Najstniki in mladi radi igrajo majhne tetovaže, ki jih je enostavno narediti. Marsikdo tudi ne mara prevelike količine barv ali igle, ki jo potrebuje velik obseg. Zato mnogi radi delajo manjše vzorce. Zelo običajno in enostavno mesto za to, kar je lahko vidno, da se lahko pokažejo, je zapestje. Za tiste, ki ne želijo, da trajne barve obarvajo kožo, lahko preizkusijo nekaj začasnega, na primer nalepke za prenos vode, ki so zlahka na voljo v različnih stilih, kot so plemenski, masonski ali celo cvetlični. Prav tako jih je zelo enostavno odstraniti z laserjem ali drugimi tehnikami. Če oseba ni prepričana o oblikovanju, lahko kupi tudi začasne nalepke in jih nosi za zabavo.

Majhne tetovaže na zapestju s slikami

Najboljše majhne tetovaže za zapestje:

Spodaj je prvih 9 majhnih tetovaž na zapestju, ki jih mora človek vsekakor preizkusiti.

1. Tetovaže majhnih trikotnikov na zapestju:

majhne tetovaže na zapestju

To je zelo umetniško in enostavno tetoviranje. To so narejene s svinčnikom in tudi v temni barvi, kot so trikotniki. Ti geometrijski vzorci so lahko najstnikom v športu precej enostavni in smešni. Te zavzamejo manj prostora, to pa lahko storijo mladi fantje in dekleta na notranji strani zapestja, če tega ne želijo pokazati, ko so v šolah ali na fakultetah. To je ena najlepših majhnih tetovaž na zapestju za dekleta.

2. Majhne tetovaže v obliki sove na zapestju:

Majhne tetovaže v obliki sove na zapestju

To je zelo enostavno nositi vzorce tetovaže. To je oblika sove z umetniškim polmesecem, ki jo je mogoče enostavno narediti. Vendar je zapletenost v tem primeru zelo pomembna zadeva. To mora v ustreznem postopku narediti dober umetnik, ki ve, kako narediti pravo senčenje in senčenje. Ker sova ni velike velikosti, je treba ustrezno izbrati tudi barve, da bo ta reliefna in elegantna.

3. Tetovaže majhnih ptic na zapestju:

Tetovaže majhnih ptic na zapestju

To je eleganten vzorec pisave z besedami in tudi ptica. To je vzorec goloba, ki je lahko zelo umetniški za tiste v športu, ki si želijo ptičje oblike. Tako dekleta kot tudi najstniki so enostavni za šport. To ne zahteva pretirane uporabe barv. Zato jih mora torej narediti dober umetnik.

4. Geometrijske tetovaže majhnega trikotnika na zapestju:

Geometrijske tetovaže majhnega trikotnika na zapestju

To je še en zelo umetniški geometrijski slog, ki je lahko šport za tiste, ki želijo zelo majhne oblike za zapestje. Izvesti jih je treba v barvi, ki je udobna za nošenje. To je ena najboljših ženskih tetovaž na zapestju.

5. Male tetovaže na zapestju vrste Post Mail:

Pošlji po pošti Majhne tetovaže na zapestju

To je vrsta tetovaže po pošti. To je precej umetniško. To je lahko šport tistih ljudi, ki želijo igrati nekaj drugačnega in ne običajnih barvitih ali drugih plemenskih modelov. To je precej sodobno in enostavno za prenašanje, prav tako pa ga je mogoče enostavno odstraniti in problem obarvanja kože morda ne bo prisoten. To je priljubljena oblika majhnih tetovaž za moške na zapestju.

6. Male tetovaže z zabavnim geometrijskim vzorcem na zapestju:

Funky majhne tetovaže z geometrijskim vzorcem na zapestju

To je funky geometrijski vzorec, ki ga lahko naredimo na obeh zapestjih. To so funky in tudi precej plemenski slog. To lahko zlahka storijo najstniki.

7. Majhne tetovaže cvetličnega dizajna na zapestju:

Majhne tetovaže cvetličnega dizajna na zapestju

To je star šolski cvetlični dizajn, ki ga lahko naredite na zapestju. To je oblikovalski vzorec in je zato lahko dober slog za dekleta v športu. To je mogoče narediti v barvah. To je najboljša cvetlična oblika majhnih tetovaž za zapestje.

8. Tetovaže majhnih rož na zapestju:

Tetovaže majhnih rož na zapestju

To je delo z vzorcem tetovaže vrtnic, ki ga lahko izvedete s katero koli barvo ali senčenjem in senčenjem.

9. Puščice Geometrijske majhne tetovaže na zapestju:

Puščica Geometrijske majhne tetovaže na zapestju

To so lahko dobre tetovaže za najstnike. Lahko nosijo začasne ali stalne vzorce z nekaj zapestnicami ali zapestnicami, zaradi česar so videti smešno. To je ena najboljših moških tetovaž na zapestju.