Včasih se res ne odločite dobro, ko pridete na črno. Slab odnos, slaba umetnost tetoviranja in napačna izbira vas bodo pustili v rokah s svojo tetovažo. V redu, zdaj ste se končno odločili, da ne želite te trajne tetovaže za vedno. Ne glede na to, ali želite odstraniti tetovirano ime nekdanjega ljubimca ali pa vam je dolgčas. In če se sprašujete, kako se jih znebiti, je tukaj nekaj načinov, ki bodo odgovorili na vprašanje, ali je mogoče odstraniti trajno tetovažo?

Načini za enostavno odstranjevanje trajne tetovaže

Kako odstraniti trajno tetovažo:

Slaba stvar tetovaže je, da bo pri odstranjevanju prava bolečina. Danes se iz dneva v dan razvija veliko novih postopkov, vendar bodo vsi za vsak čas preveč boleči ali predragi. Če pa to res morate narediti, nadaljujte, če želite izvedeti več o tem, kako odstraniti trajno tetovažo. Spodaj je objava o odstranitvi trajne tetovaže s telesa.

1. Laser odstranite trajno tetovažo:

Laser za odstranjevanje trajne tetovaže

 • To je zelo priporočljiv in verjetno priljubljen način odstranjevanja trajnega tetovaža.
 • Čeprav je to eden najučinkovitejših postopkov za odstranjevanje trajnega tetovaža, bo v žepih preveč boleč in težek.
 • V njem se močni laserji uporabljajo za razbijanje črnila tetovaže na zelo drobne drobce.
 • Nato te fragmente sam raztopi imunski sistem kože.
 • Črnilo tetovaže se nanese v vsako plast kože. Laser prodre v kožne plasti in razbije pigmente, ki jih telo nato odstrani.
 • NDYAG laserji s preklopom Q so najmočnejši in najučinkovitejši, za popolno odstranitev tetovaže pa potrebujete 3-10 sej.

Prednost:

Dermatologi menijo, da je ta laserska tehnika najvarnejša in najboljša za odstranjevanje takšnih tetovaž. Tudi možnosti za brazgotinjenje so zelo majhne.

Slabosti:

 • Ta metoda je 90% odvisna od teksture pigmenta.
 • Če je črnilo, uporabljeno med tetoviranjem, v črnem pigmentu, ga je zelo enostavno odstraniti.
 • Če pa je tetovaža obarvana z zeleno in rdečo itd., Odstranjevanje postane malo težko.
 • Po odstranitvi v nekaj primerih ostane senca tetovaže in barva kože na tem določenem območju postane svetlejša.
 • Ta postopek je lahko boleč, zato se uporablja anestetična krema.
 • Po vsaki seji 3 do 4 dni se lahko pojavi rahla pordelost in oteklina na območju.

Komu se obrniti:

Vedno raje cenjenega dermatologa. Upoštevajte, da uporaba profesionalca za odstranjevanje trajne tetovaže velja za kozmetični postopek in verjetno ne bo zajeta v zdravstvenem zavarovanju.

Odhodki:

To je nekoliko drago, odvisno od območja, ki ga pokriva tetovaža. To vas lahko stane okoli 50000 do 1,00.000 Rs. Ker vas laser stane več, je odstranjevanje dražje kot narediti trajno tetovažo.

2. Pokrij:

Ali veste, kako odstraniti trajno tetovažo s prikrivanjem? Če se ne morete odločiti za drago metodo laserskega odstranjevanja, lahko uporabite ličila, da prikrijete svojo zgrešeno tetovažo. Lahko tudi spremenite svojo tetovažo, namesto da jo popolnoma odstranite. Umetnik tetovaže lahko naredi novo tetovažo, da prikrije staro. Dokler se ne odločite za lasersko odstranjevanje, ga lahko prikrijete s korektorjem.

