No, kdo ne mara svetlo rdečih in slastno srčastih jagod? Jagode simbolizirajo ljubezen, romantiko in strast. Tetovaže v obliki jagode so danes zelo priljubljene, zlasti pri ženskah zaradi svoje svetlo rdeče barve. Če načrtujete nekaj srčkanega in ženstvenega, si omislite tetovaže jagod, da se vam vtisnejo na telo. Poleg tega so te tetovaže tako vsestranske.

Slike, modeli in pomen jagodnih tetovaž

Najboljše tetovaže jagod za moške in ženske:

Oglejmo si 9 najboljših tetovaž z jagodami, ki vam bodo pomagale izbrati tistega, ki je pravi za vas,

1. Tetovaža z jagodami in trtami:

Tetovaža z jagodami in trtami

Ta tetovaža izgleda izjemno lepo in kaže na živahno in živahno osebnost nosilca. Trte izražajo divjino in moč z notranjo nedolžnostjo. Na splošno je dobra tetovaža za izbiro.

2. Dvojna tetovaža jagode:

Dvojna tetovaža jagod

Ta dvojna jagodna tetovaža, ki pomeni izjavo ali priznanje ljubezni, je tetovaža z veliko ljubeznijo. Ta je odlična izbira za ljubitelje zbirke tetovaž; oba partnerja ga lahko dobita na telesu kot znak svoje ljubezni in romantike. Za ta izbor boste dobili dobre komentarje.

3. Angelova krilata jagodna tetovaža:

Angel Winged Strawberry Tattoo

Majhna tetovaža jagod, kot je ta, daje idejo o zdravem odnosu in lepi romantiki. Krila pravijo, da nosilec uživa v ljubezni in se veseli prihajajočih dogodkov s svojim partnerjem.

4. Čokoladno namočena jagodna tetovaža:

Tetovaža jagode, namočena v čokolado

Ta oblika tetovaže v čokoladnem namazu govori o močni in čutni privlačnosti nosilca. Če ste navdušeni nad ljubeznijo ali drugimi navezanostmi v življenju, si lahko omislite to tetovažo. Nekatere tetovaže opredeljujejo temo tvojih misli, čokoladni vzorec v jagodnih tetovažah je vedno eden lepih oblik.

5. Taljenje jagodne tetovaže:

Taljenje jagodne tetovaže

Zgornja tetovaža je odlična možnost za dame, ki se želijo tetovirati. Daje pozitivne vibracije in poenostavljeno, a hkrati očarljivo privlačnost. Poleg tega izstopa kot obliko tetovaže in na telesu nosilca.

6. Strawberry Cupcake Tattoo:

Tetovaža piškotov z jagodami

Druga možnost tetoviranja za ženske je ta luštna slika tetovaže jagode s piškotom. Kaže na mehurčasto osebnost in optimističen pogled na življenje. V tej tetovaži lahko izberete druge rdeče variante svetlo rdeče in poskusite z rdečo barvo.

7. Tetovaža jagodnega srca:

Tetovaža jagodnega srca

Ustvarjanje tetovaže jagodnega srca, kot je ta, je zaradi podobnosti s srcem kul ideja za tetoviranje. To je preprosto zasnova, ki je ne morete umakniti. Obožujemo takšne tetovaže in upamo, da boste tudi vi.

8. Črno -bela jagodna tetovaža:

Črno -bela jagodna tetovaža

Zdaj vaša tetovaža ne sme biti svetlo rdeča, da bi bila privlačna. Lahko je tudi čisto črno -belo in še vedno dobivate pohvale. Ta črno -bela jagodna tetovaža izgleda srčkano in preprosto, če ne želite nič lepega.

9. Katy Perry jagodna tetovaža:

Katy Perry jagodna tetovaža

Ta tetovaža z jagodami Katy Perry je bila navdihnjena z eno od njenih tetovaž, ki jo je dobila v spomin na uspeh na svojem albumu “One of the Boys”. Če načrtujete funky oblikovanje majhnih tetovaž ali velik oboževalec Kate Perry, si oglejte to nasmejano tetovažo.

Jagode tetovaže so v povpraševanju pri ženskah, kot so druge priljubljene. Zaradi univerzalne privlačnosti ne morejo nikoli izgubiti svojega šarma ali edinstvenosti. Jagode so super živila in v kombinaciji z vinom dajejo odličen okus. Mogoče zato stojijo za strast in ljubezen. Takšne tetovaže so preproste za izdelavo in tudi smiselne. Tetovaže z jagodnim vzorcem bodo takoj pritegnile pozornost vseh, tako kot sadje samo.