiti. Obraz lika risanke je barvit, na primer ptica s krono na glavi.

9. Dizajn tetovaže lobanje grafitov:

Oblikovanje tetovaže grafiti lobanje

Oblikovanje lobanje je pritegnilo pozornost ne le pri običajnih tetovažah s črnilom, ampak tudi pri vrstah tetovaž z grafiti. Fantje, ki radi gledajo kolk, potem je definitivno ta oblika na vrhu seznama. Lobanja ima črno barvo. Primerno tudi za oblikovanje tetovaže na prsih.

Oblikovanje grafitov je staro šolsko ulično delo, ki je ime in slavo ohranilo tudi med mladimi, kar preprosto zaradi oblikovalca, ki spreminja glede na sedanjo generacijo. Ta metoda izdelave brizganja kot tetovaže na človeški koži potrebuje veliko potrpljenja in izkušenj, zato morajo stranke spoštovati in pozdravljati ta umetniška dela.