Mati narava nam je podarila sorte cvetja in strokovno kopijo te cvetlične zasnove v tetovažo. Ženske so prve, ki se vedno mudijo, ko gre za karkoli v zvezi s cvetjem, vendar ne moremo zanikati, da moški ne marajo rož. Vsak človek oblikuje svojo osebno tetovažo s svojim odnosom. Ta vrsta tetovaže je še posebej primerna za moške. Lahko naredijo tudi tetovaže cvetličnih vzorcev.

Lepe tetovaže plemenskih rož:

Najdemo tukaj priložene modele plemenskih cvetličnih tetovaž.

1. Barvita plemenska cvetlična kombinirana tetovaža:

Pisana kombinirana tetovaža Tribal Flower

Ta plemenska tetovaža s cvetjem je pisana. Na rami dame je narisanih kup štirih cvetov. Ta barvita različica cvetlične tetovaže je privlačna. V rožah so uporabljene vse svetle barve, zaradi česar je še bolj očarljiva. To je osnovni dizajn za ženske, ki radi naredijo preprosto, a privlačno.

2. Tribal Lotus Flower Tattoo:

Tribal Lotus Flower Tattoo

To je plemenska tetovaža cvet lotosa z orisom. Na sredini je čudovit lotos, prekrit s čudovitimi vzorci. Ta plemenska cvetlična tetovaža izgleda, kot da lotos širi svoj duhovni učinek v naravo. Nad dizajnom lotosa je na roki napisana izjava, če želite prilagoditi, potem zagotovo lahko dodate svojo vsebino na zgornji dizajn lotosa.

3. Tribal Flower Heart Tattoo:

Tribal Flower Heart Tattoo

To je čudovit plemenski cvetlični vzorec v obliki srca. Oblika srca je okrašena z listi in cvetovi, ki so videti neverjetno in edinstveno. To je umetniško delo s črnim črnilom. Tetovaža cvetja v obliki srca je bolj znana med mladimi.

4. Tribal Flower Tattoo v rdeči barvi:

Tribal Flower Tattoo v rdeči barvi

To je rdeča in črna barva plemenskega tattoo tattoo cvetja. Učinek rožnate barve ima tudi cvet. Cvetne veje so črne barve. Videti je, kot da so cvetni lističi pravkar odprti in postali cvet. Te barve cvetov bodo koži dodale sijaj.

5. Posebna plemenska tetovaža z vodno barvo:

Posebna akvarelna tetovaža Tribal Flower

Ta cvetlična plemenska tetovaža je ustvarjena s pomočjo vodne barve. Realistična podoba je narejena iz rož. Na tej sliki je zbirka številnih rož. Cvetovi so beli s črno obrobo in zelenim ozadjem.

6. Tribal Flower Tattoo v rokavu:

Tribal Flower Tattoo v rokavu

Zdi se, kot da je ta moški nosil majico s plemenskim rokavcem za tetoviranje cvetja. Ta človek je na svoji roki doživel plemensko tetovažo. Ta črno -bela cvetlična zasnova je preprosto osupljiva in celotna roka izgleda privlačna s tetovažami.

7. Plemenska tetovaža cvetja orhideje:

Tribal Flower Tattoo tipa orhideje

To je cvet orhideje in plemenska tetovaža dvojne barve. Debela cvetlična veja črne barve povezuje tri orhideje. Ta tetovaža orhidej na roki je videti milostna in sladka. Tako kot izvirnik tudi ta podoba orhideje širi svojo dišavo.

8. Plemenska tetovaža v cvetličnem girlandi:

Plemenska tetovaža v slogu cvetlični venec

Ta plemenska tetovaža cvetlični dizajn je cel venec. Gre za zasnovo stranske krivulje. Celoten ta venec izgleda izvrstno in očarljivo. Oblikovanje cvetja navduši gledalca. V tej zasnovi je narisana tudi neodprta roža.

9. Tetovaža vzorec plemenske rože:

Tribal Flower Branch vzorec Tattoo

V tej plemenski cvetlični tetovaži so naslikane čudovite cvetlične veje. Veje imajo majhne cvetlične vzorce in imajo tudi nekaj metuljev. Ti majhni cvetovi so videti fascinantno in oranžna barva se dotika črnih metuljev.

Cvetje vedno ostane v srcu vsakogar, zato bo njegov dizajn vedno očaral. Cvetje je bolj všeč zaradi svoje kvalitete, ki v ozračje dodaja dišave. Ta plemenska cvetlična tetovaža bo gledalcu tudi ugajala.