Tetovažo molitvenih rok je prvič oblikoval nemški umetnik Albrecht Durer. To umetnost je odkril tako, da ga je navdihnil brat. Pozneje postane zelo znan kot tetovaža.

Ljudje uporabljajo tetovažo molitvenih rok iz različnih razlogov in situacij. Te tetovaže je včasih mogoče upodobiti v spomin nekaterim dragim, včasih z dolžnim spoštovanjem do nekoga, tudi zaradi verske predanosti. Ko se dve roki srečata, je to podoba umirjenega fizičnega telesa. Na koncu dneva, ko držite roke skupaj, hkrati utišate svoje možgane in fizično telo za popoln mir in razmislek. To je v bistvu pristop k spoštovanju in spominjanju izgubljenega sorodnika ali spremljevalca.

Kul in eleganten dizajn tetovaže v molitvah

Elegantni in simpatični modeli tetovaže v rokah, ki molijo:

Na kratko so opisani nekateri izmed najbolj priljubljenih modelov tetovaž v molitvah.

1. VEČNE MOLITVENE ROKE:

Vdane molitvene roke

Tukaj je molitvena tetovaža roke za moške. Križni znak v tetovaži z roko za molitev prikazuje gospoda Jezusa. Ta tetovaža se lahko upodobi kateremu koli bogu osebja ali v katerega verjamete.

2. MOLITVENE ROKE TATUIRANE Z Vrtnicami:

MOLITVENE ROKE TATUIRANE Z Vrtnicami

Ta tetovaža je povezana predvsem s katolicizmom. Prikazuje dve roki z molitvijo z vrtnicami, ki ji sledijo katoličani. To je veliko v predanem in verskem namenu.

3. MOLITVE Z ROKAMI TATUTI Z GOLUBOM:

MOLITVENE ROKE TATAUJI Z GOLUBOM

Golobi so simbol miru. Tetovaže z molijočimi rokami z enim ali nekaj golobi so zelo znane in jih krščanstvo večinoma verjame. Ker imajo v Bibliji veliko zgodb, povezanih z golobico.

4. MOLITVENE ROKE S TEATUJEM SPOROČILA:

MOLITVENE ROKE S TEATUJEM SPOROČILA

To je tudi vrsta verske tetovaže. Ti so v glavnem povezani z mislijo ali vrsticami iz svetih knjig. Ta tetovaža na telesu spodbuja, da gremo na pravo pot. To je glavni moto za nanašanje tetovaže.

5. JEZUS MOLITVENE ROKE TETUIR:

JEZUS MOLITVENE ROKE TATUT

Tu je velika tetovaža, na kateri je upodobljen Angel Jezus, ki moli roke. Tovrstne tetovaže so moškim večinoma všeč in jih vzamejo na ramena in hrbet. To je verska posvečena tetovaža. Ta je bil posebej oblikovan s strani popolnih umetnikov tetoviranja. V tem dizajnu morajo čustva med tetoviranjem pokrivati ​​celoto.

6. MOLITEV TATUTOV Z LINIJAMI:

MOLITEV TATUTOV Z LINIJAMI

To so zelo preproste in majhne tetovaže le z obrisom molilnih rok. Namenjene so predvsem dekletom. Kdor se zanima za to znano tetovažo z roko za molitev samo za modo in slog, se lahko odloči za to.

7. HVALA, DA MOTOLJSKE ROKE TATUIRATE:

HVALA, DA TITUIRATE MOLITVENE ROKE

Molitvene roke so po kitajski kulturi za zahvalo. Na ta način se lahko zahvaljujoče roke prikažejo vsakomur, ki ga najbolj občudujete. Ta tetovaža pokaže vsakomur vaša nedolžna čustva.

8. BARVNI MOLITVENI ROKI TATUT:

BARVNE MOLITVENE ROKE TATUT

Tukaj je pisana tetovaža, ki moli roke, da bo videti privlačnejša in modnejša. Molitvena tetovaža z roko, pobarvana v različnih barvah, lahko daje realen videz. Tisti ljudje, ki radi preizkusijo barvito in smiselno tetovažo, se morajo držati tega sloga.

9. MOLITVENE ROKE TETUIRANE Z ROSARSKIMI KROGLAMI:

MOLITVENE ROKE TATUIRANO Z ROSARSKIMI KROGLAMI

Molitev s kroglicami rožnega venca velja za stopnišče v nebesa iz globine srca. To so svete kroglice, ne glede na kasto in veroizpoved. Ta ima malo temnejši odtenek in daje tudi ustrezno pozornost.

Znane tetovaže z rokami, ki molijo, so lahko modne, predane in celo izrazite. Vedno so znak tišine, molitve in dostojanstva. Te lahko krasijo vse starosti. Če se spomnite nekoga, za katerega lahko uporabite običajen dizajn z nekaj citati, se boste med tetoviranjem takšnih modelov dobro sprostili.