Prednost:

Pri obisku zdravnika vam ni treba porabiti veliko denarja. To je eden od načinov, kako se lahko preprosto prilagodite, če ste razmišljali, kako odstraniti trajno tetovažo s kože, saj ti niso kot običajni korektorji, ampak so narejeni posebej za prikrivanje tetovaž. Pogosto ga je zelo enostavno odstraniti doma.

Slabost:

Ta metoda deluje le, če vam je starejša tetovaža dolgčas ali želite izbrisati ime svojega ljubimca.

 • Naredi ga priznani umetnik.
 • Njeni stroški so odvisni od kritja od 2000 Rs.
 • Strah pred brazgotinami.

3. Načrtovanje kože za odstranjevanje trajne tetovaže:

Ali je mogoče odstraniti trajno tetovažo? da, lahko ga odstranite s prerisom kože. Ustvarjanje kože ali plastična operacija je postopek, pri katerem se tetovaža kirurško odstrani z rezanjem območja, pokritega s tetovažo. Lahko se znebite tetovaže, vendar bo trajna brazgotina vedno ostala. Na splošno se odstranjevanje tetovaže s to vrsto postopka šteje za anestetični ali kozmetični poseg in ni zajeto v zdravstvenem zavarovanju. Oblikovanje kože bo problem za velike tetovaže in nekatere druge, ki jih ni naredil strokovnjak.

Odhodki za oblikovanje kože:

Stroški cepljenja kože se lahko gibljejo od nekaj sto dolarjev do tisoč dolarjev, odvisno od več dejavnikov, kot so velikost tetovaže, vrsta uporabljene anestezije in vrsta uporabljenih kožnih presadkov.

Postopek trajnega odstranjevanja tetovaže:

Če želite izvedeti, kako odstraniti trajno tetovažo s plastično operacijo ali risbo kože, bo to storjeno ločeno za majhne in velike tetovaže.

 • Za majhno tetovažo bo kirurg odrezal območje tetovaže, tako da robove kože združi in jih zapre s šivi.
 • Odstranitev večje tetovaže bo zahtevala nekaj več dela kot priprava kože, saj bo kirurg odrezal tetovažo in presadil območje na koži stegen ali pazduh.

4. Intenzivna svetlobna impulzna tehnika (IPL):

Včasih se IPL lahko napačno imenuje lasersko zdravljenje, vendar ni. IPL je metoda prenosa svetlobe, vendar v kratkih rafalih pri visoki intenzivnosti. Verjetnost, da vam koža opeče, je večja!

5. Dermoabrazija:

 • To je kot postopno brušenje tetovaže s kože. Abrazivno trenje to odstrani in lahko za seboj pusti nekaj neželenih brazgotin.
 • Ne uporabljajte krem, ki so na voljo z oznako za brisanje trajnih tetovaž, ker je črnilo globoko prodrlo in nobena krema vam ne bo pomagala.
 • Pri tej metodi bo vaša koža posuta z omrtvičeno raztopino in brušena, da razkrije neoporečne plasti kože pod tetovažo. Tako bo črnilo tetovaže izteklo iz vaše kože.
 • Med to metodo boste prejeli lokalni anestetik, saj se običajno pojavi krvavitev in bo boleča.
 • Po tem postopku odstranjevanja tetovaže vas bo bolelo nekaj dni do več kot teden dni.
 • Zato boste dobili mazilo za zdravljenje prizadetega območja in ne pozabite, da

  Dermoabrazija morda ne bo popolnoma odstranila tetovaže.

 • Če ste nagnjeni k brazgotinam ali hipo pigmentaciji, ne odlašajte s tem postopkom za odstranjevanje tetovaže.

6. Naravni tretmaji za odstranjevanje trajne tetovaže:

Danes je vse več ljudi, ki se radi ukvarjajo s čim bolj naravno uporabo domačih tretmajev. V zvezi s tem bo v tem priročniku določeno nekaj naravnih načinov odstranjevanja trajnega tetovaža, ki so navedeni spodaj:

 • Razmislite o uporabi mešanice aloe vere, paederia tomentosa in vitamina e.
 • Uporaba limoninega soka za olajšanje tetovaž.
 • Med za tetovažo normalno zbledi.

Vodili vas bomo na nekaj bolj domačih naravnih načinov, kako se znebiti tetovaž.

Z uporabo limone:

 • Limono razrežite na dve polovici in iz nje iztisnite sok. Dodamo 100 g soli in dobro premešamo, da se raztopi.
 • S čisto vato nanesite raztopino na tetovirano območje in nato večkrat drgnite 30 minut.
 • Območje sperite s toplo vodo in pogosto ponavljajte, dokler ne dobite želenih rezultatov.

Ne povzroča nobenih stranskih učinkov na koži, vendar boste to morda morali še nekaj časa početi, dokler ne vidite rezultatov.

Z uporabo aloe vere:

Poskusite nekaj z aloe vero? Tukaj je opisano, kako to storiti.

 • Vzemite svež sok aloe vere iz svežega lista ali pa tudi tistega, ki je na voljo v prodaji.
 • Vzemite 1 žlico. vsebnosti kapsul Paderiatomentosa in vitamina E ter jih damo v sok aloe. Dobro premešajte, dokler ne dobite goste paste.
 • Nežno ga nanesite na območje tetovaže s krožnimi gibi 10 minut. Območje sperite s toplo vodo.

To metodo ponavljajte vsak dan, dokler tetovaža popolnoma ne izgine. Za najboljše rezultate je priporočljivo, da to storite po prhanju, ko ima vaša koža dovolj vlage z odprtimi porami.

Ta metoda nima stranskih učinkov in jo je mogoče varno preizkusiti.

Salabrazijska pot:

Ste že poskusili s Salabrasion?

 1. Obrijete območje s tetovažo. Če se znebite dlak iz cone, bo postopek salabrazije nekoliko olajšan.
 2. Območje s črnilom sterilizirajte tako, da ga operete z antibakterijskim čistilom. Razmislite o tem, da obiščete svojega specialista za operaterja emulzije za antibakterijsko spenjanje zdravil, ki bi ga v tem postopku uporabil za neprimerljivo sterilizacijo.
 3. Brisačo za povoj potopite v vodo, nato jo odvijte, da ostane lepljiva in ne kaplja mokra. Nadaljujte s tem in obrišite malo kupa kuhinjske soli, da zasolite zadrževano vodo. Ko se sol neha topiti, nehajte brisati robčka v soli.
 4. Navdušeno drgnite tetovažo 30 do 40 minut ali dokler koža ne postane temno rdeča.
 5. Pustite, da se obdelano območje posuši in nanj nanesite premaz s kremo proti okužbam. Območje pokrijte s sterilnim pokrovom.
 6. Po treh dneh preverite oblogo in preverite tretirano regijo.

V primeru, da je postala bolj rdeča, je lahko kontaminirana. Takoj se posvetujte s svojim strokovnjakom, če slučajno domnevate, da je tako.

Glavna pomanjkljivost te tehnike je količina in narava muk, ki jih boste morali prestati. To bo poškodovalo vašo kožo in po končanem postopku morate koži dati dodatno nego.

Z uporabo solnega sredstva:

Če ste se tega ustrašili, je tu še ena trajna metoda odstranjevanja tetovaže s soljo.

Toda pred posegom je glavna pomanjkljivost te metode bolečina, ki jo bo povzročila vaša koža. Odrgnil bo kožo dovolj, da doseže črnilo v dermisu. To bo zelo boleče in lahko privede do okužbe, kljub temu tehnika deluje zelo dobro in je učinkovita. Če ste pripravljeni na to, potem to storite tako.

 • Očistite prizadeto območje s soljo.
 • Uporabite natikač ali roke in ga drgnite naprej.
 • Ko je končano, sperite s hladno vodo.

Čeprav je zelo učinkovit, lahko povzroči trajno brazgotino na koži.

Z uporabo medu:

Tu je še ena manj boleča metoda za odstranjevanje trajne tetovaže z medom. Med je ena najboljših naravnih sestavin za trajno odstranjevanje tetovaž.

 1. Zmešajte gel aloe vere, sol, jogurt brez sladkorja in med.
 2. Vse sestavine zmešajte, dokler ne nastane kremasta pasta.
 3. Pred nanosom kreme temeljito očistite območje, ki ga pokriva tetovaža. Sedaj nanesite kremo, dokler je koža popolnoma ne vpije, da lahko odstrani črnilo za tetoviranje.

Nima stranskih učinkov in je precej dober način za odstranitev tetovaže s kože.

Top 5 trajnih krem ​​za odstranjevanje tetovaž v Indiji:

Če vas ta domača sredstva ne navdušijo, je tukaj nekaj krem ​​za trajno odstranjevanje tetovaž.

1. Ukrepi v treh korakih:

Ta prvi izdelek tega izdelka je v treh korakih. Najprej je priprava. Prva cev je krema, ki kožo pripravi na postopek odstranjevanja. Drugič, to je aktivacija. Krema se aktivira s črnilom in začne postopek odstranjevanja. Tretji in zadnji korak je odprava! In končano je!

Je poceni in je varen. Vendar pa za učinkovito delo traja nekaj časa.

2. Nanešena krema za odstranjevanje tetovaž:

Izdelek je znanstveno preizkušen in zajamčeno učinkovito deluje pri redni uporabi. Obljublja, da bo 100% varen in naraven, hkrati pa bo vaš postopek odstranjevanja udoben in neboleč. Recenzenti so o izdelku dali pozitivno besedo in ugotovili, da je zadovoljiv. Vendar pa je izdelek na voljo v majhni cevi in ​​zato lahko zelo hitro preide. Za najboljše rezultate preizkusite to kremo za trajno odstranjevanje tetovaž.

3. Balzam za uničevanje:

Izdelek je opremljen z vsemi bistvenimi dobrinami, ki vam bodo pomagale znebiti trajne tetovaže na koži. Na voljo je v čisti, enostavno dostopni škatli z orodji, vse, kar boste potrebovali, da se znebite tetovaže. Daje dobre rezultate in je brez bolečin. Zgladi in pomladi kožo, hkrati pa je vodoodporen in lahek. Vendar pa je cena višja, vendar je vseeno vredna vašega denarja.

4. TCA komplet za piling kože doma:

Druga učinkovita krema za odstranjevanje tetovaž je TCA Kit Skin Skin Peel Kit. Znano je tudi, da odstranjujete strije, akne, gube itd. Izdelek je opremljen z vsem, kar boste potrebovali, da se znebite tetovaže. Prilagojen je za vse tipe kože in znatno izboljša vašo kožo. Vendar pa lahko pri uporabi izdelka na določenih tipih kože doživite pekoč občutek.

5. Izklop tetovaže:

Čeprav ta izdelek potrebuje nekaj časa za delo, pa ob redni uporabi prinaša pomembne pozitivne rezultate. Uporabljene sestavine so naravne in varne. Kožo varuje pred večjimi poškodbami. Je enostaven za uporabo in je najcenejša dolgoročna možnost. Vendar pa je kreme preveč in zelo malo uporabe pri vsem tem.

Čeprav je tatoo morda vaša največja ali namerna pijana napaka, je vseeno prijeten občutek, da jo imate nekaj časa. Za tiste, ki jim je dolgčas, jih je enostavno nikoli več videti na koži. S številnimi domačimi zdravili in kremami, ki so vam na voljo, jih začnite preizkušati. Pri nekaterih boste morda morali postopek ponoviti, pri drugih boste videli takojšnje rezultate. V vsakem primeru, če ste odločeni, da jih odstranite, jih preprosto odstranite!