Shamrocks so predvsem irska kultura, ki je danes vključena v številne modele tetovaž. Shamrocks je pravzaprav nizko rastoče zelišče, ki na Irskem zelo pogosto raste in ga danes najdemo tudi v mnogih delih sveta. Shamrocks veljajo za čar sreče in so državni simbol Irske, saj pomeni tudi ljubezen in enotnost. Shamrock je bil primarno sprejet kot znani dizajn tetovaž na Irskem in se je počasi razširil po vsem svetu kot zelo znano oblikovanje tetovaž..

Shamrock Tattoo Designs in slike

Modeli tetovaže Shamrock z imeni:

Na izbiro je več modelov tatoo deteline, vendar obstaja nekaj zelo znanih modelov, za katere se ljudje najprej odločijo, preden se premaknejo na druge modele. Od vseh različnih vrst modelov tatoo deteline je prvih 9 omenjenih:

1. Tetovaža Shamrock s podlakti:

Tetovaža shamrock podlakti

Shamrock podlakti je le preprosta barvna shamrock, ki je ena izmed osnovnih modelov. Noben tetovator ne bi smel imeti težav z dokončanjem tega dizajna. Shamrock podlakti lahko dobijo tako moški kot ženske, zato se ljudje po vsem svetu odločajo zanj. Shamrock simbolizira življenjski cikel, zato je odlična tetovaža. To je eden najboljših motivov tatoo shamrock.

2. Keltska tetovaža Shamrock na hrbtu:

Keltska tetovaža Shamrock na hrbtu

Ta tetovaža pokriva večino vašega hrbta in jo lahko povežete z irskim blagoslovom ali večnim drevesom s čudovitimi cvetovi. Tetovaža je unisex in ima zelo pomemben pomen, če je združena z irskim blagoslovom, ki naj bi vas varoval na vašem življenju.

3. Shamrock Tattoo z močnimi besedami:

Shamrock tattoo z močnimi besedami

To je resnično zelo težko odstraniti in zahteva usposobljeno roko. Besede, vdelane v šamrko, vam dajejo pogum v najnižjih življenjskih obdobjih, da boste z lahkoto prešli tudi najhujše čase.

4. Shamrock tetovaža na zapestju:

Shamrock zapestna tetovaža

Shamrock simbolizira tudi neskončnost in je zelo podoben neskončnemu vozlu. Krog življenja je osnovna ideja deteline in je popoln dodatek za zapestje. To je majhna tetovaža z detelino.

5. Tetovaža Shamrocks and Stars:

Tatoo Shamrocks and stars

Zvezde so bile vedno zelo priljubljena oblika tetovaže in ujemanje z detelino je popolna kombinacija, da vaše telo pokaže ljubezen in vero ter smisel vašega življenja.

6. Za ušesno deteljico:

Za ušesno šamroko

To je majhna tetovaža, ki pa za to potrebuje spretno roko, saj vključuje tetoviranje zelo občutljivega dela telesa, to je vratu. Tetovaža je izjemna in napolnjena s pomenom.

7. Miniaturna tetovaža Shamrock:

Miniaturna tetovaža iz šamroka

Če vam ni všeč zelo velika tetovaža, vendar še vedno potrebujete tetovažo, da pokažete svojo ljubezen do Irske, potem je to tatoo, ki ga morate dobiti. Je majhen, vendar mu ne manjka strukture vere. To je eden najboljših modelov tetovaže za ženske.

8. Shamrock Tattoo belo črnilo:

Belo črnilo za tetovažo Shamrock

Belo črnilo je nova muha pri tetovažah, saj prikazuje, kot da je tetovaža vdelana v kožo. Uporaba belega črnila za upodobitev šamrka kaže vašo ljubezen do enotnosti in vere drug v drugega, večino časa pa pridobijo dobri ljudje Irske.

9. Live Laugh Love Shamrock Tattoo:

Živi smeh ljubezen shamrock tattoo

Besede v živo se smejite in smejte, združene z detelino, saj je tetovaža popoln način, da poveste življenje v največji možni meri in ne poskušajte ničesar izpustiti, preden greste naprej. Življenje je zelo pomembno in še bolj pomembno je, da v svojem življenju čim bolj uživate. Vedno ostanite pozitivni je še en pomen te tetovaže.