Zaporniki ali obtoženci ali tisti, ki so del znanih tolp, pogosto videvajo tetovaže, ki prikazujejo ime njihove tolpe ali kakšne vrste kaznivih dejanj so storili..

Te pogosto prikazujejo tolpo, iz katere prihaja oseba, nekateri zaporniki pa imajo na telesu narisane risbe, ki prikazujejo kazniva dejanja, ki so jih storili in so obtoženi. To so torej stvari, na katere lahko naletite v celici. To so zelo priljubljeni in mnogi kriminalci se s tem ukvarjajo.

Oblikovanje in slike zaporniških tetovaž

Najboljši modeli zaporniških tetovaž s pomenom:

Spodaj je prvih 9 modelov in slik tetovaže Prison, ki jih lahko preverite, če želite poskusiti kaj takega ali raziskujete te vrste ljudi, potem je to tudi nekaj, kar lahko preprosto vidite.

1. Oblikovanje tetovaže zapora na nadlakti:

Oblikovanje tetovaže zapora na zgornji roki

To je zapornik, ki prikazuje svojo tetovažo na nadlakti. To je model lobanje, ki ga ima v športu. Te vrste modelov so pogosto del članov tolpe, ki so del te tolpe.

2. Oblikovanje tetovaže zapora na hrbtu:

Prison Tattoo Design na hrbtu

To je zapornik iz okrožnega zapora, ki razkazuje svojo tetovažo. Običajno so ljudje, ki so obtoženi, različnih modelov. To lahko za različne zapornike predstavljajo različne stvari.

3. Oblikovanje tetovaže zaporniške zastave:

Športna zastava Prison Tattoo Design

To so zaporniki ali člani zaporniške tolpe, ki nosijo zastave. Ti ljudje imajo veliko članov in imajo podobne modele, da pokažejo svoje članstvo in da so iz te tolpe.

4. Oblikovanje tetovaže v zaporu Santa Monica:

Oblikovanje tetovaže v zaporu Santa Monica

To je celnik, ki razkazuje svojo tetovažo Santa Monica. To so narejene z zelo velikimi pisavami, če pa želite nekaj podobnega, lahko nekaj storite tudi z zelo velikimi pisavami, kot je zgornja slika. Ta oseba ima tudi povezane modele, zato jih lahko razširite tudi po vsem telesu.

5. Oblikovanje tetovaže v zaporu latinskega kralja:

Oblikovanje tetovaže v zaporu latinskega kralja

Vsemogočni latinski kralj je ena največjih tolp, ki delujejo blizu kriminalnih regij. Njihovi člani imajo pogosto tetovaže, kot je na zgornji sliki. To so zaporniki, ki se ponašajo s svojimi hrbtenicami. Ljudje lahko vidite podobne modele, če so del njihove kazenske ovadbe.

6. Oblikovanje tetovaže v zaporu:

Oblikovanje tetovaže v zaporu

To so člani tolpe 18. ulice in Union Avenue v okrožju Rampart v LA -ju. Ti člani so bili sprva del Clantonove 14. in so omogočili, da so postali številni ljudje. Kasneje so Clanton želeli postati 18. in postali tekmeci. Običajno so imeli člani podobne tetovaže na telesu.

7. Azijsko oblikovanje tetovaže zapora Boyz Crips:

Asian Boyz Crips Prison Tattoo Design

To je Asian Boyz Crips ali zasnova tolpe ABZ. Ta tolpa je bila ena največjih tolp, ki so se v osemdesetih letih začele ukvarjati s kriminalom v regiji Beach. Ti ljudje so se kasneje pomešali z južnimi tolpami. Ti ljudje imajo pogosto na svojem telesu oblikovana imena tolp. Običajno imajo vsi člani podobne oblike.

8. Oblikovanje tetovaže zapora na celotnem telesu:

Prison Tattoo Design na celotnem telesu

To je zapornik in kot vidimo, ima ta oseba tetovaže po vsem telesu. Na njegovem telesu so zapisani tudi spisi, ki prikazujejo različna dejanja njegovega kriminala ali kazenske evidence. Tovrstni modeli so zelo priljubljeni pri ljudeh, ki so bili za zapahi.

9. Oblikovanje tetovaže v zaporu:

Rusko oblikovanje tetovaže v zaporu

To je še ena zaporniška tetovaža, ki jo tukaj prikazuje zapornik. Zelo pogosto lahko vidite ljudi, ki nosijo te vrste zapor. Ti ljudje imajo lahko podobne oblike kot njihovi zaporniki.

Na različnih delih telesa imajo lahko tudi različne različne simbole ali druge drzne vzorce.