Katy Perry ima 5 tetovaž na telesu. Poleg tega je preizkusila različne vrste tetovaž ali nalepk za nohte, ki so prav tako priljubljene.

Najboljši modeli in znaki tetovaž Katy Perry:

Spodaj je top 9 vrst tatoo modelov, ki jih je preizkusila Katy Perry, in jih lahko preizkusite tudi, če se želite ukvarjati z nečim podobnim.

1. Majhno oblikovanje tetovaže Katy Perry za StrawBerry:

Oblikovanje in pomen tetovaže Katy Perry

To je zasnova majhne slamnate jagode, ki je trajno narejena z barvami na nogah. To ima svoj obraz in tudi to je narejeno v zelo majhni velikosti. Tudi kaj takega lahko naredite. To je zelo dekliško in tudi enostavno športno.

2. Majhna tetovaža Lotus Katy Perry:

Majhno oblikovanje tetovaže Katy Perry Lotus

Tu pevka pokaže svojo majhno tetovažo lotosa, ki jo ima na zapestju. Ta je zelo majhna in kaj takega lahko naredite tudi sami. To se naredi v obliki svinčnika brez barv. Vendar so to zelo priljubljeni in cvetlični modeli so tudi precej dekliški za šport. Nekaj ​​takega lahko preizkusite tudi v barvah. Te lahko nosi skoraj vsaka oseba, lahko pa jih naredite tudi v večjih formatih. Tudi te so zelo umetniške. Te vrste modelov lahko po meri izdelate od profesionalnih umetnikov. To je eden od majhnih modelov tetovaž Katy Perry.

3. Oblikovanje tetovaže Jesus Katy Perry:

Oblikovanje tetovaže Jesus Katy Perry

To je dizajn tetovaže Jezus, ki ga ima Katy Perry na zapestju. Te sloge lahko preprosto preizkusite, saj niso velike in dajejo tudi dekliški občutek. Vendar je to lahko šport vsake osebe. Umetnika iz vzorca lahko tudi prosite, naj vas vodi glede položaja tega, pa tudi glede podrobnosti ali barve. Za te namene lahko uporabite druge pisave.

4. Oblikovanje tetovaže poprove mete Katy Perry:

Dizajn tetovaže poprove mete Katy Perry

To je poprova meta, ki jo ima pevka na gležnjih. Nekaj ​​takega lahko enostavno naredite tudi na telesu. To je precej dekliško in tudi to lahko enostavno nosite, saj je zelo majhno. To lahko enostavno preizkusite. Ta ima tudi obraz v sebi in zato izgleda precej smešno. Te vrste trendovskih modelov lahko naredijo profesionalni umetniki. To je treba narediti v ustreznih položajih telesa, da bodo videti v slogu celeba.

5. Sanskrtsko oblikovanje tetovaže Katy Perry:

Sanskrtsko oblikovanje tetovaž Katy Perry

To je sanskrtska tetovaža, ki jo ima pevec na notranji strani roke. Tudi kaj takega lahko dobite v roki.

6. Glasbeno oblikovanje tetovaže Katy Perry:

Glasbeno oblikovanje tetovaže Katy Perry

To je začasna nalepka za glasbene nohte, ki jo je navdihnila Katy Perry, ki jo lahko preizkusite. To je bila vrsta vstajanja, ki jo je nosila na rdeči preprogi. To lahko nosite s katero koli vrsto oblek za zabave. Tudi te so dekliške. Je eden najboljših glasbenih modelov tetovaž Katy Perry.

7. Oblikovanje tetovaže Obama Katy Perry:

Obama, oblikovanje tetovaž Katy Perry

To so Obamine nalepke za nohte Katy Perry, ki jih je nosila na rdeči preprogi ali na odru. Te lahko kupite in jih enostavno nosite na katerem koli temeljnem premazu. Te so precej trendovske in te nalepke so tudi lahko dostopne.

8. Dizajn tetovaže pevke Katy Perry:

Pevka Katy Perry Tattoo Design

To je še ena vrsta oblikovanja nohtov pevke. Te tetovaže z nalepkami lahko kupite v trgovinah z dekorji in jih uporabite na nohtih. Lahko jih uporabite na belem osnovnem premazu, nato pa jih boste lahko nosili za zabave.

9. Cvetlični nohti Katy Perry Tattoo Design:

Cvetlični nohti Katy Perry Tattoo Design

To je tetovaža cvetnih nohtov Katy Perry, ki jo lahko preizkusite. To so nalepke, ki jih je mogoče prenesti v vodo, in jih lahko preprosto kupite v trgovinah z dekoracijo nohtov. Te so precej poceni in jih lahko nosite na skoraj vseh vrstah osnovne barve. Čez to pa morate uporabiti premaz